A mokaszinok évszázadok óta ismert lábbeli-modellek, de az utóbbi években fontosságuk csak erősödött. Ezek a női cipők a stílus és az elegancia lényeges elemei. A Seastar cipők érdekes modelljei rendbe fogják hozni a teljes stilizálást, eleganciát és megfelelő varázst adva neki.

Mokaszinok mindenkinek

A kedvtelésből tartott cipők kényelme miatt elegáns cipőnek bizonyulnak, különösen azok számára, akik kezdőcipőt és hivatalos cipőt keresnek, de nem stiletto cipőt. Ideálisak forró napokra, amikor a természetes anyagokból készült lábbelire keressük a legkevésbé fárasztó lábot.

Kényelem és stílus

A mokaszinok elülső oldalán található különleges, finom dekorációk ragyognak, és egyedivé teszik őket. Lapos sarkú cipő, mikro sarokkal, ideális a magas nők számára. Mezítláb viselése esetén jól viselkedik a forró időjárással.

A Seastar cipők ökológiai bőrből készülnek, finom, nőies színekben - ecru, rózsaszín, szürke vagy klasszikus fekete. A legjobban 3/4-es vagy más hosszú nadrággal néznek ki, egyenes vágással, hosszú pulóverekkel, könnyű ingekkel.