Nike Victori One Slide M CZ5478-401 kék

A termék nem elérhető ;(

A Nike Victori One Slide M CZ5478-401 papucsok tökéletes választások azoknak a férfiaknak, akik értékelik a kényelmet és a funkcionalitást. Egy intenzív edzés vagy sportjáték után semmi sem enyhíti a fájó lábakat, mint a kényelmes cipő. A Victori One Slide M modell azoknak készült, akik komolyan veszik a fizikai aktivitást, és olyan cipőre van szükségük, amely kiegészíti sportfelszerelésüket.

A papucsok kialakítását a modernség és az egyszerűség ihlette. A stílusos kék szín és a pántján dombornyomott Swoosh logó karaktert ad a cipőknek, így nem csak praktikus, hanem divatos kiegészítő is. A kék klasszikus árnyalatai a papucsokat a sport fürdőruhákhoz és a hétköznapi, laza ruházathoz egyaránt passzolják.

A kényelmes viseletről az egyrészes, habszivacs kialakítás gondoskodik, mely minden lépésnél puhaságot és kényelmet garantál. A papucsok könnyen tisztíthatók, ami felbecsülhetetlen előnyt jelent a medencében vagy a strandon eltöltött napok után. Emellett a Nike nagy figyelmet fordít a részletekre is, ebben az esetben a talp perforációin látszik, amelyek fokozzák a szellőzést, engedik a víz áramlását és felgyorsítják a száradási folyamatot.

A talpon lévő technikai futófelület a csúszós, nedves útfelületen a tapadás kulcsa - ez biztosítja a biztonságot és a stabilitást, amely szükséges a víz elhagyása után. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a Victory One Slide M CZ5478-401 papucsok tökéletesek úszómedencékhez, zuhanyzókhoz vagy edzés utáni lábbelinek.

A Nike, mint gyártó arról ismert, hogy minden termékében a tökéletességre törekszik, ez alól ezek a férfi úszó papucsok sem kivételek. Az úszáskategória, amelyhez hozzá vannak rendelve, kiemeli sportos karakterüket, de univerzális kialakításuknak köszönhetően a medencén kívül is használhatók.

Összefoglalva, a Nike Victori One Slide M a kényelem, a funkcionalitás és a stílus kombinációját hangsúlyozza. Ennek köszönhetően nagy fizikai megerőltetés után minden férfi fellélegezhet úgy, hogy belecsúsztatja a lábát a papucsok puha, vízelvezető és gyorsan száradó anyagába. Tökéletes lábbeli azok számára, akik aktív életet élnek, és teljes mértékben szeretnék kiélvezni mozgásszabadságukat a sportpályán kívül is.

  • Gyártó kód: CZ5478-401
  • Modell: Victori One Slide M
  • szex: Férfi cipő
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.41
  • Domináns szín: kék árnyalatai
  • típus: papucs

Köszönjük megjegyzését.

|
4 * túl kevés ellentmondás a leírással - nem sötétkékek, hanem kékek
|