Mindjárt itt a Valentin-nap! Kiválasztjuk a tökéletes cipőt egy randevúhoz


Valentin-napi randevút tervez, és valóban jó első benyomást szeretne kelteni? Amikor végzett a ruhatárában való kétségbeesett kutakodással a tökéletes öltözék után, még mindig a legnehezebb feladat vár rád, ami egyesek szerint a legnehezebb, a cipő kiválasztása. A borongós hangulat elkerülése érdekében jobb, ha időben elkezdi ezt csinálni. Garantáljuk, hogy tanácsunkkal triviális lesz a Valentin-napi cipő kiválasztása.

Milyen cipő illik egy Valentin-randihoz?

Lassan közeleg a Valentin-nap, és azon töpreng, mit vegyen fel, hogy a legjobb első benyomást keltse a Valentin-napján? Talán meglepünk, de nincsenek szigorú szabályok, amelyeket szigorúan be kell tartani, amikor egy randevúzást választasz. 

Egyesek szerint jó megoldás, ha már az első találkozáskor hangsúlyozzuk egyéni stílusunkat. Mások azonban úgy vélik, hogy jobb a biztonságos megoldások felé haladni, és a klasszikusokra koncentrálni.

Nem számít, melyik irányba indul el, továbbra is egy nagyon fontos feladat vár rád - a cipőválasztás. Bár látszólag jelentéktelen adalék az egész stilizációhoz, valójában nagy jelentőséggel bírnak, és sokat elárulhatnak rólad, ahogy azt a ez a cikk.

A cipő kiválasztása egy Valentin-napi randevúhoz ​​komoly kihívást jelenthet férfiaknak és nőknek egyaránt. Szerencsére szakértőink néhány tippet készítettek, hogy ébren tarthassák ezt a feladatot. Dolgozni!

Hogyan válasszunk cipőt randevúzásra?

Amikor cipőt választasz egy randevúra, ügyelj arra, hogy a másik feled pontosan mit tervezett. Ha ez egy romantikus séta az óvárosban, az égig érő sarkú cipők közül az első számú ellenséged lehet. Ha moziba mész, túl meleg lehet a szőrmeszigetelésű hosszú csizmában. 

Amint látja, a tervek sokat számítanak a cipőválasztásnál. És mit tegyünk, ha a Valentin nap úgy döntött, hogy meglep, és meglepetés randit szervez? Ilyen helyzetben érdemes a klasszikusokra fogadni, amelyek sétálni és étterembe is bejönnek.  

Jobb elkerülni ezeket a hibákat!

Szeretnéd a legjobb első benyomást kelteni abban a személyben, akivel Valentin-napi randevúzni készülsz? Ügyeljen néhány buktatóra, amelyekbe könnyen beleeshet cipőválasztáskor. Összegyűjtöttük a leggyakoribb hibákat, amelyeket érdemes elkerülni.

# 1 Ne keltsen hamis első benyomást

Nincs rosszabb, mint hamis első benyomást kelteni. Ne öltözz fel senkinek, és ne add fel, hogy önmagad légy. Hadd tudjam meg igazi énedet 

Ha úgy gondolja, hogy a magassarkú igazi mindennapi munka, ne hordja erőszakkal. Válassz olyan cipőket, amelyek valóban tükrözik a stílusodat.

#2 Ne hordj égig érő sarkú cipőt, amiben nem tudsz bemenni

Ha már a magassarkúról beszélünk, sok nő úgy gondolja, hogy az égig érő modellek varázspálcaként működnek, és egy szempillantás alatt megnyerik a kiválasztott szívét.

Talán ez a megoldás, de egy feltétellel - ha ilyen cipőben jársz, nem úgy nézel ki, mint egy dinoszaurusz. Csak adja le a cipőt, amelyben nem tud szabadon mozogni.

#3 Ne válassza a könnyebb utat

A férfiak körében népszerű trend a könnyebb kiutat választani. Ez egy nagyon katasztrofális megközelítés, különösen, ha Valentin-napi első randevúról van szó.

Kerülje a túl hétköznapi öltözködést, ha nem szeretné, hogy potenciális partnere azt gondolja, hogy a legkisebb erőfeszítést sem tette meg a találkozón, így nem éri meg az erőfeszítésüket.

# 4 Semmilyen körülmények között ne viseljen piszkos cipőt

Az utolsó, de nem utolsósorban gyakori hiba a koszos cipő viselése. Tegyen egy kis erőfeszítést, hogy ügyesen nézzen ki, még akkor is, ha nem törődik azzal, hogy az öltözéke tökéletesen illeszkedjen.

Fogadunk, hogy még ha a szempilláin is állsz, akkor sem fogsz jó benyomást kelteni, ha piszkos csizmát viselsz egy tökéletesen szabott öltönyben.

Randi cipő neki

Most, hogy tudja, milyen hibákat kerülje el, amikor cipőt választ Valentin napra, készítettünk egy kis csalólapot, amely megkönnyíti az életét.

Emelkedő formális cipő

Szeretnél kicsit magasabbnak tűnni, mint amilyen valójában? Rejtett ékkel ellátott formális cipőt vegyen fel, amelyet egyszerű szabás és enyhén megnyúlt orr különböztet meg. Kombinálja őket klasszikus farmerrel és pulóverrel, egy hideg napon pedig a kabáthoz. 

Bőr kúszónövények

Kevésbé formális lábbelit keres? Fogadjon a lengyel márkájú bőr kúszónövényekre. Ezek a cipők a klasszikus tornacipők kifinomultabb változatai. Csapatban fekete vagy sötétszürke farmer, vidám mintás póló és kigombolt kockás ing.

Valentin napi cipő neki

A látszattal ellentétben nem csak a férfiaknak lehet gondjuk a Valentin-nap alkalmából induló randevúzásra való cipőválasztással.

Fekete sarkú cipő kígyóbőr motívummal

Ha nem tudja, mit vegyen fel, válassza a klasszikusokat. Végül is semmi sem hat úgy, mint egy kis fekete ruha. Párosítsd fekete sarkú cipővel és voálá!

Ha azt szeretné, hogy lábai hosszabbak és karcsúbbak legyenek, viseljen fekete harisnyát. Így megszakítás nélküli, függőleges vonalat kapsz az alakod mentén. Hideg napokon válassz kardigánt vagy hosszú kabátot. WOW hatás garantált! 

Bézs színű, hegyes orrú balerinák

Nem vagy magabiztos a sarkú cipőben? Válassz lapos cipőt. A bézs szín és a hegyes orr optikailag meghosszabbítja a lábát.

Vegyünk fel egy rakott, légies szoknyát finom virágokkal és egy piros pulóvert. Fesd vörösre az ajkaidat, engedd le a hajad és kész! Feltűnően és nyugodtan fogsz kinézni, és még mindig rendkívül nőiesen.