Lábbeli crème de la crème. Nézze meg, mivel kombinálja az ekrü cipőket


Az Ecru egy rendkívül semleges és sokoldalú szín, amely bármely más színnel jól mutat. Hozza ki a legtöbbet ebből a trendből az öltözékében, ha krémszínű cipőt választ. Rád gondolva összegyűjtöttük a legérdekesebb modelleket, kész stílusötleteket és bevált tippeket, amelyeknek köszönhetően - terveidtől függetlenül - mindig szenzációsan fogsz kinézni.

Néhány ok, amiért szeretjük a krémes cipőket

Ekrü cipő kell női és férfi cipőkollekcióban egyaránt. Ez a szín csodákra képes! Semleges, aminek köszönhetően egy szempillantás alatt bármilyen stílushoz illesztheted. Tökéletesen kiegészíti a semleges színeket ruhák finom barnák és bézsek maradnak, de elegáns ellensúlyt ad a merészebb színkombinációknak is. 

Ezenkívül kellően kiegyensúlyozott ahhoz, hogy különféle alkalmakra alkalmas legyen – a teljesen kötetlen kirándulásoktól az üzleti találkozókig és akár a saját esküvőig is. A krémszínű cipők abban is segítenek, hogy a lábak égig érő hatását érd el anélkül, hogy az égig érő sarkú cipőhöz kellene nyúlnod. 

Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány megbízható javaslatot, amelyek arra ösztönöznek, hogy bézs színű cipőit eredeti stílusban alakítsa ki – legyen szó kényelmes tornacipőről, klasszikus pumpáról vagy divatos cipóról. Kezdjük!

Béke és harmónia

A visszafogott, harmonikus stilizáció szerelmesei nagy örömmel nyúlnak az ekrü árnyalatú cipőkért. Ez a szín tökéletes egyensúlyt biztosít a fehér és a bézs között. A semleges árnyalat békét és zavartalan harmóniát biztosít a ruhatárad többi részével kombinálva. 

Viselje fehér, szürke, bézs és más földszínekkel kombinálva. A barna, a khaki vagy az olívazöld ugyanolyan jól használható. Az ekrü szín fenomenális a kék és rózsaszín pasztell árnyalataival, elegáns végső hatást keltve, amely számtalan alkalomra használható.

A nyugodt viselethez válasszon fenntartható anyagokat. Mit szólnál a nubukhoz vagy a velúrhoz?

Egy kis színes őrület

A semleges cipőnek nem kell unalmasnak tűnnie! Ha a divatban nagyra értékeli a színekkel és mintákkal való merész játékot, válasszon écru árnyalatú cipőt, amely tökéletesen egyensúlyba hozza a feltűnő stilizációkat.

Egy tavaszi, légies ruha bájos, sokszínű virágokkal, krémes cipőkkel kombinálva ellenállhatatlan lesz. Az ilyen ruhák tökéletesek egy randevúra vagy az első találkozásra a jövőbeli sógorokkal.

Az intenzív színű, egyenletes neon tornác tökéletesen harmonizál a visszafogott ekrü tornacipőkkel.

Érdekel, hogy milyen más stílusos színek kombinálhatók a legjobban a krémszínű lábbelikkel? Könnyű! Hogy a lehető legegyszerűbbé tegyük a választást, készítettünk egy kis csalólapot:

- mély bordó és intenzív vörös

- energizáló narancs

- kék és lila árnyalatai

- világos és sötétzöld

Kontrasztos kombinációk

Mit szólnál az érdekes kontrasztokhoz? Törje meg az ekrü finomságát fekete monokróm stílusban, és kész. Meggyőződésünk, hogy egy ilyen kombináció nemcsak ízlésesen teszi lehetővé, hogy kitűnjön a tömegből, hanem hozzájárul ahhoz is, hogy számos bókot halljon másoktól.

Ekrü cipő nagyobb kirándulásokhoz

Az Ecru cipő a leggyakrabban választott választás a menyasszonyok körében. Ez a szín nem vonja el a figyelmet a fehér ruháról, ugyanakkor elegáns karaktert kölcsönöz az egész öltözéknek ezen a különleges napon. A férfiak is hordhatnak krémszínű cipőt saját esküvőjükön. Nincs más dolgod, mint egy bézs vagy világosszürke öltönyhöz és egy fehér inghez passzolni. Ne feledkezzünk meg az elegáns csokornyakkendőről sem!

Az ilyen lábbelik más, nagyobb kijáratokon is átmennek a próbán. Ha azon töpreng, mit vegyen fel egy állásinterjúra, az ekrü cipők segítenek felejthetetlen benyomást kelteni leendő munkaadójában. Párosítsd hozzájuk a sötétkék, elegáns nadrágot és egy gondosan vasalt fehér inget. Ez az opció nők és férfiak számára egyaránt alkalmas.

Az ekrü árnyalatú, kifinomult, luxus stílusú cipők mindent megadnak, amire szükséged lehet, ha fontos eseményekre mész.

Mindennapi ekrü cipő

Az ekrü szín nem csak nagyobb alkalmakra van fenntartva. Az ilyen színű cipők minden nap sikeresen viselhetők. Kösd össze őket világos színű farmerrel és egy szürke pulóverrel a nyugodt befejezés érdekében.

Ezek a cipők jól mutatnak nadrággal, ruhákkal vagy szoknyákkal. Forró napokon vegyen fel ekrü papucsot vagy szandált. Kombináld bő rövidnadrágokkal és légies ingekkel vagy térd körül végződő nyári ruhákkal. Ily módon vizuálisan meghosszabbítja a lábát.

A krémes tónusok a hidegebb évszakban is működni fognak. Válasszon klasszikus csizmát fényes változatban, és kombinálja őket bézs vagy karamell kabáttal, isteni stilizációt teremtve az őszi hanyagsághoz.

Hogyan kell ápolni a krémes cipőket?

Ne feledje azonban, hogy még a legszebb krémszínű cipők sem tűnnek káprázatosnak, ha piszkosak és ápolatlanok, gondosan kiválasztott stilizációval kombinálva. Nem számít, hová mész, ügyelj arra, hogy az ekrü cipőd tiszta legyen. BAN BEN ez a cikk bevált tippeket talál, amelyek megkönnyítik ezt a feladatot. Sok szerencsét!