Kappa Kickoff Oc Jr260695K 2210 cipő fehér rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

A Kappa Kickoff Oc Jr260695K 2210 fehér rózsaszín cipő a stílus, a funkcionalitás és a kényelem kvintesszenciája azoknak a fiatal felhasználóknak, akik egy csipetnyi lányos karakterű sportcipőt keresnek. A neves Kappa márka által gyártott, amely évek óta kiváló minőségű sportruházattal és kiegészítőkkel látja el vásárlóit, a bemutatott cipők minden bizonnyal a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégítik.

A kategória, amelybe a cipők tartoznak, a Gyermek » Gyermekeknek » Sportcipők, amely azonnal kiemeli a használatukat. Ezeket a cipőket különféle fizikai tevékenységekhez tervezték, mind a testnevelés órákon, mind a szabadban való játék során. Olyan lányoknak készült, akik kényelmes és praktikus lábbeliben szeretnének játszani, miközben hangsúlyozzák egyéni színpreferenciáikat.

Ami megkülönbözteti ezeket a sportcipőket, az a szemet gyönyörködtető színek: fehér és rózsaszín. Ez a színkészlet kiemeli a fiatalos energiát, és sok gyerekruhához jól passzol. Ezért ez a választás azok számára, akik azt szeretnék, hogy a lábbelik ne csak praktikusak legyenek, hanem esztétikusak is.

A gyártó gondoskodott a kidolgozás minőségéről, tartós és könnyen tisztítható műanyagot használt. Ez azt jelenti, hogy a cipők különböző körülmények között használhatók - a száraztól a nagyobb igénybevételig, például füves játszótereken való játékhoz vagy enyhe esőben.

A merev sarokpult olyan dizájnelem, amely fontos szerepet játszik a sportcipőkben. Stabilitást és megfelelő alátámasztást biztosít a lábnak - kulcsfontosságú szempontok, különösen azoknál a gyerekeknél, akiknek a lába még az intenzív növekedés és formálódás fázisában van.

A Kappa Kickoff Oc Jr260695K 2210 lábbeli utolsó, de nem utolsósorban fontos eleme a tépőzáras rögzítési rendszer. Ideális megoldás gyerekeknek, mert lehetővé teszi számukra a cipők egyszerű és gyors fel- és levételét, ami jelentős előnyt jelent mind a fiatal használók, mind a gondozóik számára, akik hozzászoktak a mindennapi otthoni előkészületekhez.

A Kappa Kickoff sportcipő választásával a szülők biztosak lehetnek abban, hogy biztonságos, kényelmes és az aktív gyermek dinamikus igényeihez igazodó terméket biztosítanak gyermekeiknek. A fejlett konstrukciós megoldások, az érdekes dizájn és a piacon gyökerező márka hírneve garantálja, hogy minden fiatal divatos gardróbjában elégedett legyen ezzel a sportbefektetéssel.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: fehér rózsaszín
  • Anyag: Műanyag
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|