Főszerepben: nyitott sarkú cipő


A most zajló tavasz és az ezzel járó hőmérséklet-emelkedés tökéletes alkalom arra, hogy felfedd egy kicsit a testedből. Mit szólnál a nyitott sarkú cipőhöz? Az ilyen lábbelik tökéletesek a napsütéses napokon, amikor tökéletesnek szeretnél kinézni. Ellenőrizd azonban, milyen szabályokat érdemes betartani a WOW hatás eléréséhez.

Néhány ok, amiért szeretjük a nyitott sarkú cipőket

A nyitott sarkú cipőknek lenyűgöző története van. A tizenhetedik századi francia udvar hölgyei előszeretettel kombinálták őket báli ruhákkal. Marilyn Monroe is nagy örömmel viselte őket. Az ilyen lábbelik rendkívül nőiesen néznek ki, és egy kis fűszert adnak minden stílushoz. A popkultúra ikonja nemcsak bájos, kiszélesedő ruhákkal, hanem divatos, magas derekú nadrágokkal is kombinálta őket. Ezek a cipők belopták Carrie Bradshaw szívét is – a "Sex and the City" főszereplőjét, aki világszerte sok nőt inspirált a viselésére. 

A tavaszi-nyári szezonban a nyitott sarkú lábbeli felülmúlhatatlan. Lehetővé teszi, hogy sok erőfeszítés nélkül stílusos megjelenést hozzon létre, ugyanakkor kellően sokoldalú ahhoz, hogy tökéletes alap legyen számos stílushoz. Könnyedén hozzáillesztheted őket szinte bármilyen ruhához, amihez kedved van. 

A vitathatatlan sokoldalúságon túlmenően ezeknek a cipőknek a felhúzása nagyon gyors és problémamentes. Puha anyaga nyitott sarokkal kombinálva kényelmesebbé teszi. Felejtsd el a horzsolásokat és a tyúkszemeket.

Kiknek megfelelő a nyitott sarkú cipő?

Az ilyen lábbeli tökéletes azoknak a nőknek, akik Achilles-íngyulladásban vagy más sarokbetegségben szenvednek. A nyitott sarkú cipők a várandós nők és a párizsi sikkes rajongók, valamint a divatvilág legmenőbb trendjei iránt érdeklődők szemet gyönyörködtetőek.

A nyitott sarkú cipő már csak ilyen kell minden nő kollekciójában, aki sokoldalú lábbelit keres, amely különféle alkalmakra hordható - a mindennapi vásárlástól kezdve a baráti találkozásokon és romantikus randevúkon át az elegáns kilépésekig.

Felség…

A nyitott sarkú cipők különböző magasságokban kaphatók. Válassza ki kedvencét, vagy igazítsa a körülményekhez, és élvezze a ragyogó megjelenést egész nap.

Nyitott sarkú cipő a sarokban elegáns akcentust biztosít minden stílushoz. Kombinálhatja őket az irodai eszközökkel ruhák vagy stílusosabb esti stílusban, elmegyünk egy klubba a barátokkal vagy randevúzni a pároddal.

Amellett, hogy a cipő nyitott sarkú egy lenyűgöző sarok, ügyeljen arra, hogy figyeljen lapos cipő ebben a stílusban. A maximális használat kényelmének köszönhetően kiváló lehetőséget jelentenek a mindennapi használatra, anélkül, hogy fel kellene adniuk az elegáns megjelenést. Kombináld vászonnadrággal, kedvenc rövidnadrágoddal vagy légies maxi ruháddal, és viseld úgy, ahogy a legjobban szereted.

Az Öszvérpapucs stílusos alternatívája a klasszikus szandáloknak. Kényelmes talpbetét és légies felsőrész gondoskodik kényelméről a forró nyárban, rendkívül stílusos megjelenést kölcsönözve Önnek.

Kész stílusötletek

Az Öszvér papucsok tökéletesen illeszkednek az elegáns stílusú rövidnadrágokhoz és egy túlméretezett inghez. Forró napokon válasszon szellős, vászonszöveteket, amelyek megakadályozzák a túlzott izzadás problémáját. 

A nyitott sarkú cipő nem csak nyárra való. Tavasszal is sikeresen hordhatod őket kedvenc, divatos horzsolású farmereddel és egyszínű inggel. Ha kicsit hűvösebb van, vegyen fel egy meleg őszi pulóvert, vagy válasszon egy stílusos trencskabátot, hogy teljessé tegye a megjelenést.

Olyan kombinációt keresel, amely jól működik a munkában? Miután megbizonyosodott arról, hogy elfogadták kötelező viselet nem zárja ki a nyitott sarkú cipő viselését, viselje térdmagasságban végződő kiszélesedő szoknyával. Párosítsd egy egyszerű, mégis elegáns szabású blúzhoz. Ne felejtsen el olyan kiváló minőségű anyagokat választani, amelyek professzionális hatást keltenek.

Hogyan válasszunk kagylót?

Kíváncsi vagy, hogy kihívást jelent-e az öszvérek talpon tartása? Hiszen a sarokrész anyaghiánya azt a benyomást keltheti, hogy a cipő csúszik. Nincs több baj! A siker kulcsa a megfelelő illeszkedés.

Attól eltekintve megfelelő méretválasztás különösen ügyeljen a nyitott sarkú cipő szabására. Ügyeljen arra, hogy a lábfej elülső részét körülvevő felsőrész jól illeszkedjen és ne csússzon. Semmi esetre se válasszon túl szűk cipőt, amelyből a sarka csúnyán kilóg. Kerülje a túl laza modelleket, amelyek akadályozhatják a mozgást és akár a biztonságát is veszélyeztethetik.

Vigyázzon a sarkára, hogy ne rontsa el a hatást

Ne feledje, hogy még a legszebb és leggondosabb fazonú, nyitott sarkú cipők sem fognak elbűvölni fenomenális megjelenésükkel, amikor a láb bőre száraz és repedezett. Hogy ne rontsa el a WOW effektust, abszolút ügyeljen a megfelelő hidratálásra.

A krém alkalmazása előtt szabaduljon meg a régi hámrétegtől. Erre a célra habkőre és bozótra lesz szüksége. Ha problémája van azzal, hogy saját maga kezelje ezt a problémát, feltétlenül adja magát szakember kezébe. Egy tapasztalt lábszakértő egy szempillantás alatt helyreállítja lábának nagyszerű megjelenését, és magabiztosnak érzi magát.