Cipő csipkeruhához különféle alkalmakra


A csipkeruháknak kétségtelenül megvan a maguk varázsa. Csajosan néznek ki és egyben rendkívül stílusosak. Bár régebben a finom csipkét inkább a nagyobb alkalmakra tartották fenn, ma már senkit sem lep meg az ilyen ruhák látványa az utcán. Nézze meg, mely cipőmodellek illenek a legjobban különféle alkalmakra – a mindennapi teendőktől az irodai munkán át egészen a különleges környezetet igénylő ünnepségekig.

Csipke ruha - nem csak nagyobb rendezvényekre

Bár régebben a finom, lányos csipkét inkább a nagyobb alkalmakra tartották fenn, ma már a szabályok megszegése és az egyéni stílus tükrözése számít a divatban. A csipkeruhának nem kell csak az ünnepi viseletet igénylő rendezvényeken elkísérnie, mint például esküvő, keresztelő vagy bál. Sikeresen viselheti az irodában, randevúzni és akár minden nap.

Ahhoz, hogy teljesen megváltoztassa az arcát különböző alkalmakra, megfelelően kiválasztott kiegészítőkre lesz szüksége - ékszerekre, kézitáskára, felsőruházatra és természetesen cipőre. Ha kész megoldásokat keres, akkor jó helyen jár! Javasoljuk, hogy mivel viseljen csipkeruhát nyáron és ősszel, és hogyan alakítsa ki tervei szerint. Kezdjük!

Nyárra remek választás

Természetes anyagokból (pl. lenvászon) készült, légies, fehér csipkeruha a forró napokon telitalálat. Nincs más dolgod, mint hozzá passzolni egy barna sapkát, bekötni egy bőrövet a derékba, felvenni a szandált és már kész is. Kíváncsi vagy, mely modellek működnek ezen a listán? Könnyű:

- barna fűzős szandál

- világosbarna tűsarkú szandál

- velúr magas sarkú szandál 

Inkább még lazábban néz ki? Kombináld a csipke motívumú fehér ruhát fehér rövidnadrágés a tetejére tesz egy katanát. Ne feledje, hogy a fényes cipők különös gondosságot igényelnek. Biztosan nem szeretné, hogy a kosz tönkretegye gondosan megkomponált stílusát! A fehér cipők gondozásával kapcsolatos tippeket lásd ez a cikk.

Tökéletes fazon az őszre

A csipkeruha tökéletes alap az őszi stilizálásokhoz is. Maradhat a klasszikus fehérnél, vagy választhat az idei szezonra jellemző visszafogott árnyalatokat - barna, khaki vagy bézs. Különféle ércek is nagyszerűek. Kombináld ezt a ruhát egy hosszú, meleg pulóverrel, válassz egy vastag, kényelmes sálat, és egészítsd ki az egész ruhát cowboy-stílusú csizmákkal. Válassz univerzális, barna modell vagy válasszon bézs opció.  

Hideg időben viselheti csipkeruháját muskétásokkal is. Fogadjon velúrra vagy természetes bőrre, vagy kísérletezzen ezek utánzataival. Ha törődik lábaid optikai meghosszabbításával, válassz térdig érő csizmát árnyalatban meztelen. Az ilyen cipők remekül passzolnak egy rövid ruhához.

Érdekel egy nyilvánvalóbb, kissé fergeteges hatás? Törje meg a csipke finomságát nehéz lábbelivel és bőrdzsekivel. Válassz sötét, kerek napszemüveget, és kész! Íme néhány cipőmodell, amelyek kiegészítik ezt a stílust:

- fekete bovver csizma

- barna csizma láncokkal

- fekete csizma fúvókákkal

- csatos csizma

Alkalmi csipke ruha

Látod – évszaktól függetlenül, akár mindennap viselheted kedvenc csipkeruhádat. Kevésbé elegáns modellekre alapozva, amelyek hossza közvetlenül a térd felett vagy a vádli közepén ér véget. Kombináld kedvenc tornacipőddel, balerináddal, mokaszinoddal, csizmáddal vagy csizmáddal, hogy stílusodban érezd a hatást.

Csipke ruha randevúzásra

Kíváncsi vagy, mit vegyek fel egy randevúra? Egy csipkeruha biztos sláger lesz! Párosítsd klasszikus pumpákkal vagy égig érő magassarkúkkal az arcbőrödhöz hasonló színben, és élvezd a lábak égig érő hatását. Ha a séták során fontosnak tartja a kényelmet és a kényelmet, választhat stabil oszlopos vagy éksarkú modelleket. Ugyanolyan jól fognak működni bézs lapos cipő. Ügyeljen arra, hogy az orruk hegyes legyen. Ennek köszönhetően optikailag meghosszabbítja és karcsúsítja lábait.  

Csipke egy ruhán különböző ünnepekre

Egy hosszú, csipkeruha biztosan átmegy a vizsgán különféle ünnepségek alkalmával – legyen szó bálról, szilveszteri bálról vagy baráti esküvőről. Ha a lehető legünnepélyesebben szeretnél kinézni, válassz arany cipőt. Ez a szín tökéletesen harmonizál a palackzöld, sötétkék vagy bordó árnyalatokkal. Az alábbi modellek tetszeni fognak:

- arany magas sarkú szandál

- aranysarkú, csattal a bokája körül

- arany szandál bojttal 

Másrészt egy halvány rózsaszín csipkeruhát párosíts hasonló árnyalatú cipőkkel, vagy játssz a kontrasztokkal, és vegyél fel fekete pumpákat. Figyelem! Ez a javaslat a hosszú, formás lábak tulajdonosai számára lesz a legjobb. Ellenkező esetben a kívánt hatástól eltérő hatást válthat ki. Íme néhány javaslat:

- világos rózsaszín magassarkú

- velúr, rózsaszín tűk nyitott sarokkal

- rózsaszín magas sarkú szandál

- fekete pumpák magas sarkon

Nem olyan félelmetes ördög

Reméljük, hogy sikerült eloszlatnunk minden kétségét a csipkeruhák cipőinek kiválasztásával kapcsolatban. Csak annyit kell tennie, hogy ragaszkodik a szabályhoz, hogy stílust adjon a stilizációihoz minél kevesebb, annál jobb. Kerülj mindenféle díszítést vagy mintát. Párosítsd a minimalista lábbeliket egy csipkeruhához, és élvezd minden alkalommal a WOW hatást!