A Shoes by BEFADO SA egy lengyelországi gyermek- és felnőttcipő-gyártó, amely több mint 30 éve szerez elismerést az országban és külföldön egyaránt. A cég híres kiváló minőségéről, a részletekre való odafigyeléséről és esztétikus formatervezéséről, melyek különböző méretben és színben kaphatók.

A BEFADO gyártóüzeme a Varsó melletti Zielonkában található, ahol több mint 400 embert foglalkoztat. A cipőgyártási folyamat átfogó, és az alapanyagok megfelelő kiválasztásával kezdődik, és az eladásra kész áruk gondos csomagolásával ér véget. A cég kínálatában szerepelnek gyerek és felnőtt cipők is, vagyis mindenki megtalálja a számára megfelelő modellt.

A BEFADO SA cipőkben légáteresztő és bőrbarát anyagokat használtak, ami biztosítja a kényelmes használatot. Ezeket a cipőket is könnyű gondozni, így sokáig kitartanak. A cég rendszeresen mutat be új cipőkollekciókat, mindig alkalmazkodva a trendekhez és a fogyasztói elvárásokhoz.

A BEFADO SA egy olyan vállalat is, amely törődik társadalmi felelősségvállalásával. A gyártó különféle jótékonysági és társadalmi kampányokban vesz részt, támogatja a helyi sportolókat és számos versenyt szervez gyerekeknek.

Összefoglalva, a BEFADO SA cipők garanciát jelentenek a kiváló minőségre, esztétikára és a használat kényelmére. Jellemzőiknek köszönhetően szerte a világon elnyerték a vásárlók bizalmát, a cég pedig módszeresen fejleszti kínálatát, hogy megfeleljen vásárlói igényeinek.