Reweks Virágos papucs ibolya

A termék nem elérhető ;(

Reweks papucs lila virágokkal – Tökéletes a kis lábaknak

A Reweks márka olyan termékeket tartalmaz, amelyek ötvözik a vonzó dizájnt és a praktikumot, és a lila virágos papucsok tökéletes példái ezeknek a tulajdonságoknak. A kifejezetten lányoknak tervezett bájos papucsok nemcsak egyedi megjelenésük, hanem a viselési kényelem miatt is gyermekei kedvenc lábbelijévé válnak.

A gyártó Reweks tudja, hogy a gyermekek lábfeje az egészséges fejlődés alapja, ezért a legjobb minőségű anyagokat használja a gyermekpapucsok gyártásához. Még az óvodában, az iskolában vagy az otthoni játék közben is gondoskodás és kényelem veszi körül gyermeke lábát.

A gyerekeknek kategória Reweks papucsai garancia arra, hogy gyermeke imádni fogja új kiegészítőjét. A lila virágminta felkelti a figyelmet és varázst ad minden kis hölgynek, míg a lila színnek köszönhetően a papucsok könnyedén illeszkednek a különféle gyerekstílusokhoz.

Használat közbeni biztonságról a merev sarok gondoskodik, amely stabilizálja a lábat és megakadályozza annak ellenőrizetlen mozgását, ami nagyon fontos a gyerekek gyors és mozgékony játéka során. A használat kényelméről a bőr talpbetét gondoskodik, amely nemcsak a láb formájához igazodik, hanem megfelelő légáramlást is biztosít. A profilozott talpbetét támogatja a lábak helyes pozícióját, ami rendkívül fontos a növekvő gyermekek lábfejéhez.

A tépőzáras rögzítési típus további előnyt jelent, amely lehetővé teszi a papucs szélességének gyors és egyszerű beállítását. Ennek köszönhetően a gyerkőc önállóan tudja fel- és levenni a cipőjét, ami mindenképpen fejleszti az önállóság szellemét és önkiszolgálásra tanít.

Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a papucsok szövetből készültek, ami könnyűvé és légiessé teszi őket. Ideálisak beltéri használatra, védik a padlót a karcolásoktól és a lábakat a hidegtől.

A lila virágú Reweks Papucs nem csak egy kislány szép és divatos kiegészítője, hanem kényelmes, biztonságos és egészséges lábbeli, amely sokáig szolgálja gyermekét, minden lépésével örömet és kényelmet nyújt neki.

  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • További információ: Merev sarkú számláló Bőr talpbetét Profilozott betét
  • karakter: hiánya
  • Anyag: Szövet
  • Szín: Ibolya

Köszönjük megjegyzését.

|