Vastag kockák? Tudjuk, hogyan varázsoljuk őket karcsúbbá!


A nagy, széles boka sok nőt érintő probléma. Ahelyett, hogy a széles nadrágszárak alá rejtené őket, könnyedén karcsúbbá varázsolhatja őket, és tökéletes megjelenéssel gyönyörködhet szoknyákban és ruhákban. Az egyetlen dolog, amire szüksége van, az... megfelelően kiválasztott cipő! Cikkünkben értékes tanácsokat talál, amelyek segítenek megbirkózni ezzel a problémával.

A vastag kockák nem jelentenek gondot!

A vastag bokák széles nadrágszár alá rejtése nem az egyetlen megoldás, ha a komplexusok ellenére magabiztosnak akarod érezni magad. Mindössze néhány egyszerű tippet kell követnie, amelyek segítenek kiválasztani a tökéletes cipőt különféle alkalmakra. 

Így pillanatok alatt megbirkózik ezzel a problémával, visszanyeri önbizalmát, és mosolyogva hordja kedvenc szoknyáit, ruháit. Érdekes? Kezdjük el!

Vigyázz az egyensúlyodra

Az egyensúly a kulcs! Nem csak az életben, hanem a megjelenésben is. Ha azt szeretné, hogy a bokája karcsúbb legyen, válasszon olyan cipőmodellt, amelyek kiegyensúlyozzák őket.

A boka körüli vízszintes csíkok rövidebbé és szélesebbé varázsolhatják a lábakat, amit érdemes elkerülni!

A keskeny övek és a vékony magassarkú helyett válassz masszív betéteket a cipőben, amelyektől sokkal szebb lesz a bokád. Válaszd a széles, átlós csíkokat és a stabil oszlopokat, amelyeknek köszönhetően eléred a WOW hatást.

Válaszd tudatosan a színeidet

A bézs különböző árnyalatai tökéletesek a szabad lábakhoz. Ez az a hússzín, amely elvonja a figyelmet a vastag bokákról, és segít alakja harmonikus megjelenésében. Ha fekete nadrágot vagy fekete harisnyát viselsz, válassz sötét cipőt. Ellenkező esetben optikailag lerövidíti az alakot, és a bokája vastagabbnak tűnik, mint amilyen valójában. 

Kerülje a kontrasztokat, amelyek felhívhatják a figyelmet a problémás területekre. Válasszon csizmát és széles felsőrésszel rendelkező csizmát, aminek köszönhetően a lábad hosszabbnak tűnik, és a masszív boka eltűnik a látómezőből.

Bevált cipőmodellek vastag bokával rendelkező nők számára

Most, hogy már tudja, hogyan válasszon cipőt, amely lépésről lépésre karcsúsítja vastag bokáját, itt az ideje, hogy ihletet merítsen. Ha szereti a kész megoldásokat, feltétlenül olvassa el kedvenc, vaskos bokájú hölgyek számára készült cipőmodelljeink listáját. 

Pumpák nyitott sarokkal

Ezek a divatos cipők, amelyek kombinálják a kényelmet és az eleganciát. A lekerekített lábujjak kényelmesen tartják a lábfejet, a kényelmes sarokpántok pedig segítenek megőrizni az egyensúlyt, függetlenül attól, hogy milyen sarokmagasságot választasz. Viselje őket 7/8 lábú farmerral és vászoninggel, kedvenc stílusú ruháihoz üzleti alkalmi és rakott szoknyákhoz.

 

Kedvenc modelljeink: fekete velúr pumpák/ mustárszivattyúk/ bézs színű szivattyúk/ nyitott sarkú balerinák

 

Bakancs és csizma széles felsőrésszel

A csizmák és a bokacsizmák tökéletesek a hideg téli napokra és az őszi plüssre. Ahelyett, hogy szűk, feszes modelleket választana, amelyek kényelmetlenséget okoznak, válasszon széles felsőt. Válasszon a klasszikus csizmák, a cowboy csizmák és a laza bokacsizmák közül, amelyek tökéletes megjelenést biztosítanak rossz időben. Viseld őket kedvenc redős szoknyáiddal és laza, meleg pulóvereiddel. 

Kedvenceink: barna csizma széles felsőrésszel/ csizma széles felsőrésszel/ rózsaszín csizma bő felsőrésszel/ klasszikus cowboy csizma/ fekete cowboy stílusú bokacsizma

Szivattyúk a poszton

Az oszlopon lévő szivattyúk egyszerűen vastag vádlijú nők számára készültek. Ezeknek a cipőknek köszönhetően könnyedén kiigazíthatod az arányaidat és kiegészítheted a stílust ezekre a formálisabb alkalmakra. Viselje őket az irodában ceruzaruhákhoz vagy hétköznapi A-vonalú szoknyákhoz.

Kedvenceink: fekete szivattyúk oszlopon aranylánccal/ sárga szivattyúk egy oszlopon csíkokkal/ rózsaszín kötött pumpák a poszton 

Boka fölött rögzíthető szandál

A nyár a tökéletes alkalom a vastag bokakomplexusok elleni küzdelem megkezdésére. Biztosan nem szándékozik zárt cipőben főzni. Viseljen természetes bőr szandált légies szoknyákkal és ruhákkal. Ügyeljen azonban arra, hogy a csat közvetlenül a bokavonal felett haladjon át. Így eléri a kívánt hatást és optikailag elrejti a vastag kockákat. 

Ajánlott modellek: barna szandál szegecsekkel/ fekete szandál nyakkendővel/ fekete szandál a poszton/ ezüst románok

Kerülje el ezeket a cipőket, ha vastag bokája van

Másrészt vannak olyan modellek, amelyek kiemelik a hiányosságokat, és jelentősen torzítják a hatást.

Kerülje a balerinákat, a szemet gyönyörködtető dekorációkat és a tűszerű sarkú cipőket. A testhezálló lábszárközépig érő csizma sem lesz a szövetségese. Ügyeljen a beépített cipőkre is, amelyek közvetlenül a boka alatt végződnek.

Mondjon búcsút a komplexusoknak egyszer s mindenkorra!

A fenti tippeket felhasználva minden bizonnyal olyan lábbelit választhat, amelyben arányosnak tűnik, és végleg elbúcsúzik a komplexusoktól.

Ne felejtsd el, hogy a divatnak nincsenek korlátai, és ha olyan modellekben érzed a slágert, amit nem ajánlunk, ne mondj le róluk. Bármelyik cipőt is választja, büszkén, emelt fővel viselje, és magabiztosságot sugároz.