Univerzális cipőt választunk üzleti útra


Üzleti útra indulásához a megfelelő ruhákat és kiegészítőket kell becsomagolnia. A helyszínen elegánsan kell bemutatkoznunk a hivatalos találkozók során és a szabadidőnkben, amelyeket minden bizonnyal gondosan megtervez a szervező. Ez azt jelenti, hogy egy jól csomagolt bőröndnek hivatalos díszleteket és alkalmi ruhákat kell tartalmaznia. Javasoljuk, hogy milyen női és férfi cipőt válasszon üzleti útra, hogy jól érezze magát és jól nézzen ki.

Klasszikus szivattyúk - kötelező egy üzleti úton

Az üzleti találkozók során kötelező a hivatalos lábbeli - hölgyek esetében transzferek. Csak akkor válasszunk magas sarkú modellt, ha elsajátítottuk a sarkú járást, és több órán keresztül cipelni tudunk. Emlékeznünk kell arra, hogy a találkozó fontos eleme lehet például a cég vagy a gyártócsarnok meglátogatása. A szivattyúk segítenek nekünk egy elegáns üzleti vacsora során. Ha alsó cipőben jobban érezzük magunkat, akkor egy 3-4 cm-es sarokon lévő pár találja el a pontot! Gyönyörű női cipőt rendelünk házhoz szállítással a KeeShoes üzletből. A hagyományos fekete nyári szivattyúk nyáron helyettesíthetők a harisnyanadrág színéhez hasonló meztelen árnyalatokkal. Ez a színkezelés nagyszerű módja annak, hogy könnyedséget adjunk öltözékünknek, és optikailag meghosszabbítsuk az alakot.

Bőr Oxford cipő, balerina és Chelsea csizma - legyen divatos alkalmi stílusban

Ha szeretjük a férfias öltözködési stílust, és üzleti útra visszük szeretett öltönyünket, válasszunk hozzá bőr oxford cipőt. Ez a fajta lábbeli annyira univerzális, hogy ruhával vagy pamut chinoval is viselhetjük - tökéletes lesz az alkalmi stílus eleme. Válasszuk őket, ha nagyon korlátozott poggyászunk van. Milyen más modellek alkalmasak iskolán kívüli tevékenységekhez utazás közben? Tavasszal és nyáron pótolhatatlanok lesznek bőr balerinák. Fogadjunk a bőrből készült pasztell színű cipőkre, szép kivitelben. Ha a hidegebb hónapokban elutazunk, a Chelsea csizma - konyak vagy klasszikus, fekete - nagyszerű választás lesz. Ezek a cipők jól néznek ki szoknyával és nadrággal.

Milyen férfi cipők működnek jól üzleti út során?

A férfiaknak megfelelő ruhákat és kiegészítőket is magukkal kell vinniük az üzleti útra. A találkozókhoz és prezentációkhoz elegendő egy sportzakó és elegáns gyűrődő nadrág. Válasszuk a derbit számukra - elegáns félig formális cipőt. Puha bőrből készült, meleg barna árnyalattal, jól mutatnak a lábakon. Válassza ki modelljét a KeeShoes weboldalán. A szervező öltönyt kérhet a hivatalos üzleti vacsorához vagy az esti megbeszélésekhez. Olvassa el figyelmesen a meghívót és a követelményeket, vagy kérdezzen közvetlenül az utazás stílusáról. Ne felejtsük el, hogy öltönyöket is felölthetünk öltönyre. Ha azonban hivatalos vacsorákra várunk, és olyan társaságot találunk, amely értékeli a férfiak eleganciáját, akkor a legjobb választás a klasszikus oxfordok lesznek, amelyekre odafigyelnek a részletekre. Az Oxfordok túl klasszikusak? Stílusos helyettesítőként válasszunk minimalista, mindennapi és formálisabb alkalmakkor jól mutató repülőgépeket. Melyik cipő lesz a legjobb városnézésre és üzleti útra? A kényelmes, jól látszó lábbeli lesz a legjobb. Attól függően, hogy milyen iparágban dolgozunk, a klasszikus cipők nagyszerű választásnak bizonyulhatnak - ez a lábbeli viharba sodorja a vállalatokat, és feltűnő elismerést élvez a fiatalok körében. Fogadjunk olyan sportcipőkre, amelyek inggel, sportzakóval és karcsú farmerrel vagy chinóval kombinálhatók. A sportcipő remek alap egy modern és divatos férfi számára, középkorú férfiak is viselhetik, ha fel akarják frissíteni arculatukat.

Az üzleti úthoz megfelelő öltözékre van szükség, amelyben sok kihívásnak tudunk megfelelni. A ruhatárat jól átgondoltnak kell tekinteni, és tervezése a legjobb, ha a címke és a szervező elvárásainak megfelelő cipő kiválasztásával kezdjük.