Túl sok cipőt veszünk?


Ezt a kérdést nemcsak hölgyek, hanem urak is felteszik. A cipő olyan ruhadarab, amely soha nem lehet túl sok, különösen azért, mert az évszakok olyan gyorsan változnak. És a nyári időjárás nem mindig szép és meleg. Augusztus már befogadott minket - egy hónap, amelyben egyre több a vihar és a heves esőzés.

Ezt a kérdést nemcsak hölgyek, hanem urak is felteszik. A cipő olyan ruhadarab, amely soha nem lehet túl sok, különösen azért, mert az évszakok olyan gyorsan változnak. És a nyári időjárás nem mindig szép és meleg. Augusztus már befogadott minket - egy hónap, amelyben egyre több a vihar és a heves esőzés. A nyaralás utolsó hetéhez közeledve érdemes megfontolni, hogy valóban nincs -e túl sok cipő a ruhatárunkban.

Változó időjárás nyaraláskor

Ez az egyik oka annak, hogy miért nem csak szandált vagy espadrillát viszünk a hegyekbe vagy a tengerpartra. Meg kell védenünk magunkat minden eshetőséggel szemben - vagyis akár zivatarral szemben is. Ezt nagyon jól tudjuk a többéveseknél, akiknek szintén legalább három párra kell felkészülniük: felépített cipő, könnyű szandál és ... jószág.

 

Hölgyeim és uraim is készüljenek fel erre az esetre. A megfelelő lábbeliknek nemcsak praktikusnak kell lenniük, hanem a kiválasztott stílusoknak is meg kell felelniük. Végtére is, a női csapdázók nem mindig illnek a szellős nyári ruhákhoz - a bájosan "balerináknak" nevezett cipők vagy cipők sokkal jobbak lennének.

Sok cipő rendben van!

Végül is szükségünk van rájuk. A cipő kiegészíti a stílust, különösen a ruhákkal és szokatlan ruhákkal. A cipő lehetővé teszi érzelmeink kifejezését, és sokan egyszerűen odafigyelnek rájuk! Amikor megkérdezzük barátainkat, mire figyelnek a kapcsolat elején, egyhangúan válaszolnak: cipő. Ezért nem érdemes aggódni amiatt, hogy túl sok cipőnk van, és túl sok párt vásárolunk.

 

Néha érdemes megfontolni, hogy nincs -e belőlük elég, figyelembe véve a változó, szeszélyes időjárást. Különösen az ősz mutatja, hogy egy napon élvezhetjük a gyönyörű arany napot, és a végén, este, megázunk a buszmegállóban, várva a buszt. Ezért érdemes megvédenie magát, és nem csak három -négy párnak lennie a szekrényben. Ez megtérül, különösen, ha tisztességes lábbelit vásárolunk akciós áron!