Túl sok cipőt vásárolunk?

Ezt a kérdést nem csak a hölgyek, hanem az urak kérdezik. A cipő a szekrény azon része, amely soha nem túl sok, különösen azért, mert az évszakok ilyen gyorsan változnak. És a nyári időjárás nem mindig szép és forró. Augusztusban már üdvözöltek minket - egy hónapban egyre több vihar és heves esőzések fordulnak elő. A vakáció múlt hetére érdemes megfontolni, vajon van-e túl sok cipő a ruhásszekrényünkben.

Változtatható időjárás a vakáción

Ez az egyik oka annak, hogy miért nem csak a hegyekben vagy a tengerben veszünk szandált vagy eszpadrillokat. Minden eshetőségben meg kell védenünk magunkat - azaz akár egy heves zivatar is. Nagyon jól tudjuk ezt többéves gyerekek számára, akiknek legalább három párot el kell készítenie: beépített cipő, könnyű szandál és ... kutya.

 

Hölgyeim és uraimnak fel kell készülniük egy ilyen esetre is. A megfelelő lábbelinek nem csak praktikusnak kell lennie, hanem a kiválasztott stílusnak is meg kell felelnie. Végül is a női csapdák nem mindig felelnek meg a nyári, éterikus ruháknak - jobb lenne a bájosan "balerinának" nevezett cipő vagy cipő.

A sok cipőnek nincs semmi baja!

Végül nagyon szükségünk van rájuk. A lábbeli stilizációval fejeződik be, különösen ruhákkal és szokatlan ruhákkal. A cipő lehetővé teszi számunkra az érzelmek kifejezését, és sokan csak figyelnek rájuk! Amikor megkérdezzük a barátait, hogy mire figyelnek a kapcsolatok elején, egyhangúlag válaszolnak: a lábbelikre. Ezért nem érdemes félni, hogy túl sok cipőnk van, és túl sok párot vásárolunk.

 

Néha érdemes megfontolni, vajon nincs-e elégünk, figyelembe véve a változó, szeszélyes időjárást. Különösen az ősz azt mutatja, hogy egy nap élvezhetjük a gyönyörű, arany napot, és a végén, este, megnedvesedhetünk a buszmegállóban, várva a buszt. Ezért érdemes megvédeni magát, és csak három vagy négy párnál többet kell tartania a szekrényében. Ez kifizetődik, főleg ha vásárolunk tisztességes cipőt akciós áron!