Hasby Tépőzáras cipők szürke

A termék nem elérhető ;(

**Hasby tépőzáras cipők szürke – Kényelmes lábbeli minden gyermek számára**

A megfelelő cipő kiválasztása a gyermekek számára kulcsfontosságú a kényelem és a megfelelő támogatás biztosítása érdekében a mindennapi tevékenységek során. A Hasby szürke tornacipő tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik a funkcionalitás, a kényelem és az univerzális dizájn kombinációját keresik gyermekük számára.

**Gyártó: Hasby**

A Hasby arról ismert, hogy olyan gyermekcipőket gyárt, amelyek vonzó dizájnt és megfizethető árakat kombinálnak. A kidolgozás magas színvonalának megőrzésével a márka elnyerte azon vásárlók bizalmát, akik értékelik a cipők tartósságát és funkcionalitását.

**Kategória: Gyermekeknek – Sportcipő**

A Hasby tépőzáras tornacipők tökéletesen illeszkednek a sportcipők kategóriájába, amelyek nem csak elegánsak, de tartósak is, és a fizikai aktivitás különféle formáihoz igazodnak.

**Anyaga: szövet**

A kiváló minőségű anyagból készült Hasby tornacipők légáteresztő képességet és rugalmasságot garantálnak. Ez az anyag könnyen tisztítható és gyorsan szárad, ami fontos, ha gyerekek gyakran használják.

**szürke színű**

A semleges szürke szín univerzálissá teszi a cipőt, és könnyen illeszthető különféle stílusú és színű ruhákhoz. A szürke emellett hatékonyan elfedi a kisebb szennyeződéseket is, ami nagy előnyt jelent, amikor a gyerekek játszanak.

**Rögzítés típusa: tépőzár**

A tépőzár pótolhatatlan rögzítési forma a gyermekcipőkben. Lehetővé teszik a gyermek számára, hogy gyorsan és önállóan vegye fel és vegye le a cipőket, ami segíti autonómiájának és önállóságnak a fejlesztését.

**Hős: nincs**

A mesékből vagy filmekből származó konkrét motívumok hiánya a Hasby cipőket univerzálissá teszi, és nem korlátozódik egy hős rajongóira, ami gyakran kulcsfontosságú a lábbeli kiválasztásakor.

**Nem: lányok, fiúk**

A szürke Hasby tépőzáras tornacipők mindkét nemet szem előtt tartva készültek. Mind a fiúk, mind a lányok kényelmesen és stílusosan érzik magukat ebben a cipőben.

Stílusos, kényelmes, praktikus – így foglalhatja össze néhány szóban a Hasby tépőzáras cipőit. Ezek olyan lábbelik, amelyek tökéletesek a játszótérre, az iskolába és a családi kirándulásokra. A részletekre és a használhatóságra való odafigyelés az, amire a szülők figyelnek, amikor gyermekeik lábbelijére gondolnak. Hasby határozottan megfelel ezeknek a kritériumoknak.

  • Anyag: Szövet
  • Szín: szürke
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • karakter: hiánya
  • szex: Kislányok A fiúk

Köszönjük megjegyzését.

|