Téli esküvőre cipőt választunk. Inspiráció a menyasszony és a vőlegény számára


A tél varázslatos időszak. Akkor miért ne használnád fel ezt a varázslatot, hogy a jólöltözött vendégek előtt a sírtáblára esküdj szerelmednek? Ha az évnek ebben a szakában lesz az esküvőd, akkor igazán szerencsés vagy! Több időpontválasztás a szolgáltatókkal, alacsonyabb költségek és nagyobb szórakozási hajlandóság a vendégek körében. Az egyetlen probléma... a cipőválasztás! Azt javasoljuk, hogy mely modellek működnek a menyasszony és a vőlegény számára, és melyek a meghívott vendégek számára.

Esküvő télen? Csak előnyök!

Azt mondják, hogy a meleg hónapok az esküvői buliknak vannak fenntartva. Szerencsére a szezonon kívüli házasságkötés nem törvénybe ütközik! Mi több, rengeteg előnnyel jár!

Először is, a szolgáltatók menetrendjei nem olyan szorosak. Valószínűleg Ön is kiválaszthatja álmai esküvői termét, és emellett időpontot foglalhat kedvenc DJ-jével!

Másodszor, a téli hónapokban az esküvői szolgáltatók csökkentik áraikat a kisebb kereslet miatt. Ez valódi megtakarítás a költségvetésben!

Harmadrészt, a vendégek nincsenek túltelve a heti baráti és családi esküvőkkel, és nagy izgalommal várják a téli esküvőt! Ennek köszönhetően nagyobb eséllyel szórakoznak, és tovább emlékeznek erre a nagyszerű bulira!

Az egyetlen probléma, ami ebben a különleges időben elkísér, az... a cipőválasztás. Szerencsére mi szakértők vagyunk ezen a területen, és szívesen eláruljuk, hogy a menyasszony és a vőlegény számára melyik modell lesz megfelelő, és melyik lesz tökéletes a meghívott vendégek számára. Kezdjük!

Milyen cipőket érdemes kerülni egy téli esküvőn?

Számos cipőmodell létezik, amelyeket jobb elkerülni, ha téli esküvőre készülsz. 

Főleg szandál. A megfázás megelőzésére mindenképpen harisnyát vagy harisnyát fogsz hordani. A lábujj területén lévő megerősítések azonban nem fognak jól kinézni. Emiatt bölcsebb lesz, ha nyitott cipők helyett zárt cipőt választasz. 

A csizma sem a legjobb megoldás. Ily módon nem kellően elegáns megjelenést kaphat, és valószínűleg túl meleg lenne.

Esküvői cipő télen neki

Mind a menyasszonynak, mind a meghívott nőknek gondot okozhat a cipőválasztás a téli tájban. Most, hogy tudja, hogy kerülje a nyitott orrú cipőket és csizmákat, készítettünk egy kis csalólapot azokkal a modellekkel, amelyek szerintünk a legjobban működnek. 

Fehér magassarkú

Listánkról nem hiányozhatnak a kényelmes, viszonylag széles sarkú fehér pumpák. Ez a modell fehér esküvői ruhával és koktélruhával is használható. A fehér cipők kiemelik az arcszínt, és fenomenálisan meghosszabbítják a lábakat. A kényelmes, bár magas sarkúnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy egész este táncolni fogsz!

Bézs színű magassarkú

Ha szereted a klasszikusokat, válassz bézs színű magassarkút. Ennek a párnak minden nő kollekciójában szerepelnie kell! Ezek a cipők optikailag meghosszabbítják a lábakat, és tökéletesek a mindennapi munkához. 

Bézs gombostű masnival

Jobban szereted az ünnepi cipőket? Válasszon olyan modellt, amelynek bájos díszítése fényes masni formájában van. A hegyes lábujj és a magas sarok optikailag meghosszabbítja a lábad, és szokatlan külsővel fogsz rabul ejteni ezen a különleges napon. 

Fehér, lakkozott magas sarkú csizma

viselsz midi ruhát? Ha nem akarja, hogy a fagy meghiúsítsa a terveit, felveheti a csizmát. Nem klasszikus, fekete, felbújós csizmáról azonban nem beszélünk. Figyelmünket egy fenomenális modell ragadta meg, lakkozott felsővel, hegyes orrral és magassarkúval. Nem fog fázni ebben a cipőben, és biztos lehet benne, hogy csodálatosan fog kinézni! 

Palack zöld sarkú cipő

Ha szereted a kevésbé nyilvánvaló kombinációkat, válaszd a palackzöldet. Tökéletes árnyalat, amely témaszínként szolgál majd az esküvőn. Az elegáns velúr káprázatos cirkon díszítéssel kombinálva tökéletesen illeszkedik esküvői ruhája ünnepi jellegéhez. Ez a cipő a vendégek számára is bevált! Kombinálja őket szürke vagy sötétkék ruhával és arany kiegészítőkkel, WOW hatást keltve!

Ezüst csapok

Mit szólnál az ezüst, fém csapokhoz, amelyek úgy néznek ki, mint a jég? Téli esküvőre remek választás! Jól működnek a menyasszony és a meghívott nők számára is.

Cipők téli esküvőre neki

A férfiak esetében az esküvői cipő kiválasztása nem különösebben bonyolult, évszaktól függetlenül. Válassz elegáns cipőket, amelyek remekül mutatnak egy tökéletesen szabott öltöny társaságában. Színük a kabát árnyalatához illeszthető, vagy kontrasztos kombinációt választhat. Bevált megoldás a cipő árnyalatának megválasztása is, figyelembe véve az öv színét. 

Az alábbiakban összegyűjtöttük kedvenc modelljeinket:

Annak hangsúlyozására, hogy az esküvő télen zajlik, hordhat aranyos rénszarvas vagy hóember motívumú zoknit. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kitűnjön a tömegből.

Érezd jól magad!

Hiszünk abban, hogy tippjeink segítségével sikerült kiválasztani a tökéletes cipőt egy téli esküvőhöz. Nekünk van hátra, hogy jó hajnalig tartó bulit kívánjunk!