Szeretnél felhívni a figyelmet? Ezek a cipőmodellek megkönnyítik a dolgát!


A ruhák merész dizájnja és a szemet gyönyörködtető kiegészítők nem elég számodra? Ha szeretsz a figyelem középpontjában lenni, van valami különleges a számodra. Önt szem előtt tartva megtaláltuk a legérdekesebb lábbelimodelleket, amelyek a többi járókelő figyelmét rád irányítják. És ami a legjobb, mindezek a cipők kiváló áron elérhetőek webáruházunkban!

Szemet gyönyörködtető cipő

Ha szeretsz a figyelem középpontjában lenni, akkor nem kell a mintás ruhákra és az eredeti kiegészítőkre korlátoznod magad. Egy nagyszerű módja annak, hogy megragadja a többi járókelő figyelmét, ha szokatlan cipőt vesz fel. Végül is a cipő az egyik olyan szempont, amely először felkelti a figyelmet.

Ezt még a Kansasi Egyetem tudósai is megerősítették, akik bebizonyították, hogy - bár a jó kommunikációhoz szemkontaktus kell - sokan ahelyett, hogy ezt fenntartanák, a cipők felé irányítják a tekintetüket. Ezek non-verbális jelzések, amelyekre tudat alatt odafigyelnek.

Önbizalmat áraszt az utcán

Amerikai kutatók bebizonyították, hogy a szemet gyönyörködtető cipőket viselő emberek önbizalmat árasztanak, nyitottak az új lehetőségekre és szeretnek kitűnni a tömegből. Olvasson róla bővebben a ez a cikk. Addig is nézze meg kedvenc modelljeinket, hogy segítsen elérni a WOW hatást!

#1 Szandál dekoratív felsőrésszel

A klasszikus szandál unalmassá vált számodra? Mit szólsz eredeti szandál dekoratív felsőrésszel? A hosszú, áttört díszítés mindenkit rád fog figyelni. A legjobb az egészben, hogy felhelyezésük gyakorlatilag problémamentes. Mindezt a cipő hátulján található kényelmes cipzárnak köszönhetően. Annak érdekében, hogy a cipő alakját maximálisan hozzáigazítsa a lába szélességéhez, a felsőrész is beállítható a kiegészítő kötéseknek köszönhetően.

Ezek a szandálok szokatlan megjelenésük ellenére klasszikus tónusúak. Ennek köszönhetően a stílushoz illesztésük nem jelenthet különösebb kihívást számodra. Kombinálja őket monokróm ruhákkal, amelyek hossza közvetlenül a térd felett ér véget, vagy egy farmer miniszoknyával és egy fekete inggel. Ha meleg napokon viseli ezeket a cipőket, ügyeljen arra, hogy vastag réteg fényvédőt kenjen a lábára. Hacsak az eredeti cipőn kívül nem szereted az eredeti barnulást is :-)

#2 Fűzze be a szivattyúkat szegecsekkel és bojtokkal

Ezek kötött szivattyúk a klasszikus fekete szín ellenére biztosan segítenek kitűnni a tömegből. Ebben a cipőben minden fantasztikusan néz ki! Csak figyeljen erre az érdekfeszítő sarokra és ragyogó, szegecsekkel ellátott kötésre, amelyet bájos bojtokkal fejeztek be. 

Az ilyen szivattyúk nagyszerű választás bulikra és randevúzásra. Mindegy, hogy mit viselsz velük, biztos lehetsz benne, hogy őrült megjelenést kapsz. Ha nyitott sarkú cipőt visel, ne felejtse el gondoskodni a lábáról, mielőtt elhagyja a házat. Hiszen nem akarja, hogy a száraz bőr első hegedűs legyen, és elvonja a figyelmet a megjelenéséről.

#3 Fényes sarkú szandál

Semmi sem vonzza úgy a szemet, mint egy kis csillogás. Ha azt szeretnéd, hogy mások rád nézzenek, mindenképpen viseld fényes magas sarkú szandál. Ezek a cipők hihetetlenül kényelmesek! Az állítható csatszíj a bokán, a párnázott sarokpult és a blokksarok segítik a kényelemérzetet.

Bár úgy tűnik, hogy a csillogó téma csak bulikra szól, ebben a szandálban nem kell az ilyen alkalmakra korlátozódnia. Viseld szakadt farmernadrággal és fehér felsővel, és már mehetsz is!

#4 Kontrasztos talp az irodába

A fekete cipő a műfaj vitathatatlan klasszikusa. Bár mindannyian szeretjük őket, néha egyszerűen unalmasnak tűnnek. Ahhoz, hogy egy szempillantás alatt megtörjük az egyszerűséget, nem kell mást tenned, mint választani egy kontrasztos talpú modellt. 

Mit szólsz cipő arany díszítéssel és rózsaszín talppal? A telített színek nem teszik egyhangúvá a stílust, és a mokaszin elegáns formája lehetővé teszi, hogy akár az irodában is viseld. Hiszen még a munkahelyen is egy kicsit extravagánsan nézhet ki, ha betartja a mértékletességet! Viselje őket egyszerű fekete szivarkákkal és rózsaszín inggel. Ha inkább az akcentusokat szeretné megadni ennek az öltözéknek az alaphangját, cserélje ki a színes inget egy feketére, és kösse be egy rózsaszín övet a derekára.

#5 Csizma, amivel kitűnhetsz a tömegből

Ezekben is hasonló témát használtak narancssárga talpú csizma. El kell ismernünk, hogy az őszi-téli szezon többi cipőjéhez képest ezek határozottan kiemelkednek a tömegből. A kiváló minőségű ökológiai bőrrel kombinált gumi gyermekjáték lesz a tisztán tartásuk.  

Kíváncsi vagy, mit vegyek fel velük? A latex leggings és a sötétkék, húsos pulóver telitalálat lesz. A harmonikus végeredmény érdekében válasszon gazdag narancssárga árnyalatú gyapjúkabátot. Inkább a részletekre koncentrál? Mi sem könnyebb! Viseljen narancssárga sapkát vagy sálat fekete kabáttal, és kész.  

#6 Intenzív rózsaszín tornacipő

Az extravagáns cipők nem csak olyan modellek, amelyek meglehetősen elegáns stílust igényelnek. A szemet gyönyörködtető lábbelik akár melegítőnadrággal is sikeresen viselhetők. Csak ezeket kell megszerezni Fukszia tornacipő. Kombináld őket típusú nadrággal buggyos farmer vagy szűk kerékpáros cipővel, és imádd ezt az energizáló cipőt néz első látásra!