Stílusos útmutató. Ellenőrizze, hogy melyik cipő illik kedvenc rövidnadrágjához


A rövidnadrág elválaszthatatlan eleme a nők és férfiak nyári ruhatárának szerte a világon. A színek, szabások és minták számtalan lehetőségének köszönhetően különféle alkalmakra viselheti őket. Kíváncsi vagy, melyik cipő passzol a legjobban kedvenc rövidnadrágodhoz? Jó helyre jöttél! Ebben az útmutatóban rengeteg stílusihletet talál.

Cipő farmer rövidnadrággal

A farmer rövidnadrág az egyik legnépszerűbb modell a nők és a férfiak körében. Ezek a rövidnadrágok időtlen megjelenésüknek köszönhetik nagy népszerűségüket, ami rendkívül könnyen formázható. 

Kombináld a farmer rövidnadrágot kockás inggel és klasszikussal, barna cowboy csizma. Így stílushatást kapsz cowboy lányami mindenkinek örömet okoz. Ez a stílus a nyári fesztiválokon is működik. Cserélje ki az inget kedvenc bandája logójával ellátott felsőre, és tegyen virágkoszorút a hajára. Ne felejtsd el a kerek napszemüveget!

Hogyne alkalmi farmer rövidnadrág kombinációja csíkos pólóval és klasszikus tornacipő? Ez a lehetőség mind neki, mind neki működni fog. A fotóssal közös foglalkozás alkalmával ilyen fazonokat is fel kell húzni. A zseniális lövések garantáltak! Ha szeretnél egy kis sikkességet adni az öltözékednek, vess egy kabátot a válladra, és cseréld le a tornacipőt divatos magas sarkú szandál.

A fehér gombos ing is jól passzol a farmer rövidnadrághoz. Egy ilyen ruhában mehet a strandra és a városba is. mérkőzés bőr papucs vagy feltételezzük kényelmes naplopók és kész.

Bermuda cipő

A bermuda-alsónadrág a sláger, ha hosszabb nadrágot szeretne. Alapvetően két lehetőség közül választhat a Bermuda rövidnadrághoz – lazább és szűkebb szárral. Elsősöknek válassz csipkés vagy sima felsőt, amit a nadrágodba bújhatsz. A testhezálló szárú bermuda rövidnadrág remekül passzol a hosszabb tunikákhoz. A különféle gombolható ingek ugyanolyan jól működnek. Ebben a kombinációban a Bermuda rövidnadrágok átmennek a vizsgán a forró napokon az irodában. Párosítsd hozzájuk bőrövvel, melyhez színét tekintve kényelmes cipőt illeszthetsz.

A lábak optikai levágásának elkerülése érdekében válassza a színes szandál meztelenamíg az iroda kötelező viselet nem zárja ki az ilyen cipőket. A cipők is bevált módja annak, hogy a lábak hatását az égbe vigyük a peronon vagy ékek, és hegyes orrú cipő. Férfiaknak ajánljuk klasszikus naplopók kiváló minőségű természetes bőrből készült, amely elegánsabbá teszi az irodai stilizációt.

Kerékpáros cipő

A kerékpározás az idei szezon slágere. Végül is a leggings kényelme és sokoldalúsága rövidebb formában nem vonzhatta a divat influencereket. Ha azon töpreng, mivel viselje kerékpáros cipőjét, hogy nagyszerű mindennapi hatást érjen el, akkor jó helyen jár.

A hűvösebb napokon kombinálhatod őket egy bő pulóverrel, i nyomattal fehér tornacipő. Továbbá felszerelés passzoljon a baseball sapkához. Hogy még divatosabb legyen, válasszon arany ékszereket és egy kis kézitáskát aranylánccal. 

Kerékpáros rövidnadrág viselésekor nem kell a sportos stílusra korlátozódnia. Viselje őket egy sima fekete felsővel és egy szürke kabáttal, hogy kiegészítse az egész ruhát nehéz csizma katonai stílusban. Ez az opció akkor is működni fog, ha kabát helyett derékban megkötött légies vászon- vagy muszlininget választasz. Magas hőmérsékleten sikeresen cserélheti a csizmát szárnyak, sőt még csapok. Pszt! A fehér árnyalatúak lehetővé teszik a nyári barnaság hangsúlyozását.

Cipő vászon rövidnadrággal

A vászonnadrág egy másik lehetőség a nyárra, amelynek sok támogatója van. A lenvászon, mint rendkívül légies és kényelmes anyag, egyszerűen felülmúlhatatlan. Viselje vászon rövidnadrágját hozzáillő felsőkkel vagy ingekkel a divatos megjelenés érdekében naplopók fedett sarokkal

Az ilyen rövidnadrág isteni alapot teremt a strandhoz. Viselje őket bikinifelsővel, vállára pedig egy átlátszó köpenyt vagy egy fehér, kigombolt inget. Ne felejtsd el bőr papucs. Ha szeretné, rögzíthet egy borostyánsárga vagy kagylós karkötőt a bokája köré. Így maximálisan langyos lesz hangulat.

Gyönyörűen nézzen ki, bárhová is mész

Még rövidnadrágban is stílusosan nézhet ki, akár a városba, akár a tengerpartra megy sétálni. Csak a többi ruhadarabot kell megfelelően kiválasztanod, és egy szempillantás alatt megkapod a WOW hatást. Arra azonban ügyelj, hogy véletlenül se legyen kedvezőtlen a sziluetted. A lábak optikai meghosszabbításához válasszon a bőrtónusához hasonló színű cipőt. Így akár magassarkút, akár lapos talpú papucsot választasz, a lábak égig érő rendkívül kívánatos hatását éred el, ami kétségtelenül jót tesz az arányaidnak. 

Ne feledje azt is, hogy még a leggondosan kiválasztott stílus rövidnadrágokkal is elveszítheti mások szemét, ha nem megfelelő zoknival párosítja. Viseljen mezítláb nyitott orrú cipővel. Másrészt kombináld a beépített lábbelit láthatatlan zoknival, ami a speciális kivágásoknak köszönhetően nem rontja el a végső hatást. Sok szerencsét!