Hasby Rózsaszín cipők

A termék nem elérhető ;(

A Hasby Pink Sneakers tökéletes választás a kényelem, a stílus és a ragyogás minden fiatal szerelmesének. A jól ismert gyártó - a lábbelik gyártására szakosodott Hasby - ezt a modellt olyan aktív lányok számára készítette, akik értékelik az eredeti és divatos megoldásokat.

A Hasby Pink Sneakers kategóriájába olyan gyerek sportcipők tartoznak, amelyek tökéletesek mindennapi iskolai kirándulásokhoz, kerti játékokhoz vagy hétvégi kirándulásokhoz. Univerzális természetüknek köszönhetően szinte minden gyerekstílushoz passzolnak.

A tornacipők gyártásához felhasznált anyag kiváló minőségű szövet, amely hosszú hónapokig biztosítja a légáteresztő képességet és a tartósságot. Ez az anyag könnyen kezelhető, ami rendkívül fontos a gyerekcipőknél, mivel gyakran találnak módot arra, hogy bepiszkolják.

A tépőzáras rögzítő zseniális megoldás, különösen a fiatalabb felhasználók számára. Ez lehetővé teszi, hogy saját kezűleg vegye fel és vegye le a cipőt anélkül, hogy meg kellene kötnie a fűzőt, ami nagy előnyt jelent mind a gyermekek, mind a szüleik számára, különösen akkor, ha a gyerekek önállóságot tanulnak.

A Hasby Pink Sneakers nem társul egyetlen mese- vagy filmhőshöz sem, ami nagy rugalmasságot biztosít a különböző ruhatárelemek kiválasztásában. A rózsaszín árnyalat, amelyben készültek, minden bizonnyal sok kis rajongót fog tetszeni ennek a színnek, mivel egyszerre finom és kislányos akcentusa a mindennapi ruháknak.

A tornacipők neme lányok. A stílusos megoldások és a színek egyértelműen jelzik, hogy a cipő tökéletes kiegészítője lesz számos olyan kis hölgynek, akik minden nap divatosnak és kényelmesnek akarják érezni magukat.

Összefoglalva, a Hasby Pink Sneakers nagyszerű választás azoknak a szülőknek, akik tartós, kényelmes és stílusos lábbelit keresnek gyermekeik számára. Könnyű beállítást tesznek lehetővé a különféle stílusokhoz, és praktikus megoldásaiknak köszönhetően, mint például a könnyű tépőzáras rögzítés, a tornacipők minden korosztály számára tökéletesek.

  • Anyag: Szövet
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • karakter: hiánya
  • szex: Kislányok
  • Szín: rózsaszín

Köszönjük megjegyzését.

|