Problémás lábakra válasszunk csizmát. Tanuljon meg hatékony tippeket


A rövid lábak, a vaskos vádli vagy a ferde térd kihívást jelenthet a csizma kiválasztásakor. Ha Önnek is gondja van a téli csizma megfelelő párjának kiválasztásával, akkor jó helyen jár. Hatékony tippeket ismerünk, amelyeknek köszönhetően a legproblémásabb lábakra is megtalálja a tökéletes csizmát.

Bevált tippek, amelyeknek köszönhetően könnyedén kiválaszthatja a problémás lábakra való csizmát

Ha szeretnéd hangsúlyozni alakod erősségeit, akkor a megfelelő cipő biztosan hasznos lehet. Ne feledje, hogy a rosszul megválasztott cipő még a legszebb stílust is tönkreteheti.

Ennek elkerülése érdekében kövesse az ebben a cikkben ismertetett tippeket, és élvezze a tökéletesen illeszkedő csizmát még a legproblémásabb lábakhoz is. Dolgozni!

Kerülje el a lábak vizuális levágását a test többi részétől

Sok problémás lábak tulajdonosa azon töpreng, mit tegyen, hogy csizmában előnyösnek tűnjön. Az egyik betartandó alapszabály, hogy ne vágja le a lábát a test többi részétől.

Ha tudatlanul hozunk létre egy vágási vonalat, az a testrész még masszívabbnak vagy rövidebbnek tűnhet, mint amilyen valójában. Hogy ez ne forduljon elő, nem kell mást tenni, mint a terület színharmóniájára ügyelni.

Ha fekete nadrágot vagy sötét, vastag harisnyát fog viselni, kerülje a bézs csizmát. Ehelyett válasszon egy fekete modellt. Ez az elv mindkét irányban működik. A szabad lábakon az arcszínéhez hasonló árnyalatú cipők sokkal jobban működnek, mint a sötét csizmák.

Milyen csizmát válasszunk kövér borjakhoz?

Akár a masszív vádli az edzőteremben végzett kemény munka eredménye, akár a tested természetes formája, a csizma kiválasztása komoly kihívást jelenthet.

A felhúzható csizma felhúzása igazi rémálom lehet a kövér vádlijú nők számára. A cipő belsejében lévő korlátozott hely általában nem jár kéz a kézben egy masszív lábbal. Hagyja fel az ilyen lábbeliket, és összpontosítson a kényelemre és a funkcionalitásra. 

Ha érdekel a kényelem és az esztétikus megjelenés, keresd csizma elasztikus szegéllyel a cipzár felső részén. Csattal rögzíthető cipő, vagy ugyanolyan jól használható fűzött.

Így pillanatok alatt a vádli szélességéhez igazíthatja őket, és megelőzheti a felesleges idegeket a cipő felhúzásakor. 

Ügyeljen arra is, hogy milyen anyagból készült a csizma. Kerülje a rugalmatlan szintetikus anyagokat. A természetes anyagok, például a bőr és a velúr a leginkább rugalmasak. Ők azok, akik idővel alkalmazkodni tudnak a lábak formájához, biztosítva Önnek a szükséges kényelmet.

Milyen csizmát válassz rövid szárhoz?

Rövid lábakkal nem kell a magassarkúra korlátozódnia. Válassz olyan cipőt a lábához közel, amely optikailag hosszabbá teszi sziluettjét.

Nagyon figyelj oda egy szemet gyönyörködtető cipzár jelenléteami a hosszabb lábak további illúzióját kelti. A függőleges részleteket is szívesen látjuk.  

Térd feletti csizma a látszattal ellentétben kiderülhet, hogy a szövetségesed. Ha az alsó ruhadarabokhoz, például nadrághoz vagy szoknyához igazítod, biztos lehetsz benne, hogy megszakítás nélküli futással sikerül kialakítani a kívánt függőleges vonalat. Így a lábak sokkal hosszabbnak tűnnek.

Milyen hosszúságú csizmát válasszunk problémás lábakhoz?

A legjobb választás a vaskos borjak számára csizma, amely közvetlenül a térd alatt végződik. A hosszabb modellek is jól nézhetnek ki. Ügyeljen azonban arra, hogy ne legyenek túl szorosak. 

Biztosítson elegendő helyet a combjainak, hogy elkerülje a csúnya hajtást a térd felett. Választ modell szélesebb felsőrésszel masszív lábak tulajdonosainak ajánlott.

Ha a problémát a rövid lábak okozzák, ügyeljen a csizmára, amelynek alapértelmezés szerint a térd alatt kell végződnie. Az Ön esetében valószínű, hogy a felső vége a térd középvonalán fut át, ami kényelmetlenséget okoz.

Ennek elkerülése érdekében válasszon a térdcsizmán át. Ezek a cipők nem csak egy extra meleget biztosítanak számodra, hanem sokkal hosszabbnak is tűnnek a lábaid.

Milyen sarkú csizmák használhatók problémás lábakra?

A sarok magasságának kiválasztásakor elsősorban a tervezett tevékenységekre figyeljen. Az égig érő csizmák minden bizonnyal tökéletesek a nagyobb kijáratokhoz, de ha órákig futsz a munkahelyeden vagy a városban, akkor problémákat okozhatnak. 

Ha viszonylag magas, vaskos borjak tulajdonosa vagy, akkor a csizmáknál mondjon le a vékony sarkú cipőkről. Ha ezeket a cipőket viseli, lábai még masszívabbnak tűnhetnek. Ehelyett válasszon szilárd oszlopot vagy éket. A lapos csizma is jó megoldásnak bizonyul.

A rövid lábú kis hölgyek számára a magas, vékony sarkú cipő tökéletes. Így az égig érő lábak illúzióját keltheti, és a sziluettje harmonikusabbnak tűnik.

A problémás lábak nem jelentenek problémát!

Látható, hogy a problémás lábakkal nem kell gondot okozni a csizma kiválasztásakor. Tippeinknek köszönhetően ez a feladat sokkal egyszerűbbnek bizonyul, mint azt eredetileg gondolta.

Nem kell mást tenned, mint néhány szempontra odafigyelni, és az egész őszi-téli szezonban élvezheted a nagyszerű megjelenést!