Problémái vannak a masszív borjakkal? Tudjuk, milyen cipőktől lesznek karcsúbbak!


A rövid, izmos vádlik vaskosnak tűnhetnek, és sok problémát jelenthetnek a stílus kiválasztásakor. Szerencsére nem kell korlátozó diétát folytatnia, vagy edzőteremben edzeni ahhoz, hogy vizuálisan karcsúsítsa őket. Ismerünk néhány trükköt annak érdekében, hogy a lábaid hosszabbak legyenek, és imádni fogod a rövid ruhákat. Kezdjük el!

Egyszerű trükkök masszív borjakhoz

A vastag borjú igazi rémálom lehet, megnehezítve az öltözék kiválasztását minden nap és ünnepnapokon. Szerencsére vannak olyan hatékony trükkök, amelyek karcsúbbá varázsolják masszív vádlijait.

Olvassa el tippjeinket, és élvezze lábai tökéletes megjelenését, alakjától függetlenül. Szerencsére nem kell diétáznod, vagy edzőtermi tagságot vásárolnod.

Csak… a megfelelő cipőre van szüksége, amitől újra megszeretheti a rövid ruhákat és szoknyákat. Győződjön meg saját szemével, hogy az optikai vádli karcsúsítása sokkal könnyebb, mint elsőre gondolná!

Csak egy megfelelően kiválasztott cipősarokra, színre és orrra van szükséged, és a masszív vádlid a felismerhetetlenségig megváltoznak!

Egyensúlyozza az arányokat egy magasabb sarok kiválasztásával

A sarkú cipő csodákra képes! Optikailag kiterjesztik a lábakat, így az egész sziluett harmonikusabbnak és kiegyensúlyozottabbnak tűnik. Ez különösen igaz a masszív borjajú nőkre.

Ne feledje azonban, hogy a túl gyakori magassarkú viselése káros lehet a testtartására és a jó közérzetére. Sőt, hosszú távon lerövidítheti a vádli izmait, így azok még izmosabbnak és terjedelmesebbnek tűnnek.

Emiatt viseljen mindennap közepes vagy alacsony sarkú cipőt. Így karcsúsítod vastag vádlidat és önbizalmat nyersz. Kerülje a tűvékony tűsarkú cipőket is, amelyek karikatúrálisan elüthetnek a masszív lábakkal. 

választ cipő a poszton vagy ékekami egyensúlyba hozza az arányait. További előnyük, hogy sokkal kényelmesebbek, mint a vékony sarkú cipők.

A szín számít

A sötét cipők optikailag lerövidíthetik a lábakat. Ez azonban nem feltétlenül így van, amíg megfelelően formázod őket. Ha meg akarja oldani a vastag vádli problémáját, kerülje a fekete cipő viselését a mezítláb.

Kombinálja őket fekete, vékony vagy vastag harisnyával. Még karcsúbb leszel, ha fekete nadrághoz vagy szoknyához passzolod.

Ez az elv mindkét irányban működik. A csupasz lábak jól mutatnak meztelen lábbelikkel együtt. Próbáld a cipőd színét a bőrtónusodhoz igazítani. Így rövid időn belül meghosszabbítja a lábait, és a vádli karcsúbb lesz. 

A monokróm stilizáció nagyszerű módja annak, hogy könnyedén álcázza az anyatermészet hiányosságait. Ha ezt az elvet deréktól lefelé alkalmazza, biztos lehet benne, hogy masszív vádlijai többé nem állnak a figyelem középpontjában.

Ügyeljen a csíkok vastagságára

Sok masszív vádlijú nő lemond a bokapántos cipőről. Ez azonban nem szükséges! 

A vékony csíkok valójában a vékony, hosszú lábú nőknél mutathatnak a legjobban, túl nagy kontrasztot hoznak létre a vastag vádlikkal, és fokozott figyelmet fordítanak a problémás területekre. 

Kerülje el a bokán keresztező csíkokat is. A hosszú nyakkendővel ellátott lábbelik testesebbnek tűnhetnek. Ennek hatékony megelőzése érdekében válassza ezt cipők megfelelően szélesebb pánttal.

Milyen cipőt viseljenek a kövér borjaknak minden nap és ünnepnapokon?

Kerülje a lapos talpú cipőket, amelyek optikailag lerövidíthetik a lábakat, így még masszívabbnak tűnnek. Bár a klasszikus balerinák nem lesznek szövetségesei, nem kell teljesen lemondani a lapos cipőről. Választ hegyes orrú balettcipőettől a lábai egy kicsit hosszabbnak tűnnek. 

Ha napi szinten fontosnak tartja a kényelmes lábbeliket, válasszon divatos cipőket tornacipő az emelvényen. Így tovább karcsúsítod a bokádat, tökéletes harmóniát teremtve. Forró napokon fogadjon magasított szandál vagy espadrillesamelyek tökéletesen kiegészítik a mindennapi stilizációkat. 

Nagyobb kijáratokhoz viseljen klasszikus rudakat vagy szivattyúkat. Ezek is jó választásnak bizonyulnak majd oxford cipőamely formális megjelenést kölcsönöz, miközben megőrzi a páratlan kényelmet.

Hogyan válasszunk csizmát vastag borjakhoz?

A masszív borjakhoz való csizma kiválasztása igazi kihívás lehet. Szerencsére nem lehetetlen olyan téli csizmát találni, amely széles szárú. 

Először is, keresse meg felfelé szélesedő felsőrésszel rendelkező csizma. Kerülje a szintetikus anyagokat. Válasszon bőrcipőt, amely a használat hatására alkalmazkodik a vádli szélességéhez. 

A rugalmas betétek a cipzárak területén szintén felbecsülhetetlen előnyt jelentenek. Így a szárcsai extra teret kapnak, és kényelmesen fogod érezni magad.

A jól illeszkedő lábbeli csodákra képes!

A jól testhezálló lábbeli csodákra képes, még akkor is, ha a vádlid valóban masszívak. Ne féljen bevált módszereinket használni, és olyan cipőt válasszon, amely segít elfedni a tökéletlenségeit. 

Meggyőződésünk, hogy tanácsainkat követve visszatér a lányos szereteted a ruhák és szoknyák iránt, és visszanyeri az önbizalmad.