Reweks Papucs masnival kék

A termék nem elérhető ;(

REWEX kék papucs masnival – a tökéletes társ az otthoni kalandokhoz

Minden szülő tudja, mennyire fontos a megfelelő lábbeli kiválasztása gyermeke számára. A gyermekek számára készült papucsoknak nemcsak esztétikusnak kell lenniük, hanem mindenekelőtt kényelmét és biztonságát kell biztosítaniuk a világot nap mint nap felfedező gyermekek számára. A REWEKS, az ismert gyerekcipők gyártója a legfiatalabb vásárlók és szüleik elvárásainak tesz eleget azzal, hogy gyönyörű, finom kék árnyalatú masnival ellátott Papucsokat mutat be.

A kategória, amelyhez ez a termék tartozik, a "Gyermekek » Gyermekeknek » Gyerekpapucsok", maga a modell pedig különösen azoknak a lányoknak szól, akik szeretik a szép és funkcionális kiegészítőket. A tépőzár, mint egyfajta rögzítés lehetővé teszi a gyermek számára a papucsok gyors és önálló fel- és levételét, emellett stabil rögzítést tesz lehetővé a lábfejhez.

Ezeknek a papucsoknak az egyik legfontosabb jellemzője a merev sarokpult, amely rendkívül fontos funkciót tölt be - biztosítja a gyermek lábfejének helyes elhelyezkedését, ami fontos a megfelelő fejlődéshez. A bőrből készült profilozott talpbetéttel kombinálva ezek a papucsok nemcsak páratlan kényelmet garantálnak, hanem megfelelő tartást is a növekvő lábnak.

A REWEX nem feledkezett meg a lábbelik vonzó megjelenéséről sem. A bájos kék szín bájos masnival kombinálva egy olyan szett, amely minden kis hölgyet biztosan megtet. A papucsok kiváló minőségű anyagból készültek, így puhák és kellemes tapintásúak, ugyanakkor tartósak és könnyen tisztán tarthatók.

Bár a leírás nem tartalmaz információt egy konkrét mesebeli vagy animációs film szereplőjéről, a REWEKS papucsainak ez az egyszerű és elegáns dizájnja minden gyerekruhához passzol, és tökéletes otthoni huncut játékokhoz.

Összefoglalva, a REWEKS Blue Bow Slippers a funkcionalitás, a kényelem és a báj tökéletes kombinációja, amely megfelel mind a szülők elvárásainak, akik egészséges lábbelit keresnek gyermekeiknek, mind a kis felhasználóknak, akik otthoni tevékenységek közben is stílusosan szeretnének kinézni.

  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • További információ: Merev sarkú számláló Bőr talpbetét Profilozott betét
  • karakter: hiánya
  • Anyag: Szövet
  • Szín: kék

Köszönjük megjegyzését.

|