Őszi trend: Oxford cipők. Ellenőrizze, hogy mivel viselje őket


Az őszi idő lassan véget ér. Érdekel, hogy mely cipők illesztik tökéletesen kedvenc stilizációit, és működnek együtt kopásos farmernadrággal és irodai szoknyákkal? A válasz erre a kérdésre egyszerű: Oxford cipő! Javasoljuk, mivel viselje őket a WOW hatás eléréséhez.

Oxford cipő nem csak férfiaknak

Az Oxford cipők a férfi cipőmodellhez kapcsolódnak. Viszonylag formálisnak tűnnek, de annyira kényelmesek, hogy nem csak az irodába, de sétálni is könnyedén hordhatod őket. Az Oxford cipők tökéletesek az őszre jellemző mérsékelt hőmérséklethez.

A boka területén lévő mély vágásnak köszönhetően lehetővé teszik a könnyű megjelenítést, elérve az optikailag nyújtott lábak hatását.

A legjobb az egészben, hogy számtalan stílushoz passzolnak. Viselhetők irodai ruhákkal, rövid viaszos szoknyákkal, divatos farmerekkel vagy klasszikus chino-val. Olvassa el, és nézze meg, mivel kombinálhatja az oxford cipőket, hogy mindig istenien nézzen ki.

Miért érdemes oxfordba fektetni?

A jó minőségű oxford cipők olyan cipők, amelyek sok éven át szolgálják Önt. Mindez a klasszikus szabásnak köszönhető, amely nem megy ki a divatból.

Ráadásul az oxford cipő két nagyon kívánatos tulajdonság – a tökéletes megjelenés és a valódi kényelem – viszonylag ritka kombinációja.

Megvan az oka annak, hogy a hírességek szerte a világon szeretik az oxford cipőket. Jessica Alba és Serena Williams viseli. A lengyel hírességek is ezt az időtlen cipőmodellt választják stilizációjukban. A vörös szőnyegeken eddig többek között Zofia Ślotała vagy Wiola Kołakowska.

Oxford vertigo. Azt javasoljuk, hogy mit vegyen figyelembe az oxford cipő kiválasztásakor

Az oxford cipőmodell kiválasztásakor válasszon puha, rugalmas felsőrésszel rendelkező cipőt, amely könnyen alkalmazkodik a láb formájához. Ha úgy dönt, hogy velúrt vagy bőrt használ, ne feledkezzen meg a megfelelő gondozásról, aminek köszönhetően jelentősen meghosszabbítja cipője élettartamát.

Ha mégis inkább olcsóbb, szintetikus anyagokból készült oxfordot vásárol, ügyeljen arra, hogy a cipő belsejében legyen bőrbetét, hogy megelőzze a láb túlzott izzadását.

A szín kiválasztásakor vegye figyelembe saját preferenciáit és a gardrób általános jellemzőit. Ha a visszafogott ruhák dominálnak, akkor feltűnő árnyalatú oxfordokkal megtörheted, pl. piros. Ha azonban jobban szereti a klasszikusokat, hajrá fekete vagy barna oxford cipőamit könnyedén összeilleszthetsz a ruhatárad legtöbb ruhájával.

Milyen nadrágot hordjunk az oxfordokkal?

Különféle típusú nadrágok illik az oxford cipőkhöz. A szivarkák, chino- és farmernadrágok működnek a legjobban. Válasszon egy 7/8 hosszúságú modellt, vagy hajtsa fel néhányszor a lábakat, hogy megmutassa a bokáját. A nadrág nem lehet túl szűk. Válassz lazább, klasszikus modelleket.

Hogy divatos legyen néz, vegyél fel kimosott típusú farmert fiú barát. Jelentkezzen rájuk fekete oxford cipő, szűk szabású felső, a tetején pedig egy hosszú, melanzs kardigán. Ha szeretné, kiegészítheti ezt a megjelenést egy fekete kalappal. Ez az összeállítás ugyanolyan jól fog kinézni barna oxford cipő. Felejtse el a kalapot, és válasszon barna bőr kézitáskát. 

Az oxford cipő és a nadrág kombinálása, bár triviális feladatnak tűnik, sok nehézséget okozhat, különösen akkor, ha a nőiességedet szeretnéd hangsúlyozni. Szerencsére vannak tippjeink, hogy ne tűnjön férfiasnak, még akkor sem, ha a klasszikus öltönynadrágot és egy szépen préselt inget választja. 

Csak annyit kell tennie, hogy leengedi a haját, vagy romantikus kontyba rakja néhány hullámos szálból. Ügyeljen a részletekre is. Fesd ki ajkaidat és körmeidet, és viseld kedvenc kézitáskádat.

Az oxfordok passzolnak a ruhákhoz?

Sok nő kíváncsi arra, hogy az oxford cipők jól illenek-e a ruhákhoz. Ezek a látszólag férfi cipők fenomenálisan hangzanak a női ruhák hátterében. Viseljen virágos midi- vagy ingruhát, amelyen felveheti kedvenc trencskabátját, ramones kabátját vagy kabátját. 

Ha úgy dönt, hogy kiteszi a lábát, akkor érdemes barna ill világosszürke modell ezek a cipők. Kombináld a fekete modelleket fekete harisnyával, hogy az égig érő lábak hatását keltsd. Ha tovább szeretné fokozni ezt az optikai csalódást, válassza oxfordok az emelvényen. Ez a szabály nagyon fontos, ha a komplexus viszonylag rövid lábak.

Hogyan lehet kombinálni az oxfordot és a szoknyát?

Az Oxford cipők sikeresen kombinálhatók szoknyákkal. Egy ceruzaszoknya elegáns blúzzal vagy fehér blúzzal tökéletes lesz az irodába, túlméretes'az ing.

Bőr oxford cipő a rock stilizációit is tökéletesen kiegészítik. Válassz ökobőrből készült miniszoknyát, lazulj fel kedvenc csapatod logójával ellátott pólóra, és viselj fekete hálóharisnyát. Hideg időben katanát tehet a tetejére.

Az oxford cipőket könnyedén párosíthatod állatmintás légies maxiszoknyákkal. Kombináld a leopárdmintás hajtogatott szoknyát bézs oxfordokkal és egy hozzáillő színű felsővel.

Most, hogy tudja, miért érdemelnek helyet az oxfordok a cipőkollekciójában, tippjeink biztosan segítenek a stílus kialakításában.