Reweks Nyitott orrú papucs kék

A termék nem elérhető ;(

A Reweks Slippers nyitott orrral, kék, praktikus és stílusos lábbeli kislányoknak, mely a kényelmet és a vonzó megjelenést ötvözi – tökéletes óvodai és otthoni használatra egyaránt.

A Reweks gyártó évek óta arról ismert, hogy kiváló minőségű gyermekcipőket gyárt, amelyek a kis lábak fejlesztésének igényeit szem előtt tartva készültek. A márka kínálatában papucsok széles választéka szerepel, de a kék fényes árnyalatú, nyitott orrú modell színes dizájnjával és funkcionalitásával hívja fel magára a figyelmet.

A gyermekpapucs kategória termékeiként a Reweks Slippers a szülők és gyermekeik speciális igényeihez készült. A kapcsok megkönnyítik a gyermek számára a papucs fel- és levételét, ami különösen fontos az önállóság elsajátítása során. A rugalmas zárás lehetővé teszi a láb egyéni formájához való alkalmazkodást is, biztosítva a megfelelő illeszkedést.

A merev saroktámasz megtámasztja és stabilizálja a sarkot, ami kulcsfontosságú az aktív gyermekek helytelen lábtartásának megelőzésében. A bőrbetét garantálja a higiéniát és a légáteresztést, biztosítva a frissesség érzését egész nap, ami rendkívül fontos, ha a gyermek gyakran játszik. A profilozott talpbetét emellett támogatja a lábboltozatok megfelelő fejlődését és a testtömeg eloszlását, így kényelmet biztosít a viselés során.

Ezek a papucsok jó minőségű szövetből készültek, ami garantálja a tartósságot és a könnyű tisztítást. Az anyag kellemes tapintású, ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy ellenálljon az energikus gyerekek intenzív használatának.

A Reweks papucsok kék színe egy gyerekszobában is ragyogni fog, és sok gyerek öltözékéhez megfelelő színfoltja lesz. A népszerű tündérmesékből hiányzó hős azt jelenti, hogy a papucsok univerzális karakterrel rendelkeznek, és még a legigényesebb kis divatosoknak is megfelelnek.

A Reweks Blue nyitott orrú papucs ideális választás azoknak a szülőknek, akik praktikus, kényelmes és esztétikus mindennapi lábbelit keresnek lányaiknak.

  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Kapcsok
  • További információ: Merev sarkú számláló Bőr talpbetét Profilozott betét
  • karakter: hiánya
  • Anyag: Szövet
  • Szín: kék

Köszönjük megjegyzését.

|