A hosszú hagyományokkal rendelkező lengyel Edeo cég minden évszakban kiváló cipőgyűjtemények bemutatásával mérhető. A nők szivattyúit, amelyeket széles választékban találunk, egyedi megjelenésük és mindenekelőtt a kényelem jellemzi, amelyekkel a nők először lábaik felhelyezése után szembesülnek.

 

"Elegáns sokféleség egy gyönyörű kiadásban"

 

Az Edeo szivattyúkat a kivitelezés egyedisége jellemzi, amely minden részletben nyilvánvaló.

 

A különféle vágások előállításához jó minőségű természetes bőr készül. Választhatunk velúr formájában vagy teljesen festett formában, vagy természetes textúrát mutatva. Ennek köszönhetően az egyes szivattyúpároknak van valami egyedi, ami az egész sziluett növekszik.

 

Széles választékban találhatunk szivattyúkat:

- oszlop,

- egy csap,

- ékek.

 

Különböző magasságuk lehetővé teszi a sarok beállítását az egyéni igényeknek megfelelően.

 

Puha talpbetét és nem érinti a cipő belsejét - ezek a tulajdonságok bármilyen helyzetben befolyásolják a viselés kényelmét.

 

"Szokatlan kivitel és figyelem a részletekre"

 

A legkülönbözőbb modellek között találunk olyan szivattyúkat, amelyek nyitott sarokkal és lábujjakkal vannak felszerelve, vagy beépítve vannak, és hevederekkel vannak rögzítve.

 

Egyedülállóak azok a fajtok, amelyek érdekes grafikával rendelkeznek a felső részen vagy a sarkon. Ezek az elemek kitűnnek és lehetővé teszik nagyon eredeti stilizációk létrehozását.

 

Találunk ikonikus és egyszerű fekete pumpákat is, amelyek mindent és mintákat illesztenek kontrasztos színekhez vagy olyan dekorációs elemekhez, mint például: íj, gomb, csat.

 

"Multifunkcionalitás és kényelem egyben"

 

A saját elvárásainak megfelelően testreszabott Edeo szivattyúk lehetővé teszik, hogy száz százalékban magabiztosan érezze magát. Rendkívüli megjelenésű lábak alapozásuk után az egész sziluett nagyon nőiesnek tűnnek. A cipő típusának megfelelő ruhát választani könnyebb lesz.

 

A transzferek kiemelkedőbbé válik az egyszerű kényelem. Még hosszú órákig tartó séta a sarkon is kényelmes lesz, és a lábak minden helyzetben pihennek.