A kényelem és az esztétika kéz a kézben jár - McArthur női cipő

A McArthur a sport és a túracipő területén szinonimája és különleges tulajdonsága. Az e márkájú női cipőt olyan nők számára tervezték, akik aktív életmódot folytatnak, és olyan cipőt keresnek, ahol az ár-minőség arány tisztességes és ésszerű. A márka a városi környezetben legjobban érző ügyfelek igényeire is reagál.

McArthur - márkanév hagyományokkal

A társaságot 20 éves szakmai gyakorlat jellemzi a lengyel piacon, amely nemcsak a sportolók és az aktív emberek körében ismert. A márka kezdetben a sportcipők széles skálájának tervezésével foglalkozott, ideértve a trekkingt is. Az idő múlásával a McArthur kibővítette kínálatát más sportmodellekkel, például cipőkkel, valamint hivatalosabb karakterű cipőkkel, például balerinák, magas sarkú cipők és női szandál.

McArthur egy nagyvárosban

A bolt választékában talál valamint a McArthur női szandál. A mintákat alkalmi stílusban tartják, köszönhetően sok nyári, könnyű ruhához. Mindkét tépőzáras modell megtalálható - jellemzően sportos, illő pamut nadrág és levegős nadrág, valamint minimalista flip-flop, amelyek kiválóan néznek ki stílusosabb kombinációkban, például egy maxi ruha esetén.

Hegyi sétálók számára - női túracipő

A szomjas hegyi utakhoz a McArthur tartós és szilárd anyagot kínál túracipő. Női az ilyen típusú lábbeli egy finomabb kivitelű megkülönböztetéssel rendelkezik, és a gyártás minden részletét a bőr kiválasztása, az alsó rész, a varrás és a ragasztás, valamint a betét választása gondosan finomítja. A technikusok által kiválasztott anyagok lehetővé teszik, hogy a láb „lélegezzen”. A cipő talpa nagy tapadással rendelkezik a talajhoz, miközben tartós és rugalmas, amely lehetővé teszi a hegyek biztonságos járását.

Az aktív nőkre gondolva

McArthur nem felejti el a városi elegancia elkötelezett szerelmeseit. McArthur csizma durva bőrből és irhabőrből készül a válasz a legigényesebb ügyfelek igényeire, akik követik a jelenlegi trendeket. Az ajánlat egyaránt tartalmazza a klasszikus modelleket - combpántok, csizmák, valamint bokahosszú szárnyak vagy bokacsizmák divatos, magas sarkú sarokban.

McArthur női cipő különösképpen értékelni fogják azokat a nőket, akiknek sportsúlyuk van, valamint azok, akik a kényelemre és a funkcionalitásra összpontosítanak. A McArthur szezonális ajánlatai elsősorban a klasszikus vonallal rendelkező modelleket tartalmazzák, amelyekben a jelenlegi divat trendek hangsúlyozottan vannak jelen. Erősen javasoljuk, hogy ismerkedjen meg gyűjteményeinkkel.