A Gregors cég bokacsizmák gyűjteményét hozta létre nők számára, amelyek viselésük során maximális kényelmet nyújtanak. Felépítésük és anyagaik gyakorlatilag megtervezve vannak, így a lábakhoz igazodnak, és stabilan hozzátapadnak. És ami a legfontosabb: ez egy nő szekrényének sajátos tulajdonsága.


"A legmagasabb minőség és sokféleség a gyűjteményben"


A Gregors csizma valódi bőrből készül, amely a legmagasabb minőségű. A felső része a bokát érinti, ami azt jelenti, hogy nem vastagítja meg a borjút, és szépen megjeleníti az egész lábat.


Az ajánlat tartalmaz puha anyagból szigetelt téli csizmát, valamint szigetelés nélküli modelleket, amelyek kora tavasszal és ősszel jól működnek.


A Gregors csizmában a következő divatok találhatók:

- fűzős;

- cipzárral belül vagy mindkét oldalon;

- cipzár helyett elasztikus szalaggal rendelkezik.


Különböző magasságokkal választhat a cipő számára. Kaphatók alacsony és magas ékek, valamint sarok alakú sarok.


A klasszikus szín fekete, amely uralja a teljes választékot. Ez a legnépszerűbb szín, amely sok nő szerelmét megtalálta, és szinte mindenhez illik. A sima bőr és a velúr kombináció viszont lenyűgöző és eredeti.


A dekorációs elemek, amelyek felhívják a figyelmet a Gregors csizmájába:

- dekoratív csat;

- betétek más színű, például vörös színű talppal;

- látható varrás a talpnál;

- felsõ felsõ rész;

- esztétikai gyűrődések.


A figyelmet a talp vonzza, amelynek szerkezete hozzájárul a lábak stabil megtartásához, ami rendkívül fontos, amikor télen síkos járdákon jár.


"A lábak szépsége minden tekintetben"


A csizma nagyszerű rövid szoknya, nadrág és nadrág mellett. Az ilyen típusú lábbeli kiválasztása befektetés a többfeladatos működésbe, amely abban nyilvánul meg, hogy különféle alkalmakkor viseljük és mindig jól nézünk ki. Megjelenésüket állandóan regisztrálták a divat trendek, így mindig időben vagyunk.