Az Edeo márka megfelel a nők elvárásainak, és minden évszakra egyedi modelleket készít, amelyek ötvözik a divat világának legújabb trendeit. A több mint 40 éves tapasztalattal rendelkező vállalat reagál minden ügyfelének elvárására, és kiváló csizmája kényelmes és minden új termékkel teli.


"Minőség magas szinten"


Az Edeo csizmát kiválóan kivitelezzük, amely a legmagasabb szintű. A fő anyag a kiváló minőségű természetes bőr, amelyet puha és a használat kényelme jellemzi. A belső teret viszont a választott modelltől függően bőr vagy szigetelt anyag béleli, amely hidegebb és hidegebb napokban is működni fog.


Az egyes modelleket megkülönböztető szempontok a következők:

- a felső magassága,

- a sarok magassága és típusa,

- az orr típusa.


A széles választék lehetővé teszi, hogy az Edeo csizmát az egyes lábak formájához és a különféle ízekhez igazítsa. A legnépszerűbb a klasszikus modell lapos talpon vagy sarok alakú, különböző magasságú (7–9 cm) pólus alakú.


"Vonzó design és ikonikus színek"


A figyelmet a kopott lábbeli stílusa vonzza. A szabvány mélyfekete és szürke színű, amely a legtöbb stilizálást különféle alkalmakkor elvégzi.


Érdekes kiegészítések:

- tökéletesen varrott cipzárral, megkönnyítve a cipő fel- és levetését;

- dekoratív csíkok arany vagy ezüst csattal;

- steppelt vagy érdekes minta, például kis gyémántok.


"A stabilitás az alap"


Az Edeo csizmát rendkívüli stabilitás jellemzi. A tökéletesen illeszkedő felső és megfelelően profilos talpnak köszönhetően cipőnk megőrzi sziluettjét. Még egy kilenc cm-es sarok bizalmat ad nekünk. Az őszi sár vagy a jeges járdák nem lesz rémálom. Könnyű újabb lépést megtenni anélkül, hogy aggódnia kellene a leesés miatt.


"Második bőr"


Lábbeli Az Edeo egyfajta befektetés a tökéletes jólétbe és a kellemes sétaba minden nap. Könnyű érezni, hogy a csizma kiváló választás ősszel és télen.