A kortárs nő cipőjétől nagyon megbízható és elegáns eleganciát igényel. Tehát különösen télen, amikor a hó és a csúszós felület megnehezíti a mozgást, siklássá válnak. Nem csoda, hogy az Anabelle csizma pótolhatatlan ebben az évszakban.


Megbízható és stílusos


Természetes bőrből készülnek, így a láb nem fárad fel és nem izzad, mint a műanyagok esetében. Ezen felül teljesen vízállóak és felmelegítő anyaggal vannak felszerelve. Ezen felül, a lapos saroknak köszönhetően a jeges járdák nem borzalmasak benne. A fekete szín és a térdmagasság azt jelenti, hogy nem kell félnie a szennyeződésektől.


multifunkcionális


Klasszikus megjelenésük mindennapi ruhákkal, például farmerekkel fog működni. Különböző hosszúságú női ruhák és szoknyák velük még finomabbá válnak. Ennek köszönhetően univerzális lábbeliké válnak, amelyeket egy nő stílusos ruhásszekrényébe kell helyezni. Végül minden nő álmodozik, hogy csak egy ilyen megoldást találjon.


Kizárólagos és tökéletlen


Maga az ár azt mutatja, hogy ez a legmagasabb luxuscikk. Ez azonban nem akadályozza meg az erős és erős nőket, hogy vásárolják meg őket. Ezenkívül alakjuk időtlen, így számos évszak alatt élvezheti őket. Ami azt bizonyítja, hogy ha egyszer a felmerült kiadások olyan beruházássá válnak, amely hamarosan fordul.


Alkalmas mindenkinek, aki viseli


Érdemes megjegyezni, hogy ezek a csizmák úgy készültek, mintha minden nő testreszabották lennének, mert tökéletesen illeszkednek a tulajdonosok lábaihoz. Ennek köszönhetően karcsúbb és rendkívül érzéki lesz. Más cipőktől eltérően, nem emelkednek ki a lábakból és nem rövidítik le őket.


Féltékeny néz ki minden nap


Sok nő számára ugyanolyan fontos, mint a kiváló minőségű anyag, amelyből a csizma készül, az, hogy féltékenységet idéznek elő az utcán lévő kollégák vagy idegenek részéről. Azon keresztül, amit viselsz, különlegesen érezheti magát, és így is.