A Caprice jelből származó cipők, amelyek közvetlenül a német gyártó gyárából származnak, kiváló választás azoknak a nőknek, akik szeretik a kényelmet és az eleganciát. Az ezzel a márkával aláírt cipők változatos darabjai, kiváló megjelenése és minősége jellemzik.


Különböző igények, egy márka


Ajánlatunk tartalmaz különféle jellemzőkkel bíró modelleket, amelyek a felhasználók eltérő igényeihez készültek. A klasszikus kiadvány eleganciájának szerelmesei, valamint azok a nők, akik kevésbé formális és könnyebb stilizálást választanak, sikeresen találnak maguknak egy párot. A sikeres vásárlást itt is végezhetik a hölgyek, akik hivatalos alkalomra mennek, cipőt keresnek az irodába, összhangban az elfogadott öltözködési szabályzattal, vagy tervezik, hogy kevésbé hivatalos találkozóra menjenek a barátokkal.


Elegáns és elegancia a részletekben


A klasszikus eleganciát a fekete színű, érdekes megjelenésű kiegészítőkkel dúsított felhasználása biztosítja, csatok, övek, dekoratív fémszerkezetek, jellegzetes napokat tartalmazó dekoratív kötés vagy kis bőrvisszaépítések formájában.


Érdemes figyelni arra az anyagra, amelyből készültek. Leginkább természetes bőr - sima vagy velúr, kiváló minőségű textíliákkal kiegészítve.


A mindennapi, kevésbé igényes használatra szolgáló cipőket egyszerűbb, átgondolt vágás jellemzi, kisebb csatokkal és finom díszekkel közvetlenül a bőrön. Ennek eredményeként a színpaletta szélesebb és érdekes árnyalatokból áll.


Egy másik tulajdonság, amely megkülönbözteti az egyes cipőket a Caprice-tól, az, hogy fel vannak rakva. Az áruházunkban elérhető termékválaszték tartalmazza a hagyományos módon rögzített cipőket, cipzárral helyettesítő cipzárral, és becsúsztatható formában, rugalmas betéttel, amely biztosítja a cipő megfelelő tapadását a lábához.


Gondolva a magasság amatőrökre


A magas sarkú amatőrökre gondolva az ajánlat 8 cm feletti magas sarkú cipőt tartalmaz. Vannak olyan alacsony sarkú cipők is, amelyek mérete nem haladhatja meg az 1 cm-t.


Felkérjük Önt, hogy alaposabban vizsgálja meg kínálatunk egyes termékeit.