Nem minden arany, ami csillog. Ragyogj fémes cipőben!


A nők szerte a világon beleszerettek a fém cipőkbe. Ezen senkit sem szabad meglepni! Ezek a cipők lehetővé teszik a WOW hatás elérését különösebb erőfeszítés nélkül. Tökéletesek különféle ünnepi alkalmakra, vonzzák a tekintetet és felejthetetlen benyomást keltenek. Kíváncsi vagy, mivel viseld őket? Vagy esetleg olyan modelleket keres, amelyek a legjobban működnek? Összeállítottunk egy listát kedvenceinkről és néhány inspirációt.

Hogyan viseljünk fém cipőt?

A fémes cipő olyan lábbeli, amely alkalomtól függetlenül lehetővé teszi, hogy ragyogjon. A formázáskor ügyeljen arra, hogy ne érje el az ellenkező hatást, és ne nézzen ki úgy, mint egy feldíszített karácsonyfa. 

Alapvetően minél kifejezőbb a fémcipő, annál minimalisztikusabbnak kell lennie az öltözékének. Ezeket a cipőket szinte bármivel hordhatod.

Kombinálja őket férfi farmernadrággal, testhezálló felsővel és hosszú kabáttal. Ha a nőiesebb stílusokat kedveli, válasszon egy hosszú, légies szoknyát, és illessze hozzá túlméretescsíkos pulóver. Vegyél fel a cipődhöz passzoló ékszert, fesd pirosra az ajkaidat és néz egyenesen a kifutóról készen!

Milyen színű fém cipőt válasszunk?

Az ezüst vagy arany fém szegecsek nagyszerű választás, ha stílusos hatást szeretnél fényességmiközben hű marad a klasszikusokhoz. Ugyanilyen népszerű a rózsaszín arany, amely egy kicsit finomabb, és érdekes alternatívája az ezüstnek és az aranynak. 

Ha nem félsz a feltűnő színektől, válaszd az intenzív rózsaszínt fémes változatban. Még akkor is, ha ezeket a cipőket monokróm alkotással kombinálja, egyszerűen őrülten fog kinézni. 

Ügyeljen arra, hogy ne vigye túlzásba. A fémes cipők klasszikus árnyalatai kombinálhatók kifinomultabb alkotásokkal, az intenzív színek pedig visszafogott színpalettával, vagy választhatnak kiegészítő színeket.

Ragyogjon fémes cipőben

A fémes cipők szépsége abban rejlik, hogy ragyogni hagynak (szó szerint és átvitt értelemben). Bármilyen különleges alkalom is kíséri, az ilyen cipőkben garantált a fényes felület.

Szett ezüst metál magassarkú égszínkék rakott midi ruhával. Ezt a stilizációt viselheti menyasszonyként egy polgári esküvőn vagy tanúként egy baráti esküvőn.

Andrzejki hajnalig vagy szilveszterkor tervezel bulizni? A fémes, égig érő sarkú cipő tökéletes kiegészítője a flitterekkel díszített, fényes ruhának. Hiszen ilyen bulik évente csak egyszer vannak!

Nem csak ünnepnapokon

A látszattal ellentétben a fémes cipőket nem csak különleges alkalmakra tartják fenn, és nem csak ünnepnapokon teszik lehetővé, hogy ragyogjon. Ezek a cipők, bár egyedinek tűnnek, annyira sokoldalúak, hogy sikeresen viselhetik a mindennapi stílusban.

Mindegy, hogy moziba mész a barátaiddal, randevúzni vagy csak vásárolni a bevásárlóközpontban, a fémes cipők magabiztossá teszik. Kösd össze őket egy klasszikus pulóverrel és a 70-es évek stílusát idéző ​​farmernadrággal, vagy egy divatos szakadt nadrággal, amelyet közvetlenül a boka fölé tekerhetsz. Így kiteszi fémes cipőjét, ebbe az irányba terelve mások tekintetét.

Ha szereted a kontrasztokat, válassz egy visszafogott kötött ruhát fémes csizmával és egy hosszú lábszárközépig érő kardigánt.

Sikeresen viselheti őket akár az irodában is, ceruzaszoknyával és fehér inggel kombinálva.

Találkozz kedvenceinkkel

Alig várja, hogy a fémes cipők előkelő helyet foglaljanak el lábbelikollekciójában. A választás megkönnyítése érdekében összeállítottunk egy listát kedvenc modelljeinkről.

Fekete metál magassarkú

Céges karácsonyi partit tervez? Vegyen fel fekete, fémes sarkú cipőt, amely kiemeli ennek az eseménynek az ünnepi jellegét. Kösd össze őket fekete, vékony harisnyával, vagy – ha kevésbé szeretsz látszani – válassz fényes harisnyát. Ehhez válasszon egy fekete kiszélesedő szoknyát, lábközépig érő hosszúságú, és vegyen fel egy fehér inget. Tedd fel a hajad egy elegáns kontyba, és húzz fel finom lógó fülbevalókat. 

Fémes fényű női csizma

Senki sem mondta, hogy a metál csak a magassarkúkhoz van fenntartva! Mit szólnál egy ökológiai bőrből készült, fémes csavarral ellátott sláger csizmához? A futófelülettel ellátott talp és a cipőben lévő cipőtakaró tökéletessé teszi ezt a lábbelit a hideg napokra. Viseld őket farmerrel és kedvenc pulóvereiddel, vagy egy kis fekete ruhával és egy hosszú gyapjúkardigánnal. 

Fém hőszigetelt hócsizma

Mit szólnál a szigetelt hócsizmához fémes kivitelben? Ezek a cipők minden divatrajongó szívét meghódítják! Viselje leggingssel vagy széles szárú melegítőnadrággal, csípő felett végződő kabáttal, baseballsapkával és vastag sállal. Egészítse ki ezt a megjelenést gondos sminkkel, szájfénnyel és nőies fülbevalókkal. WOW hatás garantált!

Rózsaszín és fekete metál szandál

Szeretnéd, ha kedvenc metálod egész évben elkísérne, de aligha találsz olyan metálszandált, ami ne nézne ki giccsesen? Feltétlenül figyelje ajánlatunkat! A fekete és rózsaszín színű bőrszandálok mindig remekül néznek ki. Hordhatod mindennap és nyári bulikon is.