Milyen cipőt vegyek fel randevúra?


randizni mész? Ha jó benyomást akarsz kelteni leendő vagy jelenlegi másodra, akkor nagyon figyelj az öltözékedre. A jól megválasztott stílus garantálja a szabadságot és az önbizalom érzését. Tanácsot adunk, hogy melyik cipő lesz megfelelő egy randevúhoz.

Az örök probléma. Tudjuk, hogyan kell megoldani!

Bár a randevúzási módok az évek során jelentősen megváltoztak, és a népszerű alkalmazásoknak köszönhetően sokkal könnyebben megtalálhatod a párod, sajnos a viselet probléma továbbra is megmaradt. Szerencsére tudjuk, hogyan kell megjavítani!

Ha randevúzni mész, mindenképpen a legjobb benyomást akarod kelteni. A jellem és a jó modor mellett a megjelenésed is fontos. Noha nem szabad egy könyvet a borítója alapján megítélni, sokan ezt a szempontot használják a másik ember megismerésekor. Találd meg, milyen cipőt válassz, hogy - terveidtől függetlenül - magabiztosan érezd magad a randevú során.

Néhány tipp, amit érdemes betartani a randevúzási cipő kiválasztásakor

A randevúzási cipők kiválasztásához összegyűjtöttünk néhány nagyszerű tippet. Ha követi őket, biztosan jól fog kinézni és jól érzi magát.

Először is fejezze ki személyiségét. A cipő nagyszerű eszköz, amely segít ebben. Hallgatsz rockot és szereted a sötét hangulatot? Ha nem mész színházba, hordhatsz csizmát vagy csizmát a magassarkú vagy cipő helyett.

Másodszor, ne viseljen kényelmetlen cipőt. Kerülje el azokat a cipőket is, amelyeknek nem biztos, hogy megfelelő-e. Biztosan nem szeretné, hogy a kidörzsölt sarkú és fájdalmas hólyagok tönkretegyék terveit!

Harmadszor, ha még nem ismeri a magassarkút, akkor jobb, ha extra platformmal vagy lapos cipővel ékelt. Bár a lábak az ég felé csábíthatnak isteni megjelenéssel, az instabil járás zavarba hozhatja a potenciális leendő partnert.

Elegáns randevús cipő neki és neki

Exkluzív étterembe, színházba vagy kávézóba tervez utazást? Ilyen alkalmakra érdemes elegánsan kinézni. Stílusjavaslatokat készítettünk neki és neki.

A sarkú cipő remekül illik ruhához vagy szoknyához. Nem kell égig érő sarkú cipőnek lennie, ha nem érzi magát magabiztosan ilyen magas csizmában. További stabilitást a boka körüli rögzítéssel ellátott sarkok biztosítanak. Ha még kényelmesebben szeretnéd érezni magad, válassz oszlopos vagy magassarkú cipőt. Ha elegáns cipőt választ egy randevúhoz, nem kell csak magas cipőre korlátoznia magát. Tökéletesek lesznek a bájos díszítésű balerinák. 

Tipp: A hússzínű cipő optikailag meghosszabbítja a lábát és karcsúsítja az alakját.

Férfiaknak alacsony cipőket ajánlunk. A férfi formális cipők általában semleges, visszafogott színekben kaphatók, amelyeket könnyedén összeilleszthetsz ruhatárad többi részével. Az ilyen lábbelik jól mutatnak egy gondosan vasalt inggel és elegáns nadrággal együtt.

Kényelmes randevús cipő neki és neki

A dátumnak nem kell exkluzív helyen történnie. Egy hosszú séta nagyszerű módja annak, hogy megismerjük egymást. A választásnál érdemes a legkényelmesebb cipőt venni, ahol semmilyen távolság nem lesz borzasztó az Ön számára.

Mit szólnál a sportos eleganciához? A tornacipők jól mutatnak chinos és ing mellett. Ha még lazábbnak szeretnél kinézni és érezni magad, válassz egy farmert és egy pólót kedvenc csapatod logójával. Ezek a cipők romantikus, virágos ruhákhoz vagy légies szoknyákhoz is jól passzolnak. Hordhatod leggingssel vagy rövidnadrággal is. A divat szerint minden tartás megengedett!

Ha azonban a kényelem feláldozása nélkül szeretnél teljesen elegánsan kinézni, válassz lapos sarkú cipőt. Nőknek kényelmes balerinákat vagy csizmákat, férfiaknak naplopót ajánlunk.

Datolyacipő meleg és hideg napokra

A különösen meleg napokon sikeresen felvehetsz szandált. Nemétől függetlenül ne felejtsen el előre gondoskodni a lábáról. Szabaduljon meg az epidermisz bőrkeményedésétől, jól hidratálja a sarkát, és óvatosan vágja le a körmöket. Ha nem tud saját maga gondoskodni róluk, zokni helyett jobb, ha láborvos segítségét kéri. Biztosan nem akarod megijeszteni a potenciális másod!

Ha nem akarja kitenni a lábát, menjen espadrillákra. Ez a cipőmodell tökéletes lesz nőknek és férfiaknak egyaránt. A légáteresztő anyagnak, a bőr talpbetétnek és a kényelmes talpnak köszönhetően a legnagyobb hőség sem riaszt el!

Fagyos napokra csizmát ajánlunk. Rövid szoknyákhoz és ruhákhoz sikeresen választhat térd feletti modellt. A kényelmes, vastag sarok még csúszós felületen is stabilitást biztosít. Az urak azonban választhatják a stílusos Chelsea csizmát. Ezek a cipők gyakorlatilag mindenhez rajonganak, és megmutatják, hogy ismered a divatot!

A cipő… a karakter tükörképe

A cipő sokak számára nem feltűnő ruhadarab. Kansasi kutatók azonban kimutatták, hogy képesek tükrözni a másik személy jellemét, még akkor is, ha egyáltalán nem ismerjük. Ez különösen értékes információ, amikor az első randevúra mész. 

A cipők megjelenése és állapota sokat elárul potenciális másod jelleméről. A feltűnő színekben pompázó cipők az extrovertáltak jellemzői. Az introvertáltak inkább visszafogott árnyalatokkal és klasszikus modellekkel próbálkoznak. A régi, jó állapotú cipők azonban azt jelzik, hogy tulajdonosuk vagy tulajdonosuk lelkiismeretes és szentimentális ember. 

Amint látja, a cipő rendkívül fontos eleme a stílusnak, különösen, ha randevúzni készül. Tippjeinkkel biztosan nem lesz problémás a választásuk.