Milyen bokacsizma gyerekeknek?


A gyermek számára megfelelő cipő kiválasztása nem olyan egyszerű. Gyermekeink biztonsága miatt aggódunk, olyan cipőt szeretnénk választani, amely a legnagyobb kényelmet és stabilitást nyújtja a lábnak, és nem dörzsöli vagy bántja a gyermeket. Fontos szempont továbbá a megfelelő anyag, amelyből készülnek. A magas cipő jó választás lesz, amely megfelelő stabilitást biztosít a gyermekek lábának. A következő cikkben tanácsot adunk Önnek, hogy mely bokacsizmákat érdemes a gyerekeknek választani.

A gyermekek számára megfelelő cipők kiválasztásának szabályai

Gondoskodnunk kell gyermekeink lábáról attól a pillanattól kezdve, hogy megtették első lépéseiket. Ebben segít a megfelelően kiválasztott lábbeli, amely lehetővé teszi a láb megfelelő fejlődését és megfelelő működését. Emlékeztetni kell arra, hogy a láb szerkezetének legkisebb rendellenessége is kóros elváltozásokat eredményezhet a csípő-, térd- és gerincízületekben. Ezért olyan fontos, hogy jó minőségű lábbelit válasszon.

A gyermekcipők kiválasztásakor érdemes megjegyezni néhány fontos szabályt:

  • Kivitelezés anyaga - a cipőket természetes anyagokból vagy szellős anyagokból kell készíteni. Ellenállniuk kell a sérüléseknek és védeniük kell a kopástól. Ideális esetben a bélést bőrből kell készíteni.
  • Merevített sarok - stabilitást biztosít, és a sarkát a megfelelő helyzetben tartja, biztosítva az egész láb helyes elhelyezését. A merev sarok nagyon fontos eleme a gyermekcipőknek, mert a jövőben védelmet nyújt a varus vagy valgus láb ellen.
  • A boka feletti felső szakasz - ennek köszönhetően a gyermek lába stabil lesz, ugyanakkor mozgásuk sem korlátozott.
  • Magas és széles hegy - a gyermeknek lesz helye az ujjak helyes elhelyezéséhez, és szabadon mozgathatja őket.
  • Rugalmas talp - lehetőleg nem túl puha, de nem is túl merev. Ezenkívül nem csúszhat, mert a gyermek eleshet. A jó talpnak rugalmasnak és csúszásmentesnek kell lennie.
  • Széles sarok - a cipő nem lehet 1,5 cm -nél magasabb, de széles sarokkal kell rendelkeznie, amely megfelelő támaszt nyújt a saroknak.
  • Jól illeszkedő méret - a gyermekcipőknek illeszkedniük kell a lábuk hosszához. Nem lehetnek túl rövidek, mert a láb deformációját okozhatja. A túl nagy cipők szintén nem fognak működni, mert nem biztosítják a megfelelő stabilitást, és a talp rossz helyen hajlik meg.

Csizma és cipő gyerekeknek

Csizma és csizma A gyermekcipők olyan típusú lábbelik, amelyek életkoruktól függetlenül remekül működnek. Ha azt a méretet és anyagot választjuk, amelyből készültek, akkor nagyon kényelmesek és kényelmesek lesznek.

A csizma és a cipő kiválasztásakor érdemes megjegyezni, hogy a lábbeliknek körülbelül 8-10 mm -rel hosszabbnak kell lenniük a lábánál, mivel a gyermek lába nagyon gyorsan növekszik és meghosszabbodik. A láb gyakran jár előre, amikor jár, így egy ilyen állomány ideális megoldás lesz. A gyermekcipőknek és csizmáknak is kis sarokkal kell rendelkezniük. Kisgyermekek esetében magassága kb. 5 mm, 3-4 éveseknél pedig kb. 10 mm. Az 5 és 6 éves gyermekeknek 20 mm magas sarkúaknak kell lenniük, a 10 év alatti gyermekeknek pedig 25 mm-nek.

A gyermekcipők és csizmák között találunk tépőzárral rögzíthetőeket, például egy szép és kényelmes modellt fiú cipő Ren De 1423 szürke vagy fényes Tépőzáras cipő Ren De 3229 világos lila lányoknak. Ez a megoldás nagyon kényelmes, és ugyanakkor sok időt takarít meg, mert a cipő sokkal gyorsabban felhelyezhető a gyermek lábára. Ajánlatunk sok javaslatot is tartalmaz a hagyományos fűzős cipők rajongóinak, pl. Adi American Club cipő lányoknak vagy megkötözve Ren De gyerekzsák 1501 zöld fiúknak.

Gyermek csizma

Gyermek csizma nagyszerű választás az őszi és téli hónapokra. Minden modell megfelelően van kialakítva és illeszkedik a gyermek lábához. Ezenkívül antibakteriális és gombaellenes talpbetéttel vannak gazdagítva, amelyek védik a kisgyermek lábát még sok órányi játék közben is. Figyelemre méltó a csizma talpa, amely kellően rugalmas és kopásálló. Ennek köszönhetően a csizma nagyon kényelmes és nem csúszik sima felületeken. Minden csizma merev sarkú számlálóval is rendelkezik, biztosítva a megfelelő stabilitást, valamint megelőzve a sérüléseket és a horzsolásokat. Jelenleg kínálatunk kényelmes és stílusos American Club gyermekcsizma és csizma gyerekeknek Ren Butami biztosan vonzza a legkisebbeket és szüleiket.

Esőcsizma gyerekeknek

Minden gyerek szeret játszani az esőben és tócsákba ugrani. Ezért gumicsizma a gyermekek számára nélkülözhetetlen lábbeli az esős napokra. Jelenleg a Wellington csizma különböző színű és mintájú hatalmas választéka áll a piacon. A legfontosabb, hogy nagyon funkcionálisak. Védenek a különböző időjárási viszonyoktól, stabilitást biztosítanak a lábaknak és megfelelően rugalmasak. Üzletünk kínálatában színes modelleket talál, mesefigurákkal, pl. kék Fagyasztott csizma, de ugyanakkor funkcionális és szép is American Club Galoshes zokni + amerikai lovak betétamelyek tökéletesek az őszre és a télre. 

Összefoglalva, nagyon fontos a gyermek számára megfelelő cipő kiválasztása. A gyermek bokacsizma megfelelő stabilitást és biztonságot nyújt számukra. Ha azt szeretné, hogy kisgyermeke egészséges lábakat élvezhessen, kényelmesen és kényelmesen érezze magát akár sok órányi játék és séta közben is, javasoljuk, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal. Örömmel segítünk kiválasztani gyermekének megfelelő cipőt.