Merítsen ihletet, és nézze meg, hogyan viseljen futócipőt minden nap


Az új év beköszöntével és a fogadalmak hosszú listájának elkészítésével a sportcipők bekerültek a kollekciójába, és teljesen elvesztette a vágyat, hogy megvalósítsa néhány kiló leadási tervét? Ahelyett, hogy a szekrény aljára rejtené ezeket a cipőket, használhatja őket! Minden nap ellenőrizze, mit vegyen fel futócipővel.

Változás a tervekben? Nincs mit!

Elméletileg a futócipőket fizikai aktivitásra tervezték. Mindennapi viseletük lerövidítheti élettartamukat, valamint csökkenti a talajhoz való tapadást, így fájdalmasan megnő a sérülésveszély.

Ha azonban feledésbe merült néhány kiló leadási vagy edzettségi javítási terve, sportcipőjét nem kell vastag porrétegnek beborítania, amely hírhedt helyet foglal el a gardrób alján. Sikeresen viselheti mindennapi stilizációhoz, rendkívül divatos hatást érve el. Engedje meg, hogy kész megoldásokkal inspiráljuk, amelyek sok dicséretet kapnak.

Végül is a futócipő könnyű, kényelmes és nagyon tartós. Mindezt azért, hogy megfeleljen az aktív életmód követelményeinek. Viselje őket sétákhoz, vásárláshoz és akár munkába is, élvezve a nagyszerű megjelenést és a maximális kényelmet.

Használja ki a sportcipők előnyeit minden nap

Vagyonokat fektetett futócipőbe, és az első edzés után elment a sportolási kedv? Semmi sem veszett el! Nap mint nap kihasználhatja a sportcipők előnyeit, és nem hagyja kárba veszni az elköltött pénzt. 

A sportcipők maximális kényelmet és tartást biztosítanak a lábnak és az egész testnek futás közben. Ennek köszönhetően könnyedén hordhatod őket minden nap! Előállításukban légies anyagokat használnak, ami nagyszerű hír azoknak, akiknek problémájuk van a láb túlzott izzadása miatt. Ráadásul az ilyen lábbelik gyártói nagy hangsúlyt fektetnek a tartósságra. Ennek eredményeként sokáig viselheti őket anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy a talp váratlanul leválik a felsőrészről. 

És ami a legfontosabb - a futócipők univerzálisak. Az ilyen modellek különféle stílusokban, színekben és mintákban kaphatók, így tökéletesek a mindennapi stílushoz. Kíváncsi vagy, mivel viseld őket mindennap? Van néhány javaslatunk!

Klasszikus farmerben és pólóban

Ha a futócipővel való stílusra gondolsz, a legklasszikusabb kombináció jut először eszedbe - farmer és póló? Határozottan igazad van! Ebben az esetben nincs lehetőség a hibára.

Egyenes, enyhén rövid szárú farmer nadrág szett, benne fehér pólóval. Vegyél fel fehér, hosszabb zoknit, amit finoman feltekerhetsz, a derekán pedig köss be bőrövet. Elkészült egy divatos hatás a 90-es évekből! 

Viselhet fekete szakadt farmert, vagy választhat stílusos fehér modellt. Párosítsd kedvenc csapatod logójával ellátott pólóhoz vagy vicces nyomattal. Jó szórakozást a divathoz, és ne feledje, hogy az ilyen stilizációknak nem kell unalmasnak lenniük!

Hideg időben ezt kiegészítheti néz katana, monokróm készlet létrehozása. A divatos hölgyek számára nagyszerű megoldás, ha ezt a stílust egy hosszú kabáttal és sapkával fejezik be.

Könnyen viselhető tréningruhában vagy leggingsben

Tervezésénél fogva a futócipők sportos felépítése tökéletesen illeszkedik a sportruházathoz. Bár nem kifejezetten forradalmi kombinációról van szó, biztos lehetsz benne, hogy mindenféle atlétaruha és alkalmi leggings biztosan kiáll a próbán! 

Mind a cipzáras, mind a felhúzható pulóver tökéletesen működik. Így egy kényelmes, sportos stílusú öltözékhez jut, amely megkönnyíti a napi teendőit, vagy kellemesebbé teszi a sétát a kutyájával. 

Válasszon egy- vagy többszínű tréningruha modellt kedvenc szabásában. Próbáld meg a tréningruha színét a cipőhöz igazítani. Ha egyértelmű akcentusok vannak rajtuk (pl. csipkék), kezelheti őket egy vezérlő szín formájában, és választhat egy hasonló árnyalatú sportruhát.  

Szokatlan ruhában

Szeretsz kitűnni a tömegből? Kombináld a futócipőt egy csajos, légies ruhával. Ez a stílus működik például sok órás városnézés során, amikor a maximális kényelem fontos.

Válasszon finom virágú ruhát, vagy válasszon pamut, enyhén sportos szabást. Viseld divatos katanával és bőr hátizsákkal. Így öltözve stílusos és eredeti leszel. Ügyeljen azonban arra, hogy a sportcipőket ne kombinálja sötét harisnyával. Így enyhén rajzfilmszerű hatást érhet el, és olyan ember benyomását keltheti, akinek nincs stílusérzéke.

Kényelmes egész nap

Bár a sportcipőket úgy tervezték, hogy könnyedén megbirkózz a fizikai megterheléssel, senki sem tiltja, hogy mindennap viseld. Puha, könnyű és rugalmas kialakításuk miatt ezek a cipők tökéletesek nem csak futáshoz, hanem sétához is. A hosszú távok már nem riasztanak el, még akkor sem, ha egyáltalán nem áll szándékában futni.

Igaz, hogy az ilyen cipőket nem ceruzaszoknyához és elegáns nadrághoz készítik, de számos divatos kombináció létezik ahhoz, hogy minden nap hordhassuk. Kísérletezzen különböző stílusokkal, és élvezze a nagyszerű hatást és a páratlan kényelmet.