Melyik kerékpáros cipő lesz a legjobb?


A tavasz eleje a legjobb alkalom a kerékpáros szezon megkezdésére. A szabadidős kétkerekű lovaglás nem igényel különleges felszerelést. Ha napról napra növekszik a kilométerek száma a mérőn, érdemes elgondolkodni a kerékpáros cipőkön. Nekik köszönhetően a két keréken való mozgás igazi öröm lesz. Melyik kerékpáros cipő lesz a legjobb?

Speciális kerékpáros cipő

A kerékpárosok tökéletesen tudják, hogy a megfelelő lábbeli segíthet teljesítményük javításában. Ezért szeretnek kerékpározáskor az SPD rendszerbe való beépítésre szánt cipőt viselni. Ez a megoldás leggyakrabban kétkerekűkkel van felszerelve, amelyek sok kilométeres útvonal leküzdésére szolgálnak. Mi az SPD? Ez egy olyan rendszer, amelynek köszönhetően a cipők csatlakoztathatók a speciálisan kialakított kerékpárpedálokhoz. A profi kerékpáros cipőket nagyon merev talp jellemzi. Az SPD -vel rendelkező párok gyakran hasonlítanak a trekking modellekhez. A kerékpáros cipők széles választéka található a piacon, amelyeket a gyors és dinamikus lovagláshoz terveztek. Néhány modell annyira sokoldalú, hogy járni is lehet rajtuk. Ez nagyszerű, ha a kerékpárút egy részét gyalog kell megtenni. Kinek kell döntenie a profi kerékpáros cipőkről? Válasszuk őket, ha dolgozni akarunk a vezetés dinamikáján és a saját állapotunkon. Kötelező kelléke azoknak, akik versenyekre készülnek, rendszeresen megtesznek hosszú távokat, vagy igényes körülmények között lovagolnak - például a hegyekben. Mi van azokkal, akik csak hétvégi kirándulásokat szerveznek?

Sportcipő szabadidős kerékpározáshoz

A kétkerekűek hétvégi szerelmeseinek emlékezniük kell a biztonságra és a kényelemre kerékpárral. A professzionális kerékpáros cipő lenne az optimális választás számukra. Ha a szezonban csak egy tucat órát töltünk kerékpár nyereggel, használjunk hagyományos sportcipőt. A torna- és fitneszcipő vagy cipő jó választás lesz. Fontos, hogy szilárd kötésük legyen. Hagyja a túracipőt vastag, megerősített talppal a túrázáshoz. Két keréken történő lovaglás esetén jobban működnek azok a modellek, amelyekben érezni fogjuk, hogy a láb stabil lábakon áll a pedálokon. Széles skálája sportcipő, kerékpárokhoz és sportokhoz készült, megtalálható a KeeShoes online áruházban.

Alkalmasak -e az elegáns cipők kerékpárra?

A kerékpárok elfoglalták a nagyvárosok központjait, és egyre többen vezetik őket munkába. Az elegáns viseletű nők vagy az öltönyös férfiak kétkerekűkkel az irodaházak felé tartanak. Férfiak esetében a klasszikus, kötött cipőben való lovaglás nem lehet nehéz. A ciklopoknak viszont a kényelemre és a biztonságra kell összpontosítaniuk. Ez azt jelenti, hogy a tűsarkú cipőt, a magas sarkú szandált és a felcsúsztatható papucsot legjobb otthon hagyni. A kerékpározáshoz a hölgyek női kötött oxford cipőt, lapos balerinát vagy cipőt viselhetnek. Mi a helyzet a szandálban való lovaglással? Biztonsági okokból ez nem a legjobb kerékpártípus. Nyáron azonban sok olyan hölggyel és úrral találkozhat, akik fedetlen lábakkal sétálnak a kerékpárutakon. Amikor lovagláshoz szandált választ, ne feledje, hogy jól illeszkedjen a lábához, és szilárd csattal legyen.

A kerékpárra felhelyezett cipő típusát saját preferenciáinkhoz kell igazítani. Azok a lelkes kerékpárosok, akik a szezonban heti több száz kilométert tesznek meg, professzionális modellekbe fektessenek be. Azok az emberek, akik kétkerekű kerékpárt használnak közlekedési eszközként, felvehetnek elegáns cipőt, de emlékezniük kell a biztonságra.