Melyik cipő illik fekete nadrághoz? Tanácsoljuk!


Bár a fekete az egyik legkevésbé problémás szín a stílusban, sok embernek gondot okoz a megfelelő lábbeli kiválasztása ebben az árnyalatban. A cipők színe az alkalomtól függően változhat. Más ruhadarabok árnyalataitól is függ. Javasoljuk, hogy melyik cipőt válasszuk fekete nadrághoz, hogy önbizalmat szerezzünk és istenien nézzünk ki.

Válassza ki az alkalomhoz illő cipőjét

A nők szeretik a fekete nadrágot. Viselheti őket az irodában, randevúzni és barátokkal találkozni. A körülményektől függetlenül érdemes észben tartani a nadrág és a cipő párosítását. A lapos sarkú cipő lesz a legkényelmesebb a mindennapi használatra. A legnépszerűbbek a mokaszinok vagy a balerinák. Ha az irodába vagy randevúzni mész, állíts be fekete nadrágot magas csizmával. Párosítsd színüket ruhatárad vagy kézitáskád többi részével. Ne felejtse el kiválasztani a megfelelő ékszert.

Szintén minden férfi ruhatárában elfér egy fekete nadrág! Alkalomtól függően viselhet fekete farmert vagy öltönynadrágot. Semmi esetre sem szabad megfeledkezned arról, hogy a cipő típusa nagymértékben attól függ, hogy szeretnél-e nyugodtnak látszani, vagy inkább eleganciával varázsolsz.

A két lehetőség közül az első esetében bőven van helye megmutatkozni. Ha a rock stílust részesíti előnyben, a fekete farmer remekül fog kinézni klasszikus tornacipőkkel vagy csizmákkal kombinálva. Ne felejtse el a bőr motoros kabátot és a stílusos csuklópántokat. Ha inkább sportosan öltözködik, válasszon tornacipőt vagy tornacipőt. Illessze az egészet egy bő, mintás pólóhoz és egy kedvenc árnyalatú pulcsihoz.

Az egyetlen megfelelő választás a fekete formális nadrághoz a cipő. Lehet, hogy meglepünk, de nem kell feketének lenniük! A sötétkék vagy a barna ugyanolyan jól használható. Szürke, sötétlila vagy fehér cipő is jó választás lesz. Kerülje a bézs, zöld, piros vagy narancssárga cipőket. Egy ilyen kombináció határozottan ellentmond az eleganciának! Ne feledkezzen meg a felszerelt övről, amely egységes és harmonikus megjelenést kölcsönöz a stílusnak.

A chino tökéletes kiegészítője a tornacipő és a formális cipő is. Ha kötetlen randevúra vagy városi sétára indul, válasszon kényelmesebb lábbelit. Nagyobb alkalomra mindenképpen válassz elegánsabb modelleket. Így megmutatod, hogy ismered a stílust!

Illessze cipőjét ruhatára többi részéhez

A cipőknek illeszkedniük kell a többi ruhadarabhoz. Ha fekete nadrágot vesz fel, széles választéka van ebben a tekintetben. 

A szürke, fekete vagy fehér cipő tökéletes a szürke felsőhöz. Ez a szín annyira univerzális, hogy minden árnyalatú cipőhöz passzol. Ugyanez a helyzet a fehér, sötétkék vagy fekete színnel. Idén nagyon divatos kombináció a fekete és a bézs kombináció. Ehhez az outfithez fekete, bézs és akár fehér cipőt is illeszthetsz. Általában a cipője néhány árnyalattal világosabb vagy sötétebb lehet, mint a felső.

Ha szereti felhívni magára a figyelmet, és nem fél a kísérletezéstől, válasszon neon színű cipőt. Így biztosan kitűnsz a tömegből, és lehetetlenné teszed, hogy levesd magadról a szemed! Ügyeljen azonban arra, hogy ne vigye túlzásba. Az ilyen merész árnyalatú cipőknél a visszafogott ruhaelemek jól működnek. Kombinálja a fekete nadrágot egy fekete hosszú ujjú blúzzal vagy egy fekete, kényelmes blúzzal. A neon magassarkú nők számára is kiváló. Párosítsd őket fekete vékony nadrággal és fekete bő inggel. Ne feledkezzen meg a rúzs vagy a körmök intenzív árnyalatáról!

Tanulj bevált trükköket!

A lábai masszívak és aránytalanul rövidek? Kerülje a fekete nadrág és a fehér tornacipő kombinálását. Az ilyen nagy kontraszt miatt a lába sokkal rosszabbul néz ki, mint amilyenek valójában. Szerencsére ismerünk bevált trükköket, amelyek segítségével visszanyerheti önbizalmát! 

Ha vizuálisan szeretné meghosszabbítani a lábát, válasszon meztelen magas sarkú cipőt. Ha jelenleg nincs bézs színű magassarkúd, válassz feketét. Ne felejtsen el azonban a nadrág alatt vékony, fekete harisnyát vagy ebből az anyagból készült zoknit viselni. Télen válasszon fekete térdig érő csizmát az oszlopon. A lábak mennyei hatása garantált! 

Ha inkább beltéri cipőt szeretne, válasszon fekete bokacsizmát. Fekete nadrággal kombinálva lábaid sokkal hosszabbnak és karcsúbbnak tűnnek.

Ügyeljen a részletekre

A nők sikeresen választhatnak cipőt a pénztárca árnyalatához. A bézs bőr kézitáska kiválasztása - a bézs színű bőrcipő bikaszemnek bizonyul, függetlenül attól, hogy lapos vagy magas sarkú. Párosítsd a pasztell színű velúr kézitáskát a velúr cipőkkel. Az ebből az anyagból készült mokaszinok remekül működnek. Ha azonban eredeti textúrát szeretne adni a stilizációnak, ne használja ugyanazokat az anyagokat. 

A férfiaknak különös figyelmet kell fordítaniuk a fekete nadrághoz illő zoknikra, különösen, ha bokát nyitó nadrágot választanak. Alapvetően két megoldás létezik: nem feltűnő és merészebb. Az első esetben vegyen fel fekete vagy erősen kivágott zoknit. Ha szeretsz játszani a divattal, válassz mintás zoknit vidám mintával. 

Mint látható, a fekete nadrággal rendelkező cipők választéka gyakorlatilag korlátlan. Ha betartja szabályainkat, biztosan remekül fog kinézni bármilyen alkalomból is.