Legalább két pár cipőt el kell vinni nyaralni?


A mai hosszú cím egy kis nyaralás lesz, bár hamarosan augusztus közepe lesz. A meleg levegő és a még mindig tartó nyaralási idő azonban arra ösztönzi Önt, hogy írjon ünnepi bejegyzéseket, és ezt ma meg is tesszük. A címben feltett kérdés természetesen nem a legegyszerűbb, különösen, ha például hétvégére megyünk. Van egy kis poggyászunk, ami nem teszi lehetővé, hogy felesleges cipőket tegyünk hozzá. De biztos vagy benne? Szükségünk van néha egy pár cipőre?

A mai hosszú cím egy kis nyaralás lesz, bár hamarosan augusztus közepe lesz. A meleg levegő és a még mindig tartó nyaralási idő azonban arra ösztönzi Önt, hogy írjon ünnepi bejegyzéseket, és ezt ma meg is tesszük.

A címben feltett kérdés természetesen nem a legegyszerűbb, különösen, ha például hétvégére megyünk. Van egy kis poggyászunk, ami nem teszi lehetővé, hogy felesleges cipőket tegyünk hozzá. De biztos vagy benne? Szükségünk van néha egy pár cipőre?

Az ünnepek is változékony időjárást jelentenek

Sőt - különösen, ha a közép -lengyelországi kánikula megmutatja nekünk, hogy nem mindenütt jelen van, és a hegyekben tíz fokkal lesz kevesebb. Ilyen hőmérsékleten például a hegyekben nehéz lesz zöld utakon járni, mert egyszerűen fázni fogunk. Nem lesz ez így, ha a szandált is óvatosan csomagoljuk szét tisztességes sportcipőmég akkor is, ha nem akarunk belépni a hegyi ösvényekre. A hőmérséklet és maga az időjárás a hegyekben bonyolult lehet. Egy pillanatig jól érezhetjük magunkat, majd hirtelen, szó szerint a semmiből, eső esik ránk.

Más a helyzet, de nagyon hasonló azokkal az emberekkel, akik túlzottan hisznek az országszerte sugárzott előrejelzésben. Mostanában az a benyomásunk, hogy minél többet nézzük őket, annál inkább tévednek. Így kiderülhet, hogy valamikor gyönyörű idő jelenik meg a hegyekben. És azt feltételezted, hogy nem, biztosan esni fog az eső, nem követed a hegyi ösvényeket. Aztán, miután megérkezett a helyre, olyan szép az idő, hogy nem tudja, menjen -e az első boltba és vásároljon cipőt. Szokatlan látás? Nagyon igaz néhány párra és családra!

Cipő minden utazáshoz

Terveink gyakran változnak az ünnepek alatt - egy látnivaló zárva vagy zárva lehet. Előfordulhatnak véletlenszerű események, amelyek egyszerűen kiszámíthatatlanok. Ebben az esetben csak a terveink megváltoztatásával menthetjük meg magunkat. Azonban nem mindenki szereti csinálni. Még többet fogunk írni! Nem mindenki készül rá. A megfelelő lábbeli hiánya sokkal nehezebbé teheti számunkra. Ha nekünk nincs papucs a medencéhezés ez az egyetlen lehetőségünk marad, készleteznünk kell velük. Ezeket megvásárolhatja és magával viheti a szálloda zuhanyzóiban való fürdőzéshez.

Ezenkívül egy pár cipő kihívást jelenthet a csomagolás során, de mindig vigyünk szabadtéri cipőt és fedett cipőt, például papucsot és sportcipőt. Nélkülük nehéz dolgunk lesz, és nem erről szól a nyaralás, ha elfut a boltba, és megtakarításokat költ egy otthon lévő cipőre. Egy második pár cipő is megment minket attól, hogy szállodai szobában kelljen ülnünk, különösen akkor, ha az időjárás jelentősen romlik. És ha kevés ideje van cipőt vásárolni az utazáshoz - használjon KeeShoes -t!