Lányos, rockos, esetleg cowboy stílusban? Fehér ruhához cipőt választunk


A fehér ruhák viselése nem csak a menyasszonyoknak van fenntartva! Ez a klasszikus szín tökéletes mindennapi használatra és nagyobb rendezvényekre. Az egyetlen dolog, amire szüksége van, a megfelelően kiválasztott kiegészítők. Azt tanácsoljuk, hogy melyik cipő illik a különböző stílusú fehér ruhákhoz.

Nem csak menyasszonyoknak

Sok nő csak a menyasszony ruhájához köti a fehér ruhát. Nem is lehetne nagyobb baj! Ez a szín nem csak a férjhez menő nők számára van fenntartva, a fehér ruha a hétköznapok és az elegánsabb stílusok része is lehet.

Hiszen a fehér semleges szín, amely fenomenálisan harmonizál gyakorlatilag bármely más színnel. Kontrasztos fekete, visszafogott bézs vagy energizáló, meleg árnyalatok mellett döntesz? Tiéd a választás!

A fehér ruha olyan, mint egy üres vászon, amelyen bármit létrehozhat, amit csak akar. Csajos vagy rockos kiadást választasz? Vagy talán a klasszikus eleganciát választja? A lehetőségek sokasága elgondolkodtat, vajon megbirkózik-e a fehér ruha stílusával? Tanácsainkkal ez könnyebb, mint elsőre gondolná. Kezdjük el!

Fehér ruha lányos kiadásban

A fehér a púderrózsaszínnel kombinálva segít elérni a finom, csajos végeredményt. Az alkalomtól és preferenciáitól függően válasszon rózsaszín balerinát, mokaszint, tornacipőt vagy sarok.

Ha szereted a hétköznapi kombinációkat, menj rózsaszín tornacipőés egy fényes katanát tegyünk a tetejére. Egy ilyen ruha tökéletes lesz a mindennapi használatra.

A rózsaszín kiegészítők kiválasztásakor nem kell korlátoznia magát egy halvány árnyalatra. Mit szólnál egy sötétebb, intenzívebb rózsaszínhez? A piszkos rózsaszín semleges szín, amely még irodai stílusban is használható. Választ alacsony sarkú pumpákamit kombinálhatsz fehér ruhával, fekete kabáttal és ... kész.

A magas sarkú szandál díszes nyakkendővel is tökéletes egy klasszikus fehér ruhához. Velúr modell a stilizáció eredeti megjelenést kölcsönöz. Válassz rózsarany ékszereket, és máris hajnalig bulizhatsz!

Fehér ruha az irodába

Biel az elegancia szinonimája. Emiatt egy ilyen színű ruha tökéletes lesz az irodába. Érdekel, mit vegyen fel, hogy profinak tűnjön? Válasszon egy fekete szabott kabátot és fekete cipőt. 

Lehetnek bőr pumpák tűsarkún, klasszikus velúr csizma, Naplopók arany csattal vagy kényelmes balerinák lakás. Ezen ajánlatok mindegyike alkalmas iroda számára.

Fehér ruha és bézs cipő

Ha értékeli a klasszikus stilizációkat, válasszon visszafogott, semleges színeket. Mit szólnál a bézs cipőhöz? Ez az opció alkalmas hétköznapi és nagyobb rendezvényekre is, mint például keresztelő, kerti parti vagy randevú egy díszes étteremben.

Nyáron vegyen fel bézs szandált. A napi nyüzsgéshez válassza ezeket lapos talpon, kifinomultabb alkalmakra pedig menjen modellek egy tűn. A fehér és a bézs kombinációja segít kiemelni az ünnepi barnaságot, és karcsúbbnak tűnik a sziluettje. 

Ősszel és télen válasszon bézs csizmát, amely fenomenálisan kiegészíti az öltözéket egy fehér ruhával. Ha nőies, kacér végeredményre vágysz, válassz olyan magas sarkú csizmát, ami jóval térd alatt végződik. Ezek a cipők jól mutatnak midi ruhákkal. Rövidebb stílusokhoz válasszon hosszú muskétásokat. Bézs színű a térdcsizmán hogy a lábaid sokkal hosszabbnak tűnjenek.

Fehér szikla ruha

A fehér ruha lehet a rock stilizáció alapja. Nem kell mást tenned, mint felvenni egy bőr motoros kabátot és egy divatos sapkát a fejedre. Érdekelne, hogy milyen cipő illik hozzá? Könnyű! 

Hideg napokon határozottan fogadjon nehéz bokacsizma. Válasszon katonai stílusú fűzős vagy csatos típus közül. Ezek is remekül fognak működni fehér bokacsizma kontrasztos fűzőkkel és trapper talppal. Hogyne bézs színű harci csizma? Ez az árnyalat nem csak téged fog meg néz tetszik glam rock, hanem optikailag is meghosszabbítja a lábát. 

Nyáron és tavasszal azonban viseljen tornacipőt. Fehér rövid modell a műfaj klasszikusa, amely minden alkalomra megfelel. Ha azonban a könnyebben karbantartható cipőket részesíti előnyben, mindenképpen válasszon fekete modell.

Fehér cowboy stílusú ruha

A fehér, csipkés midi ruha remek alap a cowboy-ruhák készítéséhez. Természetesen csak cowboy csizmára van szüksége. Válaszd a tevebarnát a vadnyugati megjelenésért. Ha szeretnél egy kis magasságot hozzáadni magadhoz, fogadj rejtett ékkel ellátott modell. Fűzd laza fonatba a hajad, hideg napokon pedig egészítsd ki a formázást egy katanával, és már kész is!

Bevált alap a stílusod kifejezéséhez

A fehér ruha bevált alap az egyéni stílus kifejezésére. Hangulatodtól függően párosítsd lányos kiegészítőkkel, vagy vegyél fel rock kiegészítőket.

Ha értékeled a klasszikusokat, válassz puha és visszafogott árnyalatú cipőket, amelyek alkalomtól függetlenül segítik a WOW-effektust. De ne félj játszani a színekkel! A divatban minden tartás megengedett.