Kígyóbőr motívum különböző alkalmakra. Merítsen ihletet!


A kígyóbőr egy olyan téma, amely már egy ideje uralkodik a kifutókon. Az ilyen állati akcentusú ruhák sok rajongót szereztek a divat szerelmesei körében. Semmi szokatlan! Ez a minta tényleg őrülten néz ki. Mit szólnál egy kígyó motívumú cipőhöz? Engedje meg, hogy először megszeresse őket, majd elmondjuk, hogyan alakítsa ki őket. Dolgozni!

Ezek a cipők megérdemlik a helyet a kollekciódban!

Az egyik módja annak, hogy minden ruhának egyedi karaktert adjunk, ha olyan eredeti cipőket veszünk fel, amelyek megragadják a járókelők tekintetét, és igazán elegáns megjelenést kölcsönöznek Önnek.

Erre a célra tökéletes lesz az idei szezonban divatos kígyó motívum. Ez az akcentus nemcsak rendkívül stílusosan néz ki, hanem azt a benyomást is kelti, hogy az egész a tiéd felszerelés fényűzőbbé válik.

Ráadásul a kígyómotívumú cipők olyan szemet gyönyörködtető ruhadarabok, hogy gyakorlatilag nem kell törődni azzal, mit vegyünk fel. Még a legminimálisabb ruha is elég a WOW hatás létrehozásához.

Mivel viseljünk kígyóbőr cipőt?

Kíváncsi vagy, mivel kombinálhatod a kígyóbőrű lábbeliket? Ez a feladat egyszerűbb, mint amilyennek látszik. Mindenekelőtt legyen egyszerű. Minden további dizájn és tiszta nyomatok tönkretehetik az egész hatást, és tarka benyomást kelthetnek. 

Annak érdekében, hogy döntése a lehető legegyszerűbb legyen, összeállítottunk egy listát azokról a stílusokról, amelyek a legjobban mutatnak a kígyóbőr cipőkkel kombinálva. Kezdjük.

Fekete-fehér kombinációk fekete-fehérben

Ha egyáltalán nincs ötlete, hogy mit vegyen fel, a legegyszerűbb megoldást a monokróm kombinációk jelentik, amelyek bizonyítják, hogy a szépség az egyszerűségben rejlik. Az elegáns megjelenés érdekében párosítsa kígyóbőr csizmáját fekete nadrággal és fekete garbóval.

Ha karmot szeretnél adni a stílusodnak, vegyél fel bőrdzsekit, és fesd be az ajkaidat sötét rúzssal. Szeretnéd feldobni ezt a kombinációt és nőies hatást adni neki? Válasszon egy hosszú, púderrózsaszín finom árnyalatú kabátot, valamint ezüst vagy arany ékszert.

A monokróm kombinációk tökéletesek különféle típusú kijáratokhoz is, amelyek elegáns megjelenést igényelnek. Függetlenül attól, hogy kígyósarkúját egy klasszikus kis fekete ruhával vagy egy rakott maxiruhával párosítja, pillanatok alatt estélyi megjelenést kap.

Jobban szereted a fehéret a fekete helyett? Párosítsd kedvenc kígyómintás cipődet egy fehér kombinéhoz. Mindennapi viseletre katanát tehetsz a tetejére, formálisabb alkalmakra pedig válassz kabátot. 

Íme néhány modell, amelyek remekül passzolnak ezekhez a készletekhez:

Föld színek

A cipő barna kígyó motívumai tökéletesen harmonizálnak a föld színeivel. Illessze cipőjét a barna, bézs és olíva árnyalataihoz, ami például ősszel tökéletes lesz. Ha meghitt hangulatot szeretne adni ruhájának, válasszon egy vastag, húsos pulóvert, amelynek fehér inggallérja kikandikál alul. Állítsd be barna ekobőr szoknyával, és válassz hozzáillő színű meleg kabátot.

Biztosak vagyunk benne, hogy tetszeni fognak ezek a modellek:

Farmer

Szereted az alkalmi, lezser stílust utcai öltözék? Párosítsa kígyómintás csizmáját egy divatos farmernadrággal. Lapos cipőhöz válassz karcsúsított nadrágot, és hordj kígyóbőr sarkú cipőt kiszélesedő farmerek társaságában. 

Az, hogy mit viselsz felül, alapvetően a terveidtől függ. Randira menni? Tökéletes lesz egy crop-top, amelyre kabátot vethetsz. Pizzázást tervezel a barátaiddal? Vegyél fel egy pólót kedvenc bandád logójával, és köss egy inget a derekára.

Az alábbiakban megtalálja javaslatainkat, amelyek farmerrel kombinálva fognak a legjobban kinézni:

Kígyó akcentussal

A kígyóbőr motívumnak nem kell az első hegedűt játszania a stílusban. Ha mérsékelten szeretné bevezetni ezt az akcentust a tiédbe felszerelés, összpontosítson a részletekre. Mit szólsz kényelmes khaki éksarkú csizma? Egy finom, kígyó motívum finoman diverzifikálja az öltözékedet a föld tónusaiban. 

Ők is egy nagyszerű lehetőség tornacipők minimalista akcentussal, állatbőr formájában. Kombinálja őket egy bézs színű tréningruhával, vagy lépj tovább, és válassz sportos eleganciát egy sima pamut midi ruhával. 

Felkeltették a figyelmünket is klasszikus, barna csizma finom pántokkal, kígyó motívummal. Kombináld farmernadrággal, bézs, bő pulóverrel és arany ékszerekkel. Viselje őket meleg báránybőr- vagy gyapjúkabáttal és vastag sállal.

Kígyó motívum az Ön stílusában

Amint látja, a cipő kígyó motívuma annyira univerzális, hogy különféle alkalmakra tökéletes lesz. Játssz a divattal, és viseld úgy, ahogy a legjobban szereted, néhány szabályt megjegyezve. Ennek köszönhetően könnyedén érhetsz el elegáns hatást, és káprázatos lesz a stílusod.