Reweks Papucs autóval kék

A termék nem elérhető ;(

Reweks Blue papucs autóval - Tökéletes választás kis felfedezőknek!

Meglehetősen nehéz feladat megtalálni a megfelelő papucsot egy energikus kisgyermek számára. A Reweks, a jól ismert gyerekcipőgyártó a szülők és a gyerekek igényeit elégíti ki azzal, hogy bemutatja eredeti "Papucsok autóval" bájos kék színben.

Kategória: Gyerek » Gyerekeknek » Gyerekpapucs

A Reweks gondoskodott arról, hogy papucsai ne csak szemet gyönyörködjenek, hanem mindenekelőtt kényelmet és biztonságot nyújtsanak a kis lábaknak. A bőrbetétnek köszönhetően a gyermek finom bőre védve van az irritációtól és a láb lélegezhet, ami különösen fontos az egész napos játék során.

További információk: Bőr talpbetét, Merev sarkú számláló

A merev saroktartó kulcsfontosságú elem, amely támogatja a gyermek lábának stabilitását és megfelelő fejlődését. Megfelelő támogatást nyújtva pótolhatatlan az első lépéseknél és a tapasztaltabb kis felfedezők ház körüli mozgásánál.

Hős: nincs

A papucsokban nincsenek mesebeli vagy filmes szereplők, ezért univerzális választás, amely megfelel a gyermekek különféle preferenciáinak. Az autós motívummal díszített kék háttér minden bizonnyal felkelti majd a teljes gázzal kalandokról álmodozó fiú figyelmét!

Nem: Fiúk

A Reweks tervezői a kis felfedezők ízlésének kielégítésére összpontosítottak, a kék színt és a járműmotívumot választották, amely különösen megfelel a fiatal autózás szerelmeseinek.

Csat típusa: tépőzár

A Praktikus tépőzár egy olyan megoldás, amely önállóságra tanít, és lehetővé teszi a papucsok gyors fel- és levételét. Ez különösen fontos a gyerekjátékok során, ahol minden másodperc számít.

Anyaga: szövet

A kiváló minőségű szövet használata garantálja a hosszú távú használatot, a papucsok pedig könnyen tisztán tarthatók. Ennek köszönhetően a Reweks papucsok megbízható szövetségesei lesznek több hónapos szórakozásban és a világ felfedezésében.

Kék szín

Az élénk, de egyben nyugodt kék árnyalat tökéletes háttere egy autós motívumú dinamikus mintának, vonzó megjelenést biztosítva a lábbelinek minden kis felfedező számára.

Az autókék színű Reweks papucs egy jól átgondolt termék, amely megfelel azoknak a gyerekeknek és szüleiknek az elvárásainak, akik a stílus, a kényelem és a biztonság kombinációját keresik a fejlődő lábfejhez.

  • További információ: Bőr talpbetét Merev sarkú számláló
  • karakter: hiánya
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Anyag: Szövet
  • Szín: kék

Köszönjük megjegyzését.

|