Hosszú ruha minden alkalomra. Tanácsot adunk, hogy milyen cipőt válasszunk


A nők szeretik a hosszú ruhákat. Szívesen hordják a mindennapokban és nagyobb rendezvényeken is. A légies, hosszú ruha remek megoldás a meleg napokra. Összehasonlíthatatlan légáramlást biztosít, miközben igazán nőies megjelenést és érzést biztosít. Egy hosszú ruha különleges alkalmakra is remek választás. Biztosan lenyűgözően fog kinézni benne. Azt tanácsoljuk, melyik cipő illik egy hosszú ruhához.

Miért szeretjük a hosszú ruhákat?

Egy hosszú ruha mindenképpen helyet érdemel minden nő ruhatárában. Tökéletes mindennapi használatra és nagyobb rendezvényekre is. Mindez rendkívüli univerzálisságának köszönhető. Viselheted sétához, finom vacsorához, baráti esküvőhöz vagy akár strandra is. Válassza ki a megfelelő kiegészítőket és menjen! 

Ezenkívül a természetes anyagokból készült maxi ruhák a legmelegebb napokon is működnek. Lazák és szellősek, és a napsugárzás ellen is megfelelő védelmet nyújtanak. A legjobb az egészben, hogy a hosszú ruhák bármilyen alakon jól mutatnak. Segítenek elfedni a kiálló pocakot, vagy kiemelni a darázs derekát.

Ezekkel a ruhákkal az egyetlen probléma a megfelelő cipőválasztás. Javasoljuk, hogy melyik cipő passzol a hosszú, légies ruhához mindennap, és melyik lesz megfelelő nagyobb rendezvényekre.

Milyen cipő illik mindennap egy hosszú, légies ruhához?

Ha mindennapi életvitele a kényelem kérdése, és lezser, kötetlen megjelenésre vágyik, szinte végtelen lábbeli választék áll rendelkezésére.

Stílusosak lesznek a forró napokon szandálamely tökéletesen kiegészíti nyári stílusát. Válassz barna bőrmodelleket, és párosítsd őket hosszú bohó ruhával. Ne felejtsd el a színben passzoló sapkát, a laza hullámokat és a napszemüveget! Cserélheted a szandált is szárnyak. Ez néz ez egy bika szem, ha mész a strandra.

Inkább a hétköznapi stílust részesíti előnyben, és azt szeretné, hogy stílusa rossz időben is sikeres legyen a vizsgán? Fogadjon bőr sportcipő arany díszítésselamelyhez sportos hosszú ruha és bokakarkötő tartozik. Így megmutatod, hogy biztosan ismered a legújabb trendeket! Funkcionális is espadrilles ökológiai bőrből készült.

Szereted a magas csizmát, de fontos a kényelem? Fogadjon a kevésbé kényelmes magassarkú alternatívájára - ékszandál. Így egy kis magasságot ad hozzá, és finoman gazdagítja ruháját, miközben megőrzi a kívánt funkcionalitást. Válasszon ékfonatokkal és divatos dekorációkkal ellátott modellt olyan színben, amely kiemeli a barnulást.

Milyen cipőt válasszak egy hosszú ruhához nagyobb rendezvényekre?

A hosszú ruha és a ékek kombinációja tökéletes páros olyan alkalmakra is, amelyek formálisabb öltözéket igényelnek, pl. esküvők. Jó szórakozást a színekhez! Semleges árnyalatú ruhával kombinálva fenomenálisan magasan fognak kinézni, mustáros ék cipő. Ebben a cipőben biztosan táncolni fogod az éjszakát! 

A földhöz érő ruha határozottan kéz a kézben jár a sarokkal! Ez a stílusos kombináció tökéletes lesz esti kirándulásokhoz és hivatalos eseményekhez. A magas csizmák nemcsak optikailag hosszabbítják meg a lábakat, hanem stílusosan is fenomenális hatást keltenek fényesség. Kifejezetten ajánljuk fekete tűsarkú, nyitott sarokkal és divatos nyakkendőkkel. Ők is remek választások magas sarkú velúr szandál vagy aranyos csapok egy pomponnal.

Milyen cipőt vegyen munkához maxi ruhával kombinálva?

A hosszú ruha tökéletes öltözék az irodába. Ha professzionálisan szeretne kinézni, válassza a klasszikust alacsony sarkú pumpák bézs színben.

Jobban szereti a lapos talpú cipőket? Különösen jól fognak működni az irodában bőr naplopók rojtokkal, velúr cipők hatékony csattal vagy lakkozott balerinák.

Milyen cipőt hordjunk hosszú ruhához hideg időben?

A hosszú ruhák nem csak a forró napokra vannak fenntartva. Sikeresen viselheti őket a hidegebb hónapokban, teljes mértékben kihasználva korlátlan lehetőségeiket. Érdekel, milyen cipőt vegyen fel egy hosszú, légies ruhához ősszel? Ismerje meg javaslatainkat! 

Kombinálj egy lányos virágos virágos ruhát áttetsző harisnyával a bőrtónusodban és bézs velúr bokacsizma. Illessze a kiegészítőket, például az övet vagy a sapkát. Ne feledkezzünk meg a katana vagy a ramones dzsekiről sem, amelyek segítenek egy összefüggő kabát kialakításában néz őszi napokra. 

Szeretne egy csipetnyi finom stílust hozzáadni? Kombináld a földhöz simuló ruhát nehéz cipőkkel, pl. bőrcsizma eredeti rajzzal. Ez az egyik olyan megoldás, amely tökéletes lesz azoknak, akik értékelik a rock hangsúlyokat a stílusban.

Választhat a szín...

Látod magad, egy hosszú ruhához cipőt választani gyerekjáték bármilyen alkalomról is legyen szó. Válasszon cipőt a körülményeknek megfelelően, és egy szempillantás alatt alkosson divatost nézami tükrözi majd a személyiségedet. Tanácsaink segítségével egyszerű!

Bár szeretünk a divatban játszani a színekkel, ne vidd túlzásba. Intenzív színekben pompázó hosszú, mintás ruhákhoz javasoljuk, hogy józan cipőt válassz finom színben. Így biztosan fenomenális végeredményt kapsz.