Hogyan lehet nőiesnek tűnni csizmában?


Nehéz, masszív, katonai modellekre épülő lábbelik, amelyek elsősorban a zenei műfajok - rock, punk és metal - köré fókuszáló szubkultúrákkal társulnak. Így lehet a csizmát dióhéjban leírni. Tizenévesek és felnőttek ezrei - férfiak és nők - világszerte szeretik a jellegzetes fűzésű, magas bőrfelületű és masszív talpú cipőket. Javasoljuk, hogyan alakítson ki stílusot csizmával a főszerepben, hogy tulajdonosai nőiesen nézzenek ki és érezzék magukat.

A bakancsok rövid története

A lábát nagyon szorosan tartó cipő ötlete egy sérült orvos, Klaus Märtens ötlete. Az 1945 -ben kifejlesztett projekt gyorsan népszerűvé vált a dolgozók és az egyenruhások körében. Hogyan vált a csizma, más néven martens, az utcai divat pótolhatatlan elemévé? A masszív cipők a 90 -es években a szubkultúrák - skinheadek, punkok és fémek - képviselőinek tetszettek. Viselheti őket koncertre anélkül, hogy kockáztatná, hogy valaki eltöri a lábát a pogo közben. A szilárd talp csavarokkal hasznos volt a harcok során, a magas felső pedig tökéletesen védett az esőtől és a hidegtől. Közel 20 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a csizma ne lázadó fiatalsággal társuljon, és kényelmes helyet találjon a női szekrényekben.

Csizma - divatos és kényelmes

A csizmarajongók egyetértenek - ez egy fantasztikus, nagyon tartós és kényelmes cipő. Úgy tartják, hogy a pólóban, teher nadrágban és bőrdzsekiben a lázadó kisfiú képéhez passzolnak a legjobban. A divat azonban zöld utat adott a csizmáknak, és nagyon nőies stílusban viselhetjük őket. Annak érdekében, hogy ne kövessünk el hibákat, vegyünk néhány szabályt a szívünkbe, és emlékezzünk rájuk, amikor készleteket készítünk.

Hogyan lehet nőiesnek tűnni csizmában?

A Martens viselhető nadrággal, szoknyával és ruhával. Csizmához válassz szűk vékony farmert, fehér inget és Ramones kabátot, vagy hozzá illő redős nadrágot, gyapjú garbót és puha kardigánt, és biztosan jól fogunk kinézni. Ha szeretjük a merészebb stilizációkat, és szeretünk a divatdal játszani, akkor a nyest is alkalmas rövidnadrághoz - kombináljuk hosszú, vastagabb térdzoknival. A szoknya szerelmesei harci csizmát viselhetnek kordbársonyból, farmerből vagy bőrből készült modellekkel. Értékes tanács: a szoknyát fel kell szerelni, lehet egyenes vagy a-alakú.Egyedi stilizációkat hozunk létre, ha puha kötött ruhát viselünk bakancsunkkal, lehetőleg túlméretezett modellt. Minden gótikus stílusú ruha csipkével és textil díszítéssel is remekül fog kinézni. Ne feledje azonban, hogy ily módon egy adott szubkultúra tagjainak tekinthetjük magunkat. A hagyományos harci csizma fekete, de nem kell csak erre a színre korlátoznunk magunkat! A KeeShoes webhelyen különböző formatervezésű és színű martenseket találhat. Minél nőiesebb a cipő árnyalata, annál nagyobb az esélye, hogy egész stílusunk könnyűnek és nőiesnek tűnik.

Mely kombinációkat kell kerülni - a tiltott adalékanyagok listája

Egy nő csizmában divatosnak, szexinek és csinosnak tűnhet. Az interneten rengeteg divat -inspiráció található, így könnyű csapdába esni és a giccs ellen ütközni. Mi a baj a csizmával? Kerülje a netes harisnyát és a szakadt harisnyát, hacsak nem díszes ruhapartira készít jelmezt, ilyenkor az sem árt, ha művérrel fröccsen a ruhája, és fehér port használ. Hosszú, hullámzó ruhákat is hagyjunk a szekrényben, vagy csak akkor vegyük fel őket, ha koncertre vagy sziklagyűlésre megyünk. Ha esküvőre ruhát választunk, és nem rajongunk a magas sarkú cipőért, akkor viseljünk balerinát vagy szandált. A csizma és az elegáns koktélruha nem jár együtt. Emlékeznünk kell arra is, hogy a Martens cipő nem sport- vagy nyári lábbeli, ezért egy romantikus sétához a réten vegyünk fel cipőt vagy szandált.

A csizma kényelmes és tartós cipő, amelyben gyönyörűnek és nőiesnek tűnhetünk. A stílus kialakításakor emlékezzen néhány egyszerű szabályra, és győződjön meg róla, hogy egyedi színű cipőt választ a kedvenc színünkben.