Hogyan kell ápolni a bőr cipőt?

Miért szívesen választunk bőrcipőt?

A bőr a legtermészetesebb anyag, amelyet a lábbeli mindenkinek készített, életkorától és stílusától függetlenül. A javaslatok között találsz pumpákat, íjjal ellátott női bőrcipőt , rózsaszín balettcipőt a Ren But 1467 hanga számára , valamint a Pilpol bőr papucsot . A szülők örömmel vásárolják meg gyermekeiknek, mert a magasabb ár ellenére garantálják a nagy kényelmet kis lábaik számára. A felnőttek habozás nélkül is elérik őket, mert kényelmesek, lélegzőek és a láb alakjára szabottak. Ezenkívül a bőrből készült modellek ritkábban dörzsölik a lábát, garantálják a légáramlást és pozitív hatással vannak a stabilitásra, miközben mozognak. Vitathatatlan előnye, hogy a bőr hosszabb ideig megőrzi nagyszerű megjelenését. Azt mondják, hogy szépen öregszik. Előzetesen gondoskodnia kell róluk - megfelelően gondozva, azok nem repednek, nem fognak összeomlani, rétegződni vagy letépni. Természetesen természetes lesz kanyarodás azokon a helyeken, ahol a láb működik. A speciális szabályoknak köszönhetően csökkentheti azok számát és mélységét. Tehát tanácsot adunk a bőrcipők megfelelő gondozására!

Milyen termékeket kell választania a bőr cipő ápolásához?

A bőr, amelyből a cipő készül, természetes állati eredetű termék. Ez azt jelenti, hogy az emberi bőrhez hasonlóan, rendszeres tisztítást, táplálkozást, olajozást és impregnálást igényel. Egyébként kiszáradhat és merev lehet, esztétikai értékét és tulajdonságait elveszítheti. A kezeletlen vagy nem megfelelően védett bőr gyorsabban nedvesedik és gyorsabban elhasználódik.

Mielőtt úgy dönt, hogy vásárol bőrcipő-ápolási termékeket, ne feledje, hogy más kozmetikumok szükségesek lesznek a velúr és a nubukbőrhez, míg mások a sima bőrhöz. Ezért győződjön meg arról, hogy az adott termék megfelel-e a rendelkezésére álló lábbeli-típusnak.

Mi lesz hasznos?

  • Sima bőr esetén - bőrtisztító / szappan vagy bőrszappan, felújító, bőrzsír, viaszpigmenssel ellátott bőrkrém, paszta vagy viasz, spray-impregnálás / -védő;
  • Velúr / nabuku - velúr / nubuk kefe, tisztító vagy tisztító velúr / nubuk, spray-felújító, impregnáló vagy spray-védő.

Hogyan kell ápolni a bőr cipőt - tippeink

  1. Az elején meg kell vizsgálnia, hogy a bőr hajlamos-e a folyadék felszívódására. Abszorbens bőr (például a velúr bőr egy csepp vizet fog felszívni, míg a zárt bőr kifolyik.) A teszt szerint válassza ki a megfelelő ápolószereket.
  2. Ne felejtse el, hogy a rendszeres bőrtisztítás és ápolás védi a cipőt a elszíneződéstől, de ehhez a bőrt jól meg kell tisztítani szennyeződésektől - sár, por, foltok stb.
  3. Ha meg szeretné hosszabbítani cipőideje élettartamát, tartsa hosszabb ideig színét és alakját, védi a bőrt erős napfénytől és hőforrásoktól. Ne szárítsa meg a cipőket napfényben vagy melegítőn, és használjon UV-szűrővel ellátott ápolószereket.
  • Amikor az ápolási termékekről dönt, ügyeljen arra, hogy alkalmazza azokat egy nagy területen, a varrattól a varrásig. Ennek köszönhetően elkerülheti a foltokat és elszíneződést.
  • Ne távolítsa el a szennyeződést erősen dörzsöléssel, mivel a bőr megsérülhet, megdörzsölheti vagy elhalványulhat.
  • A bőr optimális páratartalma 40-60%, szellőztetést igényel. Tehát ne tartsa műanyag vagy nem lélegző edényben, és tegye szellőztetett szekrénybe, lélegző cipőzsákba stb. Ha a páratartalom meghaladja a 70% -ot, valódi penészesedési kockázatot jelent.

Összefoglalva: a bőr cipő az utóbbi évek divatos trendje. Ahhoz azonban, hogy hosszabb ideig megőrizhessék nagyszerű állapotukat és hosszú ideig szolgálhassanak, érdemes őket megfelelően vigyázni. Reméljük, hogy a bőrcipők gondozására vonatkozó tippeknek köszönhetően modellje még több évszakra szolgál majd Önnek! És ha csak egy változatot keres magának - nézd meg a bőrcipő ajánlatát a butymodne.pl webhelyen!