Hogyan formázzuk meg a csizmát, hogy mindig lenyűgözően nézzen ki?


A csizmák sok stílusos nő szívét belopták szerte a világon. Jó okkal! Funkcionálisak, kényelmesek, ugyanakkor igazán káprázatosak lehetnek, ha hozzájuk illeszted a többi stílust. Összegyűjtöttünk néhány inspirációt, amelyek segítenek felfedezni a bokacsizmában rejlő lehetőségeket. Kezdjük el!

Néhány ok, amiért szeretjük a csizmákat

A csizma olyan lábbeli, amely sok stílusos nő őszi-téli ruhatárának nélkülözhetetlen eleme. Kétségtelenül sok oka van annak, hogy mindannyian szeretjük a csizmát.

Először is, sok évszak óta divatosak, és semmi jel nem utal arra, hogy ez változni fog. Másodszor, valóban funkcionálisak, és sokkal gyorsabban felvehető, mint a hosszú csizmával. Harmadszor, a formázásuk gyerekjáték! 

Jól passzolnak farmerhez, rövid ruhákhoz, sőt levegős, földig érő szoknyához is. Ha bizonyított ihletet keres, hogy bármitől is jól nézzen ki, akkor jó helyen jár. Dolgozni!

Mire kell figyelni a csizma kiválasztásakor?

Most, hogy tudod, hogy a csizmák megérdemlik a helyet a gyűjteményedben, gondolj át néhány dologra. Ennek köszönhetően nem lesz túl elhamarkodott a következő pár cipő kiválasztása, és az új szerzemény sem kerül a gardrób aljára. 

A csizmák kiválasztásakor különös figyelmet kell fordítani az anyagra, amelyből készült. A természetes anyagok fognak a legjobban működni, amelyekben a lábad nem fog izzadni, és igazán jól fogod érezni magad. Emiatt kerülje a szintetikus anyagokat.

Alapvetően a bőr és a velúr a legjobb választás. Ne feledje azonban, hogy a velúr nem nagyon szereti a vizet. Ráadásul nehéz lehet a karbantartása, különösen télen és ősszel. A velúr csizmamodell kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy rendszeresen impregnálja cipőjét.

Fontolja meg a csizma használatát is. Ha azt tervezi, hogy minden nap viseli őket, válassza az alacsony sarkú vagy lapos talpú cipőket, amelyek egész nap kényelmesek lesznek. Az ilyen modellek tökéletesek a reggeli kávéhoz a baráti társaságban, majd együtt vásárolnak.

Ha nagyobb rendezvényekre készül csizmát viselni, jobb, ha magasabb sarkú cipőt választ. Így optikailag meghosszabbítja lábait, és stílusa minden alkalommal elegáns karaktert kap.

A műfaj klasszikusa, amely soha nem megy ki a divatból

Olyan csizmát keresel, ami hosszú évekig szolgál majd? Fogadjon egy klasszikusra, amely soha nem megy ki a divatból! 

Válasszon természetes anyagokból, például bőrből készült csizmát. Különös figyelmet kell fordítani az árnyékukra. A fekete, barna vagy bézs csizmák semlegesek lesznek, és könnyedén összeillesztheted a ruhatárad legtöbb ruhájával.

Ugyanilyen fontos a cipő orra. Ha sok évszakon keresztül szeretné élvezni őket, kerülje a túl hegyes vagy túl lekerekített orrot. A legjobbak az enyhén mandula alakú lekerekítésűek.

Fontos, hogy a díszítések mennyiségét minimálisra csökkentsük. Így olyan időtlen csizmamodellt választ, amely sokoldalúságával, sokoldalúságával és elegánsságával sok éven át elkápráztatja Önt.

Érezd a természet erejét, és válassz állatmintákat

Az állati nyomatok több évszak óta nagyon népszerűek. Az ezzel a motívummal díszített csizmák minden bizonnyal minden, még a legegyszerűbb stílust is feldobnak.

Mit szólsz finom leopárdmintás? Viselje őket fehér chino-val és barna vászoninggel, így egységes, nem feltűnő megjelenést kölcsönöz néz. A boka területén lévő vágásnak köszönhetően ez a csizma még szoknyákkal és ruhákkal is használható. Ne felejts el pucér harisnyát viselni a hidegebb napokon! 

Ki mondta, hogy az állatminták nem alkalmasak irodai stílusra? Csizma ezzel a motívummal sikeresen viselhet fehéret, túlméretes– Az ing és a fekete szivarkák. A cipő belsejében lévő szigetelésnek köszönhetően nem fog fázni munkába menet!

Merítsen ihletet egy westernből, és vegyen fel stílusos cowboycsizmát

Tehénlányok tökéletes kiegészítője a mindennapi és fesztiválstilizálásnak. Vedd fel ezt az eredeti cipőt farmer rövidnadrággal és fehér bohó blúzzal, és menj el kedvenc bandád koncertjére. Ne feledkezzen meg egy stílusos sapkáról vagy egy virágos fejpántról! 

Könnyedén viselhet cowboycsizmát farmernadrággal és kockás inggel. A rejtett platformnak köszönhetően egy kicsit magasabbnak tűnsz, és harmonikusabb lesz a sziluetted.

Hogyan viseljünk nadrágcsizmát?

A csizma tökéletesen passzol a nadrághoz. Viselhetők elegáns szivarkákhoz, klasszikus farmerekhez vagy viaszos szűk nadrágokhoz. Bár a csizmanadrág kiválasztása egyszerű, problémát jelenthet, hogy hogyan kombináljuk őket, hogy jól nézzenek ki.

Érdekelne, hogy a nadrágot bele kell-e bújtatni a csizmába, vagy hagyni, hogy szabadon essen a cipő felsőrészére? Minden a nadrág kivitelétől függ.

Ha széles csengőszárral küzd, kerülje a nadrág behúzását a cipőbe. Ily módon csúnya hajtás keletkezik az anyagon, és hanyag lesz a megjelenése. 

Ha szűk szárú nadrágot fog viselni, egyszerűen csúsztassa be a cipőjébe, és már indulhat is. Egy másik, ugyanolyan stílusos alternatíva, ha feltekered a lábszárat annyira, hogy látszódjon a bokája.

Az egyenes szárú nadrágok esetében a választáson múlik. Csúsztathatod őket a cipőbe, vagy többször összehajthatod a nadrágszárat, hogy megmutasd a bokarészt a divatos végeredményért.