Gyerekcipőket a magas párnázáshoz választunk


A magas ívhez jól illeszkedő cipőre van szükség, különösen az energiával teli és folyamatosan mozgásban lévő gyerekek számára. A nem megfelelő cipőmodell kényelmetlenséget, sőt fájdalmat is okozhat a lábra nehezedő nyomás miatt. Szerencsére a magas párnázott gyerekcipők nem kell, hogy ébren tartsanak éjszaka. Elkészítettünk egy útmutatót, amely segít a döntésben.

Kösd össze az üzletet az örömmel, és nézd meg babája nevelését

Néha egyetlen pillantás is elég ahhoz, hogy ellenőrizzük a gyermek lábfejének típusát. Tudja meg, mire kell figyelnie a baba letartóztatásának megállapításához.

Ha azt látja, hogy gyermeke lába enyhén leszakad a talajról a lábujjak és a sarok csatlakozásánál, akkor normális emelés. Ebben az esetben a test súlyát a legtermészetesebb módon támasztják alá. 

A talajt teljesen érintő láb azt jelenti alacsony emelés és izomfeszültséget, ízületi problémákat és akár lapos lábakat is okozhat. Ez a deformáció, bár a gyermek lábfejének növekedésével változhat, konzultálni kell egy gyógytornászsal, aki megtesz minden intézkedést a kialakulásának megelőzésére.

A z-láb is problémásnak bizonyul magas emelésamely a közepén nem érintkezik a talajjal. A lábnak ez a szerkezete túlzott terhelést jelenthet az izmokra és az ízületekre. Azoknak a gyerekeknek, akik annyira szeretnek kocogni és ugrálni, előfordulhat, hogy lábuk nem képes megfelelően elnyelni az ütéseket. 

Ha továbbra is gondjai vannak gyermeke ívének meghatározásával, kapcsolja össze az üzletet az örömmel. Fesd be festékkel a gyermek lábát, vagy mártsd vízbe festékkel, majd nyomd rá egy papírra. Az így kapott lábnyom remekül jelzi, hogy milyen emeléssel van dolgod. Ha a lábnyomban lévő bemélyedés nehezen látható, akkor a baba íve alacsony. Másrészt egy nagy gödröcske nagy lendületet jelent. Látod, milyen egyszerű?

Magas lábfej egy gyerekben. Mi a következő lépés?

Most, hogy tudja, hogy gyermeke lábának magas íve van, nagyon fontos, hogy kompenzálja a természetes ütéselnyelés hiányát. Így elkerülheti, hogy babája túlterhelje ízületeit és izmait.

Ne feledje, hogy a magas ív további nyomást gyakorol a lábközépcsontokra, ami hozzájárulhat a láb fájdalmához. A magas párnázással rendelkező gyermek járás közben is hajlamos a testsúlyt a lábujjakra tolni. Egyéb problémák, amelyek kísérhetik, közé tartozik az izomfeszülés a vádli alsó részén és a láb merevsége.

Ennek megakadályozása érdekében megfelelő cipőformázásra van szükség, amely megszünteti a lábujjakra és a sarokra nehezedő túlzott nyomást. A teljes tartást a teljes ív mentén a megfelelően kiválasztott cipők biztosítják, amelyek páratlan hatással lesznek gyermeke kényelmére.

Milyen cipőt válasszak egy gyerek magas lábszárához?

Érdekelne, miért panaszkodik gyermeke a túl szűk cipőkre, holott biztos benne, hogy a cipő szélessége és hossza megfelelően van beállítva? Magas emelés lehet az oka. Ekkor a lábfej felső része viszonylag magasan van, ami nyomást okozhat, és hozzájárulhat a hólyagok, tyúkszem kialakulásához. 

Ahhoz, hogy gyermeke lába szabadon mozoghasson, állítható cipőre van szükség. Akár óvodai papucs, szandál, tornacipő, tornacipő vagy téli csizma vásárlását tervezi, válassza a fűzős és tépőzáras modelleket, és kerülje a cipzárt. A gumiszalag jelenléte is értékes lesz, mivel ez segít a cipőnek még jobban a lábhoz igazodni.

 Számos ajánlatot készítettünk a magas ívű cipőkre, amelyek mind sétákhoz, mind óvodákhoz használhatók.

Magas cipő lányoknak

Mit szólnál a profilaktikus lábbelihez merev sarkú pulttal, profilozott talpbetéttel, rugalmas talppal és magas felsőrésszel? A tépőzáras rögzítés segít abban, hogy a cipő hatékonyan illeszkedjen a lábfejhez a magas párnázással. Nyárra tökéletesek szandál a legjobb minőségű természetes bőrből készült. A rózsaszín szín és a virágmotívum minden fiatal hölgyet tetszeni fog. 

Télen válasszon meleg, rózsaszínűeket csizma megemelt felsőrésszel, kontúros talpbetéttel és csúszásmentes, könnyű talppal. A megfelelő szerkezetnek és tépőzáras rögzítésnek köszönhetően ezek a cipők tökéletesek a magas párnázással rendelkező lányoknak.   

Válassz aranyosat óvodába tornacipő rugalmas talpból, merev sarokpulttal. A cica motívum és az ezüstözött elemek még a legigényesebb lányok szívét is megnyerik. És ami a legfontosabb, a kényelmes gumiszalag és a rugalmas fűzők valódi kényelmet biztosítanak a magas lábfej mellett.

Magas cipő fiúknak

Szandál Az energizáló narancssárga színben remek nyári választás minden fiú számára. A tépőzáras rögzítés segít a cipő magasságának és szélességének beállításában, a szemet gyönyörködtető vicces minta pedig élvezetesebbé teszi ennek a praktikus cipőnek a viselését.

Ha fiú téli csizmát választja, magas párnázattal, válasszon egy szigetelt, vízálló modellt, szilárd talppal és merev sarkú pulttal. Az általunk ajánlottak értéke zsákmányt Van még egy tépőzáras és egy univerzális szín, amely gyakorlatilag bármihez passzol.

Kíváncsi vagy, milyen cipőként fog működni óvodai papucs magas lábfejű fiúnak? A merev sarokpulttal ellátott, tépőzáras modell egyértelműen bika szeme. További előny a csinos, piros autó a cipő elején.

Biztosak vagyunk benne, hogy tippjeinknek köszönhetően a magas párnázású babacipő kiválasztása egyszerű és kellemes feladat lesz.