Glany - fiatalos megjelenés női kiadásban?


A glanok elsősorban ifjúsági mozgalmakhoz kapcsolódnak, nem teljesen nőkhöz - éppen ellenkezőleg. A csizma azonban, mint őszi csizma, tökéletesen helyettesítheti a Chelsea csizmát vagy a számukra még túl meleg csizmát. Jelenleg sok érdekes párját láthatjuk ezeknek a cipőknek, amelyek minden nő figyelmét felkeltik. Miért?

A glanok elsősorban ifjúsági mozgalmakhoz kapcsolódnak, nem teljesen nőkhöz - éppen ellenkezőleg. A csizma azonban, mint őszi csizma, tökéletesen helyettesítheti a Chelsea csizmát vagy a számukra még túl meleg csizmát. Sokat láthatunk most érdekes pár ezekből a cipőkbőlamely minden nő figyelmét felkelti. Miért?

Amikor „csizmára” gondolunk, a fekete, meglehetősen nagy cipő látomásával szembesülünk, amely a bokája mögött ér véget, és még magasabb, közvetlenül a térd alatt. Eközben ezek a nőies változatok, amelyeket 2018 őszi szezonjában dobtak piacra, színekkel, nyomtatással és még egy foltgal is elnyerhetik a szívet.

 

Csizma - nem csak fekete, nem csak fehér

A csizma női változata, azaz a zárt fűzős cipő inkább hegyi túracipőre hasonlít, mint nehéz katonai csizmára. Eközben a csizma bizonyul jobban a Krupówki -i séta során, mint a lengyel hegyek csúcsaihoz vezető menet során. A színes cipők a szezon slágerei. Nemcsak fekete, fehér vagy piros cipőt választhat, hanem rózsaszín vagy nyomatokkal különböző, érdekes képek. Ezenkívül ezek a cipők nemcsak színesek. Gyakran vannak különféle alkalmazásaik, amelyekkel egy nő kiemelkedik a tömegből. Ezek az alkalmazások valóban sokfélék. Ezek lehetnek szívekkel, koponyákkal, hajókkal ellátott foltok, valamint speciálisan ráncos, további bőr, amely mindenki szemét vonzza.

Mit viseljen csizma?

Lassan kabátot és kabátot kezdünk viselni. Ebben a női kiadásban a csizma nemcsak különböző típusú kabátokhoz passzol, hanem hosszabb, egyszínű kabátokhoz is. A sárgaréz lábbelik hangsúlyozzák a nőiességet, és kissé szükségessé teszik. Annak érdekében, hogy ez a karom láthatóbb legyen, befektethet meleg pamutszoknyába - csizmával a női önbizalom nagy szimbólumává válik. Jó választás azoknak a nőknek, akik értékelik a nőies ruhadarabokat, és ugyanakkor nem akarnak csak romantikus stílusban öltözködni. Érdemes megőrülni az öltözékkel is, különösen, ha városba megyünk - egy elegáns, érdekes színű csizmás ruha jobban fog működni, mint a kifinomult magas sarkú csizma.