Főszereplők: gladiátorok. Nézze meg, hogyan viselje őket ezen a nyáron


Az biztos! A gladiátorok újra divatba jöttek. Ha azt hitted, hogy ez a tendencia soha nem tér vissza, akkor nagyot tévedtél. Az ilyen stílusú szandálok ismét belopták a világ divatsztárjainak szívét, és inspirálták a hétköznapi lányokat, hogy eredeti stilizációkat alkossanak. Nézze meg, mivel viselje őket ezen a nyáron, hogy lenyűgözően nézzen ki.

Egy kultikus irányzat hullámvölgyei

Bár i.e. 700 körül találták fel őket, a gladiátorszandálok az 1960-as és 1970-es években virágoztak, amikor az ilyen stílusú szandálokat a spanyol-francia divattervező, Paco Rabanne népszerűsítette. Nem sokkal később ezek a cipők Sophie Loren, Barbra Streisand és más népszerű hírességek formás lábát díszítették, ami határozottan vonzóvá tette a hétköznapi lányokat. Ezek a világhírű sztárok ihlette eredeti stilizációkat alkottak, tökéletes kiindulópontként kezelve a gladiátorokat.

Körülbelül két évtizedre a gladiátorok szinte teljesen eltűntek az utcákról, és 1993-ban Giovanni Versace visszahozta őket a szalonokba. A divat azonban nem sokáig maradt velünk, de 2002-ben Calvin Klein újra életre keltette. A következő években a gladiátorok divatbemutatókon jelentek meg elismert tervezőkkel, mint például Balenciaga, Chanel és Valentino.

Ezek a cipők sokféle formát öltöttek, díszítették a kifutókat és az utcákat. A hallás utánuk sokáig elveszett, és semmi jel nem utalt arra, hogy a gladiátorok ismét a csúcson lennének. Mostanáig. A gladiátorok visszatértek a legdivatosabb influencerek gardróbjába, és a közelgő nyár egyik legmenőbb lábbelitrendjévé váltak. 

Jennifer Lopez, Kendall Jenner és Rihanna szerette őket. Biztosak vagyunk benne, hogy stílustippjeink elolvasása után ezek a ragyogó szandálok az Ön szívét is ellopják. Találjuk ki!

Mik is pontosan a gladiátorok?

A gladiátorok egyfajta nyári csizmák. Széles vagy keskeny pántjaival, divatos megjelenésével és szellős formájával ezek a cipők nagyszerű alternatívát jelentenek a klasszikus szandálokhoz.

Nevük az ókori Róma és Görögország gladiátoraira utal, akik harc közben hordták ezt a csizmát. A különleges kialakítás nemcsak lábvédelmet nyújtott a csatatéren, hanem a gladiátorok hőkomfortját is biztosította. Hollywoodnak az akkori idők ihlette filmes cselekmények iránti szenvedélyének köszönhetően ez az eredeti trend elnyerte a divat szerelmeseinek szívét szerte a világon.

A gladiátorokat általában barna szín, lapos talp, nyitott lábujjak és számos keresztirányú csík jellemzi a vádli mentén. Az ilyen stílusú klasszikus szandálok mellett különféle minták és színek állnak rendelkezésre. A lapos talp és a pántok formájú kötések nagyszerű lehetőséget kínálnak a mindennapi használatra, míg a látványos, cipzáros tűs modellek tökéletesek nagyobb kirándulásokhoz, kacér végső hatást keltve.

Mivel viseljük a gladiátorokat?

A gladiátorok mind a hétköznapi ügyek intézésekor, mind az elegánsabb öltözéket igénylő rendezvények során telitalálatosak. Ezek a cipők olyan sokoldalúak, hogy sok stílushoz passzolnak különböző alkalmakra. 

A legegyszerűbb módja annak, hogy divatosat készítsen velük felszerelés a gladiátorok kombinációja egy rövid, visszafogott árnyalatú pamutruhával. Párosítsd ezt az öltözéket lapos talpú vagy tűsarkú gladiátorcsizmával, amely egy szempillantás alatt estélyé változtatja nappali viseletedet. A gladiátorok a miniruhákon kívül jól passzolnak a légies maxiruhákhoz vagy a farmer midiruhákhoz.

Tervezi az óváros látogatását? Párosítsa gladiátorcsizmáját farmer rövidnadrággal és fehér vászoninggel. Ily módon nagyon elegánsan fog kinézni anélkül, hogy elveszítené a kényelmét. A gladiátorok hosszabb nadrággal is kombinálhatók. Ezután célozzon olyan modelleket, amelyek közvetlenül a boka felett végződnek, ami nem zavarja a végső hatást.

Kinek jók a gladiátorok?

Ezek a cipők olyan magabiztos nők számára működnek, akik szeretik felhívni magukra a figyelmet. Rövid ruhával kombinálva rendkívül kacérnak tűnnek, inggel és rövidnadrággal kombinálva pedig klasszikus és időtálló megjelenést kölcsönöznek. néz.

A gladiátorok mérettől függetlenül tökéletes választás. A nagyobb vádlijú hölgyek számára azonban azt javasoljuk, hogy válasszon fűzős szandált, amely nem fúródik bele a lábába, és felesleges ráncokat hoz létre. 

Ha optikailag szeretné meghosszabbítani a lábát, és egyben karcsúsítani az egész alakját, válassza az arcbőréhez hasonló árnyalatú gladiátorcsizmát. A nyári barnaságot a fehér gladiátorok tökéletesen hangsúlyozzák. Figyelem! A fekete gladiátorok rövidebb és vastagabb lábak benyomását keltik.

Divatos gladiátorok a keze ügyében

Mivel már tudod, hogy cipőkollekciódból nem hiányozhatnak a gladiátorok, mindenképpen látogass el hozzánk online bolt. A legdivatosabb modellek egész sora vár rád – megkötve és cipzárral rögzítve; rövid és hosszú; visszafogott színekben és lédúsabb árnyalatokban. Élvezzük a vásárlást!

Lenyűgözően néz ki ezen a nyáron

Gyorsan jön a nyár. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy felfrissítse ruhatárát, és jó minőségű gladiátorcsizmákba fektessen be. Ezek a cipők egy klasszikus, amely időről időre visszatér nagyban. Stílusi tippjeinknek köszönhetően biztosan nem okoz gondot a ruhatárad többi részével kombinálni. Sok szerencsét!