Főszerepben: tavaszi csizma


A tél végével elrejtetted a csizmáidat a cipősszekrényed aljára? Bár a vastag, prémes modellek valójában haszontalanok lehetnek, ne felejtsük el, hogy az időjárás – főleg tavasszal – szeret trükközni. Különben is, sok ragyogó tavaszi csizma létezik, amelyek még napsütéses napokon is működnek. Javasoljuk, hogyan alakítsa ki őket különféle alkalmakra, hogy mindig örömet okozzon megjelenésükkel.

Április, szövés…

A tavasz nem csak az az idő, amikor a napsugarak finoman csiklandozzák arcodat. Ez egy olyan időszak, amikor az időjárás rendkívül kiszámíthatatlan lehet. Meleg, napos napok váltakoznak felhős, sőt esős előrejelzésekkel. Ha még nem rejtett téli csizmát a gardrób aljára, az ebben a szezonban biztosan többször is elkísérhet majd. Április végén szövés […]. 

Amikor a nap végleg lenyugszik az égen, nem kell lemondani ennek a cipőmodellnek a viseléséről. Nincs más dolgod, mint vásárolni egy tipikus tavaszi, könnyű csizmát. Áttört díszítések, szemet gyönyörködtető kivágások és finom színek jellemzik a tavaszi kozákokat.

Olyan bevált modelleket keresel, amiket idén tavasszal is viselhetsz majd? Vagy talán azon töpreng, mivel formázza őket, hogy minden alkalommal kifogástalan megjelenéssel nyűgözze le őket? Ha mindkét kérdésre igennel válaszolt, akkor jó helyen jár! Ebben a cikkben mindent megtalálsz a tavaszi csizmáról.

Néhány ok, amiért szeretjük a tavaszi csizmákat

A tavaszi csizmák sok nő szívét belopták szerte a világon. Egyáltalán nem vagyunk meglepve! Ezek a cipők nemcsak megelőzik a megfázást, hanem őrülten néznek ki, ha tudod, hogyan kell formázni őket. Sőt, a tavaszi csizmák olyan univerzális cipők, hogy könnyedén összeillesztheted ruhatárad legtöbb ruhájával, így ragyogóvá varázsolhatod. néz minden nap, az irodába és még egy randevúra is. 

A rugós cipők másik előnye, hogy csodákra képesek, optikailag meghosszabbítva a lábszárat – feltéve, hogy a ruha többi részét is megfelelően választod. Ismerje meg bevált trükköket és kész stílusötletek. Merítsen ihletet idén tavasszal!

Milyen csizmát válasszunk tavasszal?

A tavaszi csizmák többféle stílusban és színben kaphatók. Ebben a szezonban azonban az élénk, semleges árnyalatok a legnépszerűbbek. 

Rendkívül divatosak bézs színű a térdcsizmán, lehetőleg velúrból vagy hasonló megjelenésű ökológiai anyagokból. Az univerzális színnek és a nem feltűnő szabásnak köszönhetően az ilyen cipők számtalan módon formázhatók. A legjobban azonban élénk színekkel párosítva mutatnak. Válasszon fehér típusú nadrágot szűk farmer vagy vegye fel a meztelen harisnyanadrágot kedvenc ruhájával kombinálva, és már kész is – a lábak mennyei hatását elérjük! Ha nem szeretné optikailag megrövidíteni a lábát és megzavarni alakja arányait, kerülje a fekete ruhák viselését a bézs színű cipők közelében.

Ugyanolyan népszerűek áttört csizma tavaszra. Az ilyen modellek apró kivágásokkal rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően szellősek és még meleg napokon is jól működnek. Válasszon egy klasszikus modellt, vagy válasszon áttört csizmát cowboy kivitelben, és élvezze a ragyogó megjelenést kedvenc ruháival, szoknyáival vagy akár leggingseivel kombinálva.

A maximális tavasz érdekében néz, kerülje a sötét, komor színeket. Válassz bézs vagy krém árnyalatú csizmát tavaszra. A fehér és a világos szürke árnyalatok is slágerek lesznek, míg a bátrabb nőknél a rózsaszínek, a pirosak, valamint a kék és türkiz tónusok. Ha továbbra is a sötétebb színeket részesíti előnyben, válassza a khakit, a bordót vagy a barna csokoládé árnyalatát.

Irodai stílus

Ha azt szeretnéd, hogy tavaszi csizmát kísérjen el az irodába, válassz egy sima, bézs színű modellt, és párosítsd egy világos színű ceruzaruhával. Az ilyen cipők és a laza szabású kabát kombinációja is jól működik. Ezt a ruhát egy fehér inggel és egy térd felett végződő elegáns rövidnadrággal kombinálja.

Az áttört csizma viszont tökéletesen harmonizál majd egy hozzáillő árnyalatú ingruhával. A stílusos megjelenés érdekében rögzítsen egy feltűnő kontrasztos övet a deréknál.

Mindennapi stílusok

A tavaszi csizma remek kiegészítője a mindennapi stílusnak. Válaszd ki kedvenc modelled, és kombináld egy légies nyári virágos ruhával. Vegyünk fel egy vastag, húsos, élénk árnyalatú, a virágok színéhez illő pulóvert, és kössük be az övet a deréknál, szép arányokat alakítva ki. ilyenekre felszerelésmind a hosszabb, mind a rövidebb tavaszi csizmák tökéletesek lesznek. 

Tavaszi csizmát is hordhatsz kedvenc farmeroddal. Ehhez a készlethez válasszon egy sima fehér vagy fekete pólót, és vegyen fel egy katanát, így monokróm néz. Látod, milyen egyszerű?

Ismerkedési stílusok

Ha randevúzni mész, a tavaszi csizma kiváló alap lesz egy romantikus öltözék kialakításához. Viseljen testhezálló kis fekete ruhát, vagy válasszon csipkefehér ruhát. Adj hozzá egy hosszú kabátot, finom hullámokat, egy kézitáskát láncon és a bókokat garantáltan!

Készítse elő csizmáját a tavaszi (nem)időjárásra

Ne felejtse el megfelelően felkészíteni tavaszi csizmáit az idei évszakra jellemző változékony időjárásra. A velúr és hasonló anyagok nem különösebben ellenállnak az esőnek és néha még a hónak is. Ne felejtse el impregnálni a velúr csizmát tavasszal az első használat előtt. 

Ezzel nemcsak a nedvesedéstől óvja meg őket, hanem az intenzív napsugárzástól is megóvja a kényes anyagot. A velúr cipők gondozásával kapcsolatos további információkért lásd ez a cikk.