Főszerepben: Szent András cipő


Hamarosan közeledik a Szent András-buli, és még nem tudod, milyen cipőt vegyél fel? Csak néhány szempontot kell figyelembe vennie, és pillanatok alatt ragyogó stílust hoz létre. A választás a tervezett öltözéktől és a buli típusától függően változhat, de biztosítunk, hogy tippjeinkkel ez triviális lesz. Dolgozni!

Szent András cipő neki és neki

Mész bulizni András napja alkalmából? Függetlenül attól, hogy egy elegáns Szent András-bálról van szó egy remek étteremben, vagy egy teljesen kötetlen házibuliról legközelebbi barátaival, kényelmes cipőben kell lennie.

Hiszen főleg rajtuk múlik, hogy végigtáncolod-e az éjszakát, vagy inkább a pálya szélén ülsz, fájdalmas tyúkszemre panaszkodva, és kétségbeesetten sebtapaszt keresel a táskád alján.

Ezt szem előtt tartva ne feledje, hogy a Szent András-napi cipő mindenek felett álljon kényelmes. Semmilyen körülmények között ne viseld életedben először ezen a nagy eseményen. Győződjön meg róla, hogy megfelelően törje fel őket, mielőtt bemutatja őket a világnak Szent András éjszakáján.  
Amellett, hogy jól kell éreznie magát Szent András cipőjében, valószínűleg az is érdekel tökéletes megjelenés. Érdekel, hogy melyik modellt válasszuk András bálra, és melyik fazon illik jobban egy házibulihoz? Azért vagyunk itt, hogy segítsünk a tökéletes választásban!

Milyen cipők a Szent András bálra nőknek?

A Szent András bál egy kitűnő étteremben elegáns öltözéket igényel. Emiatt az lesz a legbiztonságosabb, ha a klasszikusokat választja, és kényelmes pumpákat, nőies magassarkút vagy kényelmes, lapos talpú cipőt választ.

A világos színű cipők a legjobbak az ekrü koktélruhákhoz. Mit szólnál a meztelen sarkúhoz? Ezek a cipők határozottan a lábak hatását keltik az ég felé, kecsességet és bájt kölcsönöznek Önnek! Viseld őket mini vagy midi ruhával. Ha hosszú ruhát tervezünk viselni, akkor sikeresen felvehetünk alacsonyabb, kényelmesebb cipőt. A sarok magasságának kiválasztásakor vegye figyelembe a ruhája hosszát. 

Ha szeretnél kitűnni a tömegből, válassz eredeti lábbelit. Fémfényű, lebilincselő kötések, esetleg szemet gyönyörködtető, mégis rendkívül kényelmes platformok? Játssz a divattal és a színekkel, olyan egyértelmű kombinációkat hozva létre, amelyek a figyelem középpontjába helyezik a stilizációt.

Legyen azonban óvatos, ne vigye túlzásba, és ne kezdjen úgy kinézni, mint egy karácsonyfa a közelgő ünnepekre. A nagyméretű, szemet gyönyörködtető alkalmazásokkal díszített ruhákhoz válasszon visszafogottabb lábbelit. A részletekkel, strasszokkal és átláthatatlan textúrájú cipők jól passzolnak egy minimalista stílusú ruhához.

Milyen cipők a Szent András bálra férfiaknak?

A Szent András bálra járó férfiak esetében sokkal egyszerűbb a választás. Függetlenül attól, hogy kísérővel mész bulizni, vagy a helyszínen szeretnéd megtalálni a másik felét, minden bizonnyal szeretnél lenyűgözni egy elegáns megjelenéssel. Emiatt nagy valószínűséggel öltönyt vagy nadrágot és inget fog viselni.

A cipő kiválasztása egy ilyen ruhához nagyon egyszerű! Azok a férfiak, akik bézs színű öltöny mellett döntöttek, barna ruha cipőt viselhetnek. Az ilyen lábbelik tökéletesen megtörik a fekete öltöny egyszínűségét is. Ha szeretnél még elegánsabbnak tűnni, játszhatsz a színekkel. Válasszon egy feltűnő vörös árnyalatú inget vagy nyakkendőt, és színe igazítsa a cipőt ezekhez az akcentusokhoz. 

Figyelem! Ha felveszi kedvenc öltönycipőjét, amely évek óta szolgálja Önt, feltétlenül készítse elő megfelelően. A cipőfényezésről és -ápolásról ben írtunk ez a cikk.

Milyen cipőt ajánlunk András napra otthon?

Az elegáns András-bál helyett idén házibuli mellett döntöttél? Ebben az esetben kevésbé formális ruhára lesz szüksége. Cserélje le az elbűvölő, csillogó díszítésű, földig érő ruhát egy klasszikus kis fekete ruhára vagy egy szivarkával és egy kényelmes stílusú ingre. túlméretes. Töltse ki a sajátját néz ékszer, ízléses smink és persze cipő.

Válassz olyan lapos talpú modellt, amely nem karcolja meg a parkettát a partiszervező házában. Ha a vendéglátó jobban szereti, ha a vendégek mezítláb maradnak, akkor érdemes felhalmozni az aranyos papucsokat, amelyek még akkor is melegen tartanak, ha az erkélyre indulunk friss levegőt szívni.

Milyen cipő a Szent András álarcosbálra?

Az Andrzejki remek alkalom egy jelmezes parti szervezésére is! Ha részt kíván venni egy ilyen eseményen, érdemes egy eredeti alkotás létrehozására pályázni, amelyben egyszerűen őrülten fog kinézni.

Hacsak a lábbeli nem az álcája jellegzetes része, válasszon egy klasszikus modellt, amelyet mindennap viselhet. Boszorkány jelmez van rajtad? Fogadj fekete vagy piros magassarkút, ami - a bulitól eltekintve - remek lesz randevúzásra vagy irodába. Gazdának öltözik? Válassz olyan tornacipőt, amiben el tudsz menni sörözni a haverjaiddal.

Érezd jól magad!

Akármelyik András-napi ünneplési formát választod is idén, biztosan jól fogod érezni magad! Annak érdekében, hogy a kényelmetlen és össze nem illő cipők ne hiúsítsák meg terveit, feltétlenül kövesse tippjeinket. Érezd jól magad!