Főszerepben: Crocs


Vannak, akik szeretik, mások utálják. A krokok, bár meglehetősen ... sajátosnak tűnnek, mégsem veszítenek népszerűségükből. Ezek a cipők könnyen karbantarthatók, kényelmesek, csúszásmentesek, ellenállnak a sérüléseknek és antibakteriálisak. Ellenőrizze, hogy mikor viselje Crocs-jait, és mivel kombinálja őket a nem szokványos végeredmény érdekében.

Egy ellentmondásos trend, amelyet milliók szeretnek

A divatban gyakran megjelennek ellentmondásos trendek, amelyek viszonylag gyorsan elmúlnak. A Crocs esetében valódi jelenségről lehet beszélni. Bár ezek a jellegzetes gumipapucsok egészen ... sajátosnak tűnnek, ikonikus lábbelivé váltak, aminek látványa az utcán már nem meglepő. 

Kíváncsi vagy, hogyan kezdődött az egész? A Crocs több mint 20 éve debütált. Kezdetben vitorlázásra szánták őket. Hiszen a csúszós fedélzeteken maximális tapadást mutattak, ugyanakkor - a speciálisan kialakított szellőzőnyílásoknak köszönhetően - nagyon szellősek voltak, és még magas hőmérsékleten és erős napsütésben is jól működtek.

Praktikusságuk gyorsan felkeltette a nem szokványos megoldások szerelmeseinek figyelmét. Bár gyakran hasonlították őket bohóccipőhöz vagy kerti klumpához, a Crocs belopta a világ legnagyobb divatbefolyásolóinak és hírességeinek szívét.

A hírességek elismerése felkeltette a kíváncsiságot a hétköznapi emberekben, és a Crocs egyre gyakrabban jelent meg az utcákon, a könnyűség és a kényelem szinonimájává vált.

Néhány ok a Crocs megvásárlására

A krokok határozottan szokatlanul néznek ki. Óriási népszerűségüket azonban páratlan rugalmasságuknak és könnyedségüknek köszönhetik. Szintén figyelemre méltó a hihetetlen párnázás, amely olyan érzést kelt az úton, mintha puha, bolyhos felhőkön sétálna. Sőt, a szellőzőnyílásoknak köszönhetően enyhülést nyújtanak az izzadt lábaknak a forró napokon. 

Bár egyesek szerint ezek a cipők legalábbis abszurdnak tűnnek, ha a kényelmét helyezi előtérbe, akkor ezt a trendet a maga javára fordíthatja, és nem csak otthon vagy a kertben viselheti.

A Crocs a felnőttek mellett a legfiatalabb fogyasztók szívét is belopta. Ezek a cipők vízállóak, puhák, könnyűek és színesek. A Crocs további előnye, hogy a szellőzőnyílásokba aranyos medálokat helyezhetsz el, amit a gyerekek imádnak.

Élvezze a divatot a saját stílusában

Ha Ön is fontosnak tartja a kényelmet, és nem fél attól, hogy szokatlannak tűnjön, mindenképpen vegyen saját Crocs-ot. Viselje őket mindennapi teendőihez a városban, valamint nyaraláskor városnézés vagy hosszú séták során. Kombinálhatja őket kerékpáros cipővel és légies inggel, így eredeti végső hatást érhet el. Tökéletesek lesznek farmerrel kombinálva fiú barát és egy fehér, időtlen felső. Párosítsd ezt a stílust egy baseballsapkával, és dobj a válladra egy bőr deréktáskát, és már kész is.

Inspirálódjon a csillagoktól

Ha bevált stílusötleteket keres, merítsen ihletet a világ divatirányzatait meghatározó sztároktól.

Viseljen Crocs-t Kendall Jenner stílusában, amely a fekete modellt fehér zoknival, szürke tréningnadrággal és bő szabású zöld pulóverrel párosította. Az amerikai híresség egy vászontáskát adott hozzá rövid füllel és érdekes nyomattal. Ilyen felszerelés működni fog például a gyors vásárlásnál. 

A krokok is nagyon népszerűek az énekesek körében. Rihanna ebben a fazonban szürke cipőt húzott fel, amihez szürke, elegáns nadrágot, fehér felsőt és arany ékszereket illesztett. Kinézetét egy túlméretezett krémszínű és barna kézitáskával és egy fehér órával tette teljessé. 

Justin Bieber egy másik sztár, aki szereti a szürke Crocsokat. Számos zenei sláger szerzője szürkéskék hosszú zoknival és szürke, rövid ujjú tréningruhával viseli őket. Ezen kívül egy fekete, vállra akasztott sporttáska és egy fekete baseballsapka. 

Kim Kardashian viszont a fekete, klasszikus Crocs mellett döntött, amit egy bézs atlétagarnitúrával kombinált. A híresség a derekán rögzített bézs színű övvel hangsúlyozta nőies formáit. Ennek a stílusnak a divatos akcentusa volt az eredeti formájú fekete napszemüveg.

Priyanka Chopra Jonas finom, mentás Crocs-ot választott. Fényes farmer csengőaljjal, szürke felsővel és mentás szatén kabáttal párosította őket. El kell ismernünk, hogy ez a gyönyörű színésznő a stílusában lenyűgözően nézett ki!

A krokodilokat a hazai sztárok is szerették. A Małgorzata Rozenek - Majdan esetében a választás egy fehér, aranyláncos modellre esett, szürke tréningszettel és szürke kézitáskával kombinálva. A lengyel televíziós műsorvezető a kezdőbetűivel ellátott tűk mellett döntött, amelyeket fehér Crocs-jaihoz adott, így még szokatlanabb karaktert adott nekik.

A világ a bátraké!

Bár kezdetben a Crocs divatosnak tűnt faux-pas, gyorsan milliók által kedvelt kultikus irányzattá alakult. Ha Ön is ezek közé az emberek közé tartozik, biztosak vagyunk benne, hogy tippjeinknek köszönhetően nem lesz gondja megformázni ezeket a nem szokványos klumpákat. Drukkolás!