Főszerepben: cipő pulóver ruhához


A pulóver ruha tökéletes választás télre. Akár a garbós változatot választja, akár nem; akár viselsz derékövet, akár nem, biztos lehetsz benne, hogy különösebb erőfeszítés nélkül éred el a WOW hatást. Nem csak rendkívül nőiesen fogsz kinézni, de - ami a legfontosabb - nem is fázol. Azonban nem tudod, melyik cipő illik a legjobban egy pulóverruhához? Adjunk egy tippet!

Adj nőiességet a hideg napokon

A pulóverruhák az őszi vagy téli napok slágerei. Kiváló alapot jelentenek a fenomenális stílus gyors létrehozásához. Nincs más dolgod, mint bekötni a deréknál az övet, választani egy elegáns kézitáskát és magas sarkú csizmát, és egy szempillantás alatt rendkívül szexi megjelenést kapsz, és ami a legfontosabb - nem fogsz fázni. 

Válassz egy garbót vagy vállból kivágott dekoltázst, és adj nőiességet a hideg napokon. Válasszon kiegészítőket úgy, ahogy a legjobban szereti. Jobban szereted a laza stílust? Dobj a hátadra egy bőr hátizsákot, és ennek megfelelően állítsd be a cipődet.

Kíváncsi vagy, melyik működik a legjobban? Jó helyre jöttél! Stílusos útmutatónkban összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet, hogy a lehető legegyszerűbbé tegyük a választást. Kezdjük!

Milyen cipő illik egy pulóverhez?

A pulóver ruha nagyon sokoldalú része a női ruhatárnak. Ez a sokoldalúság azt jelenti, hogy különböző alkalmakkor és különböző módon viselhető, tükrözve egyéni stílusát.

Alapvetően egy pulóver ruha csizmához készült. A hosszabb modellek tökéletesek a ruha rövid vágásaihoz, míg a rövidebb csizmák érdekes módon egészítik ki a midi hosszúságú ruhát. 

A pulóverruha esetében azonban nem a csizma az egyetlen választás, amely sikeres vizsgát tesz. Használja csalólapunkat, amelyet azért készítettünk, hogy könnyedén formázhassa magát különféle alkalmakra.  

Cipő pulóver ruhához az ünnepről

Nincs ötleted, mit vegyél fel az ünnepekre? Mindegy, hogy céges buliról van szó, vagy karácsony estéjén szeretteivel, a pulóver ruha a sláger! Válasszon egy bájos vörös modellt garbóval és hópehely motívummal, vagy válasszon visszafogott, egyszerű árnyalatokat - fekete, bézs vagy üvegzöld. 

A hosszú, fekete csizma tökéletes lesz egy garbós, piros karácsonyi ruhához. Mit szólsz klasszikus csizma széles szárral? Könnyű, pulóver ruhához vegyél fel pucér harisnyát és ráncos, bézs színű csizma természetes bőrből. Viszont egy kis csillogás tökéletesen passzol a palackzöldhöz. Fogadjon arany ékszerekre és arany díszítésű csizma. Próbálj meg a minimalizmus felé menni. Így nem leszel szebb, mint egy karácsonyfa ;-)

Cipő egy pulóver ruhához minden nap

A pulóver anyagból készült ruhák nem csak az ünnepekre, hanem a mindennapokra is beválik. Válasszon egy szürke garbós modellt, köss be egy fekete bőrövet a derekára, és vess egy bőrkabátot a válladra. Csak a cipő és kész! Fogadjon klasszikus cipő finom díszítéssel vagy döntsön tovább látványos csizma katonai stílusban.

A hosszú pulóverruha a kevésbé formális öltözködési stílust kedvelő nők sivára is. Csak annyit kell tennie, hogy sportosan formázza, és könnyen laza hatást kelt. Szükséged lesz egy bőr hátizsákra, egy bomber dzsekire és tornacipőre. Választ fekete bőr modell, ami könnyen karbantartható lesz, és mindig fenomenálisan fog kinézni.

Cipő pulóver ruhához az irodába

Irodai stílusötletet keresel? Egy pulóver ruha remek kiindulópont az elkészítéséhez! Válasszon egy testhezálló vágást, amely térdmagasságban ér véget. Fogadjon a klasszikus, nem feltűnő színekre, és válasszon stílusos kabátot. Tűzd fel hajad elegáns kontyba, vegyél fel fekete harisnyát és fekete lakkozott naplopók vagy bőr cipők

Alternatív megoldás, ha egy pulóverruhát bőrpumpákkal kombinálunk. Az irodai monokróm öltözékhez válasszon alacsony sarkúak, érdekes kígyóbőr motívummal

Jobban szereted a klasszikusokat? Mi sem könnyebb! Dönt bézs színű pumpák a posztonamely optikailag meghosszabbítja szabaddá tett lábait, és karcsúbbnak látja az egész sziluettjét.  

Cipő pulóver ruhához randevúzásra

Azt hiszem, nem kell ismételnünk, hogy egy pulóverruha nagyon sokoldalú, és még egy randevúra is tökéletes lesz.

Válassza a combközépig érő változatot. A tökéletesen illeszkedő szabás és a garbóval kombinálva hagy egy kicsit a másik fele fantáziájának. Ha nem érzed jól magad szűk ruhákban, válassz egy lazább szabású ruhát, és a deréknál kösd be az övet, ezzel is kiemelve nőies íveidet.

Már csak a kiegészítők kiválasztása van hátra, és kész is! Vegyen fel finom ékszereket és megfelelő cipőt. Ha szeretsz intrikálni, fogadj rá lakkozott bokacsizma. Ügyeljen arra, hogy fekete harisnyanadrágot viseljen hozzájuk, hogy elkerülje az alak optikai megrövidülését.

Valami kacérabbat keresel? Hogyne velúr magas sarkú csizma? Párosítsd őket neccharisnyával, és fesd ki az ajkaidat piros rúzssal. Ezzel a ruhával is jól fognak működni fekete magas sarkú csizma.